תאבון וחוסר תאבון בהריון

לא ברור לי אם מצליחה להשלים פערים

היי, לא ברור לי אם מצליחה להשלים פערים. האכילה שלי היא בהחלט לדעתי בעייתית. בבוקר משתדלת לאכול יוגורט ביו עם מעט קורנפלקס, בין לבין פירות ושקדים טבעיים, בצהריים בעבודה זה מאד תלוי - פעם כמה פרוסות לחם או קרקרים עם קוטג, מנסה לסיים קופסת קוטג כי יודעת שזה מקור לחלבון (אם זה לא גורם לי לרצות להקיא) עם ירקות ועם מיץ תפוזים סחוט. לפעמים פסטה בשמנת פטריות (אם כי זה לרוב גורם לי אחכ להרגיש לא מדהים בעליל). בין לבין מנשנשת
עוד איזה משהו. בערב אוכלת ביצים עם ירקות, לעיתים דג סלומון וכיוצ״ב. אבל נראה לי שזה תפריט די דל. מצד אחר, אם מנסה לדחוף בכואב אוכל יש הרבה פעמים רפלקס הקאה. מדי פעם מצליחה גם לאכול בשר, אם כי לרוב זה מגעיל אותי.

תאבון וחוסר תאבון בהריון

היי בנות, בשבוע 13+3 והיום החלו הצרבות. במהלך ההריון עד כה סבלתי מבחילות (לא הקאות), חוסר תאבון לעיתים... לעיתים יש ימים שיש לי תאבון רב ולעיתים תאבון מועט ביותר ואני לא מצליחה להכניס לפה הרבה כי גם אם מנסה להכריח את עצמי, מרגיש שהולכת להקיא. דואגת שמזיקה לעובר עם האכילה, לכן מנסה להשלים עם אכילת חלבון ממקורות שונים כי לעיתים הבשר מגעיל אותי. אז אוכלת קוטג, יוגורט ביו לבן, ביצים... ירקות ופירות גם משתדלת. האם חוויתן משהו דומה וכיצד התמודדתן עם זה?

למעלה