תאבון\אי תאבון

תאבון\אי תאבון

כשבתנו נולדה ונאמר לנו שיש לה cf הרופא אמר שלילדים האלה יש תאבון מוגבר. למעשה, נוכחנו שלא כך פני הדברים. נהפוך הוא.מה לגביכם?. האם יש לכם תאבון רב או שאתם סובלים מחוסר תאבון. האם ישנם זמנים שאוכלים יותר?תודה מראש על ההתייחסות.

A n t o n

New member
תמיד היה ויש תאבון סופר מוגבר

אבל מה, בהחמרות, דלקות ריאה וכשיש חום מה זה לא נכנס שום דבר לבטן חבל''ז!!! במילים אחרות כשהמצב טוב יש אחלה תאבון! לפחות אצלי...

LullaBelle

New member
אצלי ככה:

כשהייתי קטנה, במיוחד כשהייתי תינוקת, אמא שלי מספרת שאכלתי יפה מאוד. שזה, אם לוקחים בחשבון שאמא שלי אמרה זאת, אומר שאכלתי פשוט ללא הפסקה, 24 שעות ביממה =) בגיל 11 מת לי התיאבון. לגמרי מת. פשוט לא רציתי לאכול אף פעם, עשיתי זאת בכוח. לקראת גיל 16 בערך חזר. ומאז הוא ככה - יש לי ימים שאני כמעט ולא רוצה לאכול בכלל, ואז באמת חייבת להכריח את עצמי לאכול [גם ככה אני בתת משקל ואני רוצה להיות במשקל נורמלי בחתונה שלי, שזה עוד שנה בערך], ויש לי ימים כאלה שאני רעבה ויש לי תיאבון ואני דופקת ארוחות ממש יפות וגם מנשנשת בין ולבין. כן ירבו ימים כאלה, יש לי חמש קילו להעלות =) אז בעצם זה בא והולך. בת כמה הילדה שלך? יש מצב שזה עניין של לחץ חברתי, של "לעשות דיאטה"? הן מתחילות היום בגיל 7-8.

A n t o n

New member
אני יכול לא לאכול כלום עד 20:00

אבל מ8 עד איזה 3 בלילה כשאני הולך לישון אני אוכל כמו לא נורמלי, לא יודע מה יש לי, המקרר לא נסגר חח. לפעמים אני מרגיש שהבטן מפוצצת ואין מקום וכבר קשה לנשום אבל פשוט רעב בטירוף!

vikvik

New member
כמוני

אני גם עד הערב יכולה לא לאכול כלום ואחרי העבודה לחזור הביתה ולאכול עד הלילה ללא הפסקה 3 ארוחות רצוף של אותו היום. פשוט אין לי תיאבון בשעות היום , פעם שמעתי שזה קשור גם לגנטיקה של הגוף. בכל מקרה זה כל כך לא בריא לא לאכול כמות ארוכה של שעות , אז אני כן משתדלת לאכול משהו או לשתות שוקו ודברים בעלי קלוריות. גם בגלל התרופות של הבוקר , חייבים משהו קטן לפחות

vikvik

New member
תיאבון

תיאבון מוגבר אמור לנבוע מזה שבעצם אנחנו אוכלים אבל האוכל מתעכל רק חלקית , כלומר הוא ממלא את הבטן אבל לא מזין , לכן אמורים שוב ושוב לרצות לאכול. כל זה משתבש כאשר יש חסימות מעיים , כאבי בטן וכו'. אמא שלי סיפרה לי שהייתי בוכה לילות ואף אחד לא אמר לה שפשוט רוב הזמן הייתי רעבה. בהמשך עם התפתחות של מחלת הריאות זה גם מוריד רציני מהתיאבון והדבר שהכי הכי מוריד את התיאבון זה תופעות הלוואי של כל התרופות , אנטיביוטיקה בעיקר. הרבה פעמים גם טיפול פיזיו יכול להוריד תיאבון אבל מה , אין כמו ספורט ובריכה בעיקר להעלות אותו חזרה. שלא לדבר על כל הבעיות הנפשיות הקשורות לאוכל , שלמרות שיש לנו סיאף והכל , לא פוסחות גם כאן כי יש לנו עוד סרטים של התבגרות , החיים המודרניים ולא רק סיאף.

LullaBelle

New member
בריכה זה מעולה לתיאבון

אצלי לפחות. היה לי איזה קיץ שבו הייתי הולכת עם חברה כמעט כל יום לבריכה. ובאמת היינו שוחות, לא רק משתזפות ומחייכות לחתיכים. אז לא רק שהתפקודים שלי היו מעולים, אלא גם העליתי איזה קילו או שניים, כי אחרי כל טיול לבריכה הייתי מרביצה וואחד ארוחה. פשוט הרגשתי מעולה אותו הקיץ. אחחח, למה אני כבר לא בת 17... =) היו זמנים!

A n t o n

New member
ורק אני לא יודע לשחות ../images/Emo7.gif

לא הסתדר, לא יצא, לבריכות לא נתנו לי ללכת ולא שרציתי וכדי ללמוד בחוץ היה יותר מדי קר שמה חח. ועכשיו אני כבר לא מצליח ללמוד והאמת שאין לי עצבים לזה, אני מרשה לעצמי רק לשכב במים בים המלח כי במקום אחר אני טובע.. אגב אצלי גיל 17 זה גיל הכי גרוע בחיי.

mayain

New member
לא יכול להיות

שאתה לא מצליח ללמוד לשחות אני מדריכת שחיה ולימדתי כבר זקנות לשחות כאלו שלא ידעו בכלל

orii

New member
האפרוח שלנו אוכל כמו פיל

כמעט ללא יוצא מן הכלל, הוא אוכל כמעט כמו איש מבוגר (הוא בן שנה וחצי). שתי ארוחות בשריות ביום (כשארוחה היא לרוב שניצל של 80-100 גרם + תוספת), + פדיאשור (קופסא עד שתיים ביום) + מילקי + עוד ועוד... זה כמו לגדל טורף קטן. זה לא ממש משפיע על התת משקל שלו (עדיין לא נכנס לעקומה).

למעלה