ת´אמת - לא משהו...

avidadon

New member
ת´אמת - לא משהו...

ואני מתכוון לכל שירי הרוק שכולם קפצו מהם אתמול באמפי.. אני לא מדבר על אביב גפן שהוא מלחין וכותב גאון, אני מדבר על שייגעץ (רוב השירים) ומספר שירים קטן של ברי סחרוף וכנסיית השכל. אם תשימו לב רוב הלחנים שלהם ממש עלובים, הם פשוטים וקליטים וכל העניין הוא שהם "רוק". אז אוקיי, בואו נודה שגם ברוק הישראלי יש רוק ויש רוק, יש את הרוק של אביב גפן (בעיקר) שהוא רוק אמיתי, מרגש עם לחנים מורכבים שכיף לשיר ולקפוץ איתם, אבל יש גם הרבה שירים "ריקים" שאין להם ולרוק מאומה מלבד הקצב ה"רוקי". שמעתי אתמול כמה כאלה וממש לא הבנתי מה ההתלהבות. עדיף כבר בריטני ספירס לא? אבי

M o r t i c i A

New member
סליחה...

אבל אתה רוצה להגיד לי שאביב הוא הרוקיסט היחיד בשוק המוזיקה היום? זין!(יבין מי שיבין...) לאביב יש שיר אחד כיום שהוא באמת רוק-סופרסטאר ואולי יש עוד כמה ש/מתקרבים לרוק אמיתי... אבל אביב בעיקרון לא יוצר רוק! ואם להזכיר לך ב"עשורII" הוא שאל אפילו "רוצים רוק??" והוא שר את סופרסטאר... האמנם לאביב יש לחנים טובים-מעולים... ועל שייגעצ לא יכולה להגיד לך...לא הגעתי עדיין... לכנסיית השכל יש לחנים טובים גם כן,אולי יותר פשוטים משל אביב אבל טובים. וברי הוא יוצר ענק בדיוק כמו אביב או אולי איפלו יותר... אין בארץ יוצרי רוק אמיתי שהם מפורסמים... פשוט אין!

avidadon

New member
בטח שאביב רוקיסט!

אני לא מתכוון לרוק הכבד של הגיטרות החשמליות הצורמות, אני מדבר על שירים כמו אור הירח, עצוב בלעדייך,אני שונא, ועוד רבים וטובים...

darksideonline

New member
חן צודקת

אין היום רוקיסט אמיתי בארץ גם ברי לא משהו מבחינת מטאלית,תבואו להופעה אחת של יובל בנאי ותראו מה זה גיטרות ומה צריך לעשות איתם ומה זה להרעיד במה,חוץ מהיהודים שאני לא ממש שומע אותם לדעתי הם היחידים הם ויובל בנאי.

הוא כן רוקיסט אמיתי

זה שלא כל השירים שלו הם "רוק" זה עדיין חלק גדול מהשירים שלו ניראה לי שכולם חושבים שרוק חייב ליהיות כבד אם כך אז נירוונה הם לא רוק ופינק פלויד גם לא רוק בכלל

M o r t i c i A

New member
באמת פינק פלויד הם לא רוק...

ואני אל אומרת רוק כבד... תסלח לי ניב...אין הבדל גדול כל כך בין פופ לועזי לרוק הישראלי שלנו... (לא הכוונה לבריטני ספירס בפופ)

פינק פלוייד הם ממש לא פופ

אלא אם את מוצאת בינהם לפייב או בריטני או פינק או ווסטלייף קשר מוזיקלי

M o r t i c i A

New member
ניב...כמו כל סוג מוזיקה

יש בו זרמים שונים... אני גם יכלה להגיד לך שרד הוט הם לחלוטין פופ ואתה תתוכח איתי...

טוב אין לי כוח לזה

בסוף את תשנאי אותי כמו גלי(בגלל שאנחנו רבים סוג מוזיקה?!?!) וחוץ מזה אני יודע שרד הוט הם פופ אני שונא אותם הם מעצבנים אותי גם לימפ ביזקיט כאילו רוק אבל הם חרא של פופ

למעלה