שxל!ן ה-30

שxל!ן ה-30../images/Emo26.gif

1.שם: 2.גיל: 3.מין: **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? 5.אם כן איזה? 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? 10.אתם שומרים על כושר? 11.עושים צעדה יומית? 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? 16.עם כן אז איזה? **אוכל** 17.אתם צימחונים? 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? 19.אתם אוכלים ירקות? 20.אתם אוכלים פירות? 21.אתם אוהבים גבינות? 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? 23.אתם אוהבים מעדנים? 24.אוהבים גרבר? 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)

שלזינגר

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת

.שם:גיל 2.גיל:11 3.מין:זכר **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן 5.אם כן איזה?מוזיקה שחורה יו יו יו 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?הרבה **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?כן 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?מדי פעם 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?....אני גר בבית פרטי 10.אתם שומרים על כושר?כן 11.עושים צעדה יומית?לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?כן **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?מכנסי ספורט 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?לא 16.עם כן אז איזה?- **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?כלום 19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?לא 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?מה אכפת לי..... שיוכלו מה שהם רוצים.. 23.אתם אוהבים מעדנים?תלוי 24.אוהבים גרבר?לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?אוהבים 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?לא יודע 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא יודע 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)צהרים נחמד

אנייי

1.שם:עדי 2.גיל:עוד חודש 17 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כןןן 5.אם כן איזה?ה=ר=א=ל מ=ו=י=א=ל !!! 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?לא יודעת **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?איכס שונאתתת 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא בע 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?יש ברירה? יורדים ברגל 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?גינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?לא 16.עם כן אז איזה?--- **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות?כןן 20.אתם אוכלים פירות?כןןן 21.אתם אוהבים גבינות?בטח 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?שכל אחד יעשה מה שבא לו 23.אתם אוהבים מעדנים?קצת 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא ממש **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?אוהבתתתת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?2-3 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?לא יודעת 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) צהריים וקצת ערב

../images/Emo26.gif

1.שם:נומי 2.גיל:20 3.מין:נקבה חח **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?בטח 5.אם כן איזה?רוק וישראלי 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?ממ לא הרבה בזמן האחרון ..אולי שעתיים ביום או קצת יותר ביחד במצטבר **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?ממ לא ממש אהבתי 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?ממ לא.. חוץ מלפעמים שאמא שלי שמה אבל דברים כמו סקי או אנערף חח 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?באסה חח ממ ננסה את כפתור החירום ואחרי זה פלאפון אם יש קליטה 10.אתם שומרים על כושר?אה.. ככה 11.עושים צעדה יומית?לפעמים.. יותר עם הכלב 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לא הולכת למכון כושר **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?גם וגם אבל הולכת יותר עםפ ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?תלוי במזגאויר 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?ספורט\אולסטאר 16.עם כן אז איזה?הנ"ל **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?בורגר 19.אתם אוכלים ירקות?לפעמים 20.אתם אוכלים פירות?לעיתים קצת רחוקות 21.אתם אוהבים גבינות?לא במיוחד 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?כל עוד שזה נעשה בהדרגה והם מקבלים את כל התחליפים במידה מספקת 23.אתם אוהבים מעדנים?ממ כה מדי פעם 24.אוהבים גרבר?חח נראה לי שכן 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?ממ לפעמים **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?לפעמים בסבבה ולפעמים משעמום 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?ממ כמה בבוקר וכמה בערב 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?שניהם.. אייסי יותר בשביל אסאםאס 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?כה.. כל עוד זה מאתרים שהם בסדר ואפשר לבטוח בהם 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)קצת בוקר וקצת ערב

ady18

Well-known member
תשובות

.שם:יעל 2.גיל:20 3.מין:נ **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן 5.אם כן איזה?מזרחית בעיקר 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?אמממ תלוי לפחות שעה **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא אהבתי 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?כן 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?אוי ואבוי 10.אתם שומרים על כושר?לא 11.עושים צעדה יומית?לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?גינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?קופצון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?כן מגפים בחורף וסנדלים בקיץ 16.עם כן אז איזה? **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?נקנקיות 19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?ככה 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?נגד 23.אתם אוהבים מעדנים?כן 24.אוהבים גרבר?לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?לפעמים ככה 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?אממ 4 בערך 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?איסי 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)צוהרים וערב

Simply me1

New member
גם אני עונה.

1.שם: יעל 2.גיל: 16 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לשמוע מוזיקה? כן. 5.אם כן איזה? שנות השבעים, בעיקר. למשל - ביטלס למיניהם, אליס קופר, Guns & Roses. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? בסביבות השעתיים, שווה לכמות הזמן שאני מבלה מול המחשב (אני שומעת רק על המחשב). **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיעורי הספורט (בבי"ס)? הם בסדר. 8.אתם רואים משחקי ספורט בטלוויזיה? לא. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית התקלקלה מה תעשו? כלומר, אם אני בקומה האחרונה? ארד במדרגות. אלא אם יש מצנח בסביבה.. 10.אתם שומרים על כושר? כן. 11.עושים צעדה יומית? לתחנת האוטובוס נחשב? 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? כן. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? תלוי במכנסיים, ובג'ינס. אין העדפה ספציפית. 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? מעיל. 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? כפכפים (בקיץ, כמובן). **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר. אתם יודעים ממה נקניקיות עשויות? 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? כן 21.אתם אוהבים גבינות? כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? אין לי שום התנגדות לצמחונות. 23.אתם אוהבים מעדנים? לא 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? אני משתדלת לא להפריז בזלילה. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת, אבל מדי פעם גם משעמום. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? שעתיים. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו. 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? אין לי שום התנגדות, אבל אני לא מורידה. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) אחרי הצהריים - ערב (זה לא תלוי בי, יש בי"ס!).

ווינגז

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo26.gif

שם: יעל
.
האם אתה אוהבים לשמוע מוזיקה? מאוד.
אם כן איזה? Green Day, משינה
, Good Charlotte, יוני בלוך אנד שות'
.
כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? כמעט בכל רגע נתון.
אתם אוהבים את שעורי הספורט (בבי"ס)? מאוד
.
אתם רואים משחקי ספורט בטלוויזיה? רק רכיבה על סוסים
.
נגיד שבאתם וביקרתם במגדלי עזריאלי, אתם צריכים לחזור הביתה והמעלית התקלקלה; מה תעשו? אתקשר להורים ואגיד שאני מאחרת. "אוי לא. אני תקועה בעזריאלי עם כסף ביד, ואין לי איך לצאת. מה אני אעשה???"
.
אתם שומרים על כושר? כן.
עושים צעדה יומית? לא בדיוק
.
אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? כן.
מה תעדיפו? מכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס.
מה תעדיפו? מעיל או קפוצ'ון? מעיל.
יש נעליים שמועדפות עליכם? כן.
אם כן, איזה? אולסטאר.
אתם צמחונים? כן.
אם לא... מה אתם אוהבים יותר? המבורגר או נקניקיות?
אתם אוכלים ירקות? כן.
אתם אוכלים פירות? כן.
אתם אוהבים גבינות? תלוי.
אתם בעד או נגד ילדים צמחונים? בעד.
אתם אוהבים מעדנים? תלוי איזה.
אוהבים גרבר? לא.
אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? במידה מסויימת? חודשים
.
אוהבים להיות במחשב או שסתם משעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת
.
כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? המוווון.
אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר.
אתם בעד להוריד למחשב משחקים? לא.
בערך באיזה שעות אתם במחשב? צהריים-ערב.

figure

New member
בוקר טוב =)

1.שם: נעמה 2.גיל: 14 3.מין: נעמה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כע 5.אם כן איזה? כל מיני. מה שבא לי באותו רגע. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? הרבה. מאוד. אני עושה את הכל עם מוזיקה. **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא מתה עליהם 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אקפוץ מהבניין. 10.אתם שומרים על כושר? אה 11.עושים צעדה יומית? שלוש פעמים בשבוע. 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? אה **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? מעיל 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? מה שיש ונוח 16.עם כן אז איזה? -- **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? בורגר 19.אתם אוכלים ירקות? מלפפונים ומלפפונים חמוצים. אה, לפעמים גם חסה. 20.אתם אוכלים פירות? כן *מזילה ריר* 21.אתם אוהבים גבינות? לא ממש 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? בעד 23.אתם אוהבים מעדנים? לא ממש 24.אוהבים גרבר? לא טעמתי 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? אני שומרת על דיאטה, דמו, אני נשברת כל הזמן... אבל אני ממשיכה עם זה גם כשאני נשברת. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 24 מינוס בצפר 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? אה, למה לא. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) ערב, צהריים, בוקר.

===>>

1.שם: שלומצה 2.גיל: 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? ברור 5.אם כן איזה? רוק 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? כל היום **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? מדרגות..... 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא ניסיתי **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה?באפלו **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? איכס שתיהם מגעילים 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? כן 21.אתם אוהבים גבינות? בערך 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? שיעשו מה שבא להם... 23.אתם אוהבים מעדנים? לא ממש 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? ברור **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? משיעמום 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 2 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לא יודעת ..אין לי מישחקים בכלל 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) אחה"צ

lolly1

New member
I hope i'll somehow get to you..

**מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן
5.אם כן איזה? הממ כל מיני 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? אממ כל היום בעיקרון.. ערוץ מפוצל פתוח כל היום וגם הווינאמפ
**ספורט** 7.אתם אוהבים את שיעורי הספורט (בבי"ס)? שנאתי אותם 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא ממש 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית התקלקלה מה תעשו? אממ.. אני אעלה במדרגות? 10.אתם שומרים על כושר? לא
11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא :| **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? אממ מכנס נוח
14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון
15.יש נעליים שמועדפות עליכם? ספורט 16.אם כן אז איזה? ^ **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? אממ המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? כן
20.אתם אוכלים פירות? כן
21.אתם אוהבים גבינות? כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? למה שאני אהיה נגדם? 23.אתם אוהבים מעדנים? תלוי איזה 24.אוהבים גרבר? חחחח קצת :X 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא
**מחשב** 26.אוהבים להיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? מחשב
27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? הרבה :X 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? יאהו מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב משחקים? משחקים, סדרות, סרטים, שירים
30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צהריים,בוקר) All of the above :X

מסטולית

New member
אני ../images/Emo26.gif

1.שם: גילי 2.גיל: 17 ומשהו 3.מין: נ' **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? מאוד מאוד 5.אם כן איזה? רוק ישראלי בעיקר 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? 24 **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא זה שואהה 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? חחח לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? מדרגות נעות חחחחח 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ספורט 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון אני שונאת מעילים 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כה, האולסטאר 16.עם כן אז איזה? בלאט **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? נקניקיות 19.אתם אוכלים ירקות? כה 20.אתם אוכלים פירות? כה 21.אתם אוהבים גבינות? בטח למה לא 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? לא מפריע לי, שיעשו מה שבא להם 23.אתם אוהבים מעדנים? לא ממש 24.אוהבים גרבר? כה
25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא כרגע **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? גם וגם
27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? הרבה 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? בטח למה לא 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) מתי שבא לי

KokooS

New member
../images/Emo88.gif

1.שם:ענבר 2.גיל:14 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?כן 5.אם כן איזה? אני די פתוחה להרבה סגנונות מוזיקה.. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?המון **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא הכי 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? יקפוץ..חח לא יודעת..ירד בזחילה 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? סי 16.עם כן אז איזה? האולסטרס שלי **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? עגבניה ומלפלפון 20.אתם אוכלים פירות? פעם ב.. 21.אתם אוהבים גבינות?כן! 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?מממ..אין לי ממש מה להיות נגד,זאת בחירה שלהם וכל עוד זה לא פוגע באפחד לא אכפת לי.. 23.אתם אוהבים מעדנים? לא 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? שיעמום.. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? שעתיים 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? כן למה לא? 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) אחרה"צ ובערב..

tuty fruty

New member
תשובות

1.שם:רנה 2.גיל:17 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?מאוד 5.אם כן איזה?רוק ישראלי 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?מתי שמזדמן **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?כן 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?כן 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?ירד במדרגות 10.אתם שומרים על כושר?כן 11.עושים צעדה יומית?לא אבל אני בכושר קרבי 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?לא ממש 16.עם כן אז איזה? **אוכל** 17.אתם צימחונים?לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?לא בעד ולא נגד 23.אתם אוהבים מעדנים?כן 24.אוהבים גרבר?כן 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?אוהבת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?3-4 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?אי.סי.קיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)בשעות הערב

victoria777

New member
תשובות שלי

.שם:ויקטוריה 2.גיל:16 3.מין:לא זכר,זה בטוח **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?מי לא? 5.אם כן איזה?אלקטרונית ופופ(אבל לא של השנה האחרונה) 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?לא כל יום.ואם כבר שומעת אז בין שעה ל-3 שעות **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?עולים במדרגות(אני לא גרה במגדלי אזריעלי ולדעתי לא ניסחת טוב את השאלה) 10.אתם שומרים על כושר?כן 11.עושים צעדה יומית?כן 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לשיעורי אירובי וכאלה.לא למכונים שבהם מנפחים שרירים. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?תלוי במזג אויר 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?תלוי עם מה... 16.עם כן אז איזה? **אוכל** 17.אתם צימחונים?כן 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?איזו הפלייה.גם צמחונים אוהבים נקניקיות והמבורגר(צמחיים כמובן).אני מעדיפה המבורגר. 19.אתם אוכלים ירקות?ברור 20.אתם אוכלים פירות?ברור 21.אתם אוהבים גבינות?כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?אני ילדה צמחונית בעצמי.ובכלל-מה יש להתנגד לזה? 23.אתם אוהבים מעדנים?כן 24.אוהבים גרבר?נראה לי...מזמן לא אכלתי את זה 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?על תזונה מאוזנת.לא בדיוק דיאטה. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?אוהבת את זה 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?3 שעות נגיד 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?איי סי 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא.בפעם האחרונה שהורדתי משחק קרס לי המחשב 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)ערב

backstreet girl

New member
תשובותיי

1.שם: רוני ציון. 2.גיל: 15 וחצי. 3.מין: נקבה. **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? מאודדד. 5.אם כן איזה? בעיקר רוק-רד הוט צ'ילי פפרז,גאנס אנד רוזס,אירוסמית',נירוונה,הביטלס,רולינג סטון. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? המוןןןן..איזה 6 שעות.. **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? אממ..זה נחמד.. 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא. 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אממ.. 10.אתם שומרים על כושר? אממ... 11.עושים צעדה יומית? לא. 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא. **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס. 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון. 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? אממ..נעליים אדומות כאלה לאירועים. 16.עם כן אז איזה? כרגע אמרתי
**אוכל** 17.אתם צימחונים? לא. 18.אם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? נקניקיות(לא סובלת המבורגר). 19.אתם אוכלים ירקות? כן. 20.אתם אוכלים פירות? כן. 21.אתם אוהבים גבינות? כן. 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? אממ..אני אישית לא צמחונית אבל אני מכבדת את העקרונות של הצימחוניים. אם הם בוחרים ללכת ככה ,מי אני שאהיה נגד זה.. 23.אתם אוהבים מעדנים? כן. 24.אוהבים גרבר? זה ממש תלוי איזה טעם. 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? אממ..משתדלת לאכול נכון. **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? זה תמיד משתנה. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו. 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? אממ.. 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) ערב.

NiKi†a

New member
%$#^#$&##$!#!$!@

1.שם: שירן 2.גיל: 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? ברור! 5.אם כן איזה? רוק ומטאל
6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? כל זמן שאני לא ישנה ואנ'לא לומדת. **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? רק כדורסל לפעמים 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי עזריאלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אקפוץ
......סתם, ארד במדרגות אם ממש אין מה לעשות =\ 10.אתם שומרים על כושר? לא ממש P: 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? כה **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? ואנס **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר 19.אתם אוכלים ירקות? כה 20.אתם אוכלים פירות? כה 21.אתם אוהבים גבינות? כה 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? בעד..יש לי מלא חברות כאלה 23.אתם אוהבים מעדנים? כה 24.אוהבים גרבר? כההההה
25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? כן...לא..לא ודעת **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? אוהבת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? 5 שעות 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) ערב וצהריים.

FlowerPower

New member
../images/Emo132.gif

1.שם: ליהי 2.גיל: בקרוב 16 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? ברור! 5.אם כן איזה? כמעט הכל 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? כמעט כל היום **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? כן 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא זה איכ 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? אני ארד ברגל..? :| 10.אתם שומרים על כושר? כבר לא לצערי 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? אף פעם לא הלכתי **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? קפוצ'ון 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כפכפי ספורט של סקצ'רס 16.עם כן אז איזה? ..... **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? המבורגר. קבלו סיפור מגעיל: פעם אחת אחלתי איזה 4 נקניקיות.. אז אחרי שאכלתי 3 וכמעט סיימתי את הרביעית, קלטתי שיש בה נ-ו-צ-ה :| מאז אני לא נוגעת בנקניקיות 19.אתם אוכלים ירקות? לפעמים 20.אתם אוכלים פירות? לפעמים 21.אתם אוהבים גבינות? לא מאוד, אבל אפשר להגיד שכן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? חיה ותן לחיות. מה איכפת לי מה אנשים מעדיפים על הצלחת שלהם? 23.אתם אוהבים מעדנים? כן 24.אוהבים גרבר? לא זה עושה לי רע :| 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? זה כבר לא נקרא לאהוב.. אני סתם נמצאת על המחשב קבוע.. זה כבר חלק ניכר מהחיים שלי 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? יותר מדיי 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? בזמן האחרון מעדיפה מסנג'ר.. אבל בתכלס אייסיקיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? אממ כן 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? כל היום. כןכן, גם בבוקר כשאני מתלבשת לביצפר

English Muffin

New member
רמי מואשם בהחזקת סמים קלים...|תרופה

שם:נגה 2.גיל:17 וחצי 3.מין:נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?ברור
5.אם כן איזה?רוק 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?לפחות כמה שעות ביום **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?לא זה סתם ביזבוז של החיים שלי 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?כשאח שלי מכריח אותי ליראות כדורגל או כשבא לי ליראות בנים עם מיכנסיים קצרים
9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?מדרגות או שאני יקפוץ משמה באנג'י
10.אתם שומרים על כושר?לא 11.עושים צעדה יומית?לא אני עושה ריצה יומית אבל כשאני מפספסת תהסעה כל בוקר
12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?מעיל 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?מגפיים 16.עם כן אז איזה?מגפיים **אוכל** 17.אתם צימחונים?כן 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? 19.אתם אוכלים ירקות?כן 20.אתם אוכלים פירות?כן 21.אתם אוהבים גבינות?כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?בעד 23.אתם אוהבים מעדנים?לא כל כך 24.אוהבים גרבר?כן 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?אפשר להגיד **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?עכשיו זה מתוך שיעמום אבל בעיקרון אני אוהבת 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?שעתיים 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?אי סי קיו 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?לא כזה איכפת לי 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר)צוהריים או ערב

../images/Emo121.gif

1.שם:
אילנה. 2.גיל:
16+ 3.מין:
נקבה.
**מוזיקה**
4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה?
5.אם כן איזה?
מזרחית. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה?
לא יודעת.
**ספורט**
7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)?
8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה?
9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו?
מדרגות, או אחכה עד שיתקנו אותה. 10.אתם שומרים על כושר?
11.עושים צעדה יומית?
לא ממש. 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר?
כן, נגמר לי המנוי
**לבוש**
13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס?
ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון?
מעיל 15.יש נעליים שמועדפות עליכם?
16.אם כן אז איזה?
באפלו.
**אוכל**
17.אתם צימחונים?
18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות?
19.אתם אוכלים ירקות?
20.אתם אוכלים פירות?
21.אתם אוהבים גבינות?
לא ממש. 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים?
לא אכפת לי. 23.אתם אוהבים מעדנים?
24.אוהבים גרבר?
25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת?
**מחשב**
26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב?
גם וגם. 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב?
לא סופרת. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר?
ICQ 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים?
30.בערך באיזה שעות אתם במחשב?
צהריים וערב.

../images/Emo77.gif

1.שם: - 2.גיל: 14 3.מין: נקבה **מוזיקה** 4.האם אתה אוהבים לישמוע מוזיקה? כן 5.אם כן איזה? רוק קל.. 6.כמה שעות בממוצע ביום אתם שומעים מוזיקה? תלוי במצב רוח **ספורט** 7.אתם אוהבים את שיערורי הספורט (בבי"ס)? לא 8.אתם רואים מישחקי ספורט בטלוויזיה? לא 9.נגיד ובאתם וביקרתם במיגדלי אזריעלי ואתם צריכים לחזור הביתה והמעלית היתקלקלה מה תעשו? לא יודעת 10.אתם שומרים על כושר? לא 11.עושים צעדה יומית? לא 12.אתם אוהבים ללכת למכוני כושר? לא **לבוש** 13.מה תעדיפו מיכנסי ספורט או ג'ינס? ג'ינס 14.מה תעדיפו מעיל או קפוצ'ון? לפעמים ככה ולפעמים ככה 15.יש נעליים שמועדפות עליכם? כן 16.עם כן אז איזה? מגפיים בחורף ובקיץ סתם כאלו משהו כמו אולסטאר **אוכל** 17.אתם צימחונים? לא 18.עם לא...מה אתם אוהבים יותר המבורגר או נקניקיות? נקניקיות 19.אתם אוכלים ירקות? כן 20.אתם אוכלים פירות? לא ממש 21.אתם אוהבים גבינות? כן 22.אתם בעד או נגד ילדים צימחונים? בעד 23.אתם אוהבים מעדנים? ככה ככה 24.אוהבים גרבר? לא 25.אתם שומרים על דיאטה במידה מסוימת? לא **מחשב** 26.אוהבים ליהיות במחשב או שסתם משיעמום אתם עכשיו במחשב? גם וגם 27.כמה שעות בממוצע ביום אתם במחשב? לא'דעת הרבה.. 28.אתם מעדיפים איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר 29.אתם בעד להוריד למחשב מישחקים? לא 30.בערך באיזה שעות אתם במחשב? (ערב,צוהוריים,בוקר) צהריים וערב

למעלה