ש... ב- י- ת- ה!!!! תהנו באחלה יום הזה!!! ולכולם בהצלחה!
R roimc New member 1/9/02 #8 הרבה פעמים אומרים תיכונים וזה כולל גם ת´חטיבות. רוב הסיכויים שגם החטיבות שובתים מחר.
N noa462 New member 1/9/02 #11 חחח אם אתם לא יודעים אני עולה ל-י´.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימותו הקנאים!
R roimc New member 1/9/02 #13 ערנו´ש וכל החטיבות - הודעה מנחמת ערן אתה רשע!!! מה רע לך שגם הם ישבתו? חח שתלטן כנסו ללינק
G galmc New member 1/9/02 #14 חח מה אכפת לי קמתי ב- 3!!! דיברתי עם חברות שלי, אף אחת לא הלכה! מצידי החטיבות כן שבתו....
E eranmc New member 1/9/02 #15 סליחה רועי אבל חדל רעש מסיבי אני כתור בוגר החטיבה בעד קירובם של החמודים הקטנים, כל יום ביחד גורם לאווירה יותר פסטורלית לקטנים האלה בכיתתם בשעה שהם לומדים. אני בעד דור של היי-טק תוך כדי שילוב סוציאסטיות חברתיות. אה וגם כי אני חרא...
סליחה רועי אבל חדל רעש מסיבי אני כתור בוגר החטיבה בעד קירובם של החמודים הקטנים, כל יום ביחד גורם לאווירה יותר פסטורלית לקטנים האלה בכיתתם בשעה שהם לומדים. אני בעד דור של היי-טק תוך כדי שילוב סוציאסטיות חברתיות. אה וגם כי אני חרא...
G galmc New member 1/9/02 #16 חחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!! "החמודים הקטנים" אתה מתכוון לפרחות ולערסים שנמצאים איתנו כל יום ויום בכיתה ויורקים טפו טפו?! או לכאלה שדוחפים שולחנות חד על השני?
חחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!!! "החמודים הקטנים" אתה מתכוון לפרחות ולערסים שנמצאים איתנו כל יום ויום בכיתה ויורקים טפו טפו?! או לכאלה שדוחפים שולחנות חד על השני?
E eranmc New member 1/9/02 #18 אלייך - לפרחה הערסית שנמצאת כל יום ויום בכיתה ויורקת טפו טפו?! חחחחח סתם אישתי