עכשיו אני מתגעגעת =[
הסתפרתי לפני 10 ימים... איזה סוג שיער יש לכם? גלי מוזר שכזה (הוא היה מתולתל). עד איפה מגיע לכם השיער? עד לחזה בערך..? (הוא היה עד התחת) יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? ממש לא. פוני לא מתאים לפני דעתי לאנשים שאין להם שיער חלק או פן צמוד. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?הייתי צריכה להיזכר בגוגל, אבל כשהוא מסורק קדימה היא נראית כמו רוסייה. לא שזה רע, אבל אם זכור לי נכון, היא לא. כל כמה ימים אתם חופפים? יוצא בזמן האחרון שכל יום =O שזה ממש מוזר, כי הייתי רגילה לחפוף כל 3-4. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לצערי, יש לי קשקשים ונשירה. אז אם מישהו מכיר (עמדתי לכתוב מישהי מכירה, אבל המגדריות בשפה שלי פגעה בי =) שמפו ומרכך שלא נוסו על בעלי חיים ולא יגרמו לי לפזר על אנשים דברים מגעילים (ממש הגעלתי את עצמי כרגע P=) אנא המליצו בחום. עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן. עשיתם רסטות? לא. אבל ממש רציתי איזו תקופה. אתם עושים מסכות לשיער? כן. זה טוב. חימצנתם? פסים ביסודי. זה היה מאוד באופנה. זה עדיין באופנה בגיל הזה. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? רק שחור /,,\, איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? בעיקר פזור הייתם עושים קרחת? לא! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? פיכס. לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים?שיער שמחמיא לפרצוף שלי? אווו שיער כמו שיוצאים מהספר!! מה עדיף: ג'ל או מוס? איייכס. אני שואלת- למה? מה דעתכם על חרוזים בשיער? זה דיי נחמד.. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? =S לא תודה. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? אני מסתפרת בערך פעם בשנתיים. תספורת זו חוויה טראומטית בשבילי. מורידים שיער בזרועות? לפעמים מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? הממ אולי כדאי. כל כמה זמן אתם מסתפרים? אה, קצוות זה לא נחשב? אני עושה קצוות ותספורת ביחד... כשאני ממש חייבת. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? דווקא דיי נחמד. תקראו לי צפונבונית מרמת אביב, אבל זה יכול להיות דיי יעיל! נראה לי אני אלך לקרוא בו עכשיו, קצת משעמם לי.