ש..ש...ש...שאלון שבועי!

.

איזה סוג שיער יש לכם? ארוך,"חום נוטה לשחור",וחלק נפוך ..משהו לא מוגדר. עד איפה מגיע לכם השיער? עד הצלעות חחח סתם סתם,אחרי החזה כזה. יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים?לא,היה לי פעם וזה לא מתאים לי.ואז אני גם לא רוצה
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?נחמד לה. כל כמה ימים אתם חופפים? כל יומיים אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)?משתדלת. עשיתם פעם צמות על כל הראש?בטח..כמה פעמים.. עשיתם רסטות?לא אתם עושים מסכות לשיער? הממ ,לא *מתביישת* חימצנתם?לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? ממש לא,השחער שלי קדוש איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? משתנה מפעם לפעם,רוב פזור. הייתם עושים קרחת?לא!! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים ?תלוי אם התספורת יפה,לא הסלב. שיער כמו של מי הייתם רוצים?היתי רוצה שיער חלק כמו של אחותי. מה עדיף: ג'ל או מוס? לא ניסיתי אותם..אבל נשמע לי ששניהם הורסים תשיער מה דעתכם על חרוזים בשיער? זה מוסיף דווקא מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד?אני אישית לא אוהבת את זה,אבל כל אחד וטעמו האישי כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות?פעם ב.. מורידים שיער בזרועות?לא מורידים שיער ברגליים?כן מורידים שיער באצבעות?לא חחח זה שאני עיראקית לא אומר שאני קופה! אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער?מזה לא כל כמה זמן אתם מסתפרים?פעם בשנה וחצי ככה...(אוי ואי,אני באמת צריכה להסתפר) כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ?בכלל לא נחוץ

תובל ה

New member
חן היית מתה לחפוף כל יומיים=0

פעם אחרונה שהרחתי זה לא היה בדיוק יומיים=]

D:

איזה סוג שיער יש לכם? אחד ממש מכוער D:
עד איפה מגיע לכם השיער? גב תחתון, הוא ארך.
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? היה, לצד. ויהיה.
מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? מכוער אש. והיה לי כזה לפניה, ובגלל זה זה פונירית.
כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום, לאחרונה יצא לי לחפוף פעמיים ביום כמה ימים
אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? ברור.
עשיתם פעם צמות על כל הראש? אהא.
עשיתם רסטות? לא אבל אני מתה לאחת.
אתם עושים מסכות לשיער? אהא D:
חימצנתם? רק פסים.
צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? סגול, וורוד. אבל לא את כל השיער.
איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור קוקו או גולגול.
הייתם עושים קרחת? ממש ממש ממש לא.
הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? ממש ממש ממש לא.
שיער כמו של מי הייתם רוצים? וואו, ממ. או כמו של ים, נפוח ממש גלי שטני. או חלק קרש.
מה עדיף: ג'ל או מוס? לא ולא.
מה דעתכם על חרוזים בשיער? אוהבת D:
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? אוהבת D:
כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? חודשיים?
מורידים שיער בזרועות? לא.
מורידים שיער ברגליים? אהא.
מורידים שיער באצבעות? לא.
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? ממש לא.
כל כמה זמן אתם מסתפרים? כשבא לי.
כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? ממש לא.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ye ye

New member
עכשיו אני מתגעגעת =[

הסתפרתי לפני 10 ימים... איזה סוג שיער יש לכם? גלי מוזר שכזה (הוא היה מתולתל). עד איפה מגיע לכם השיער? עד לחזה בערך..? (הוא היה עד התחת) יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? ממש לא. פוני לא מתאים לפני דעתי לאנשים שאין להם שיער חלק או פן צמוד. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו?הייתי צריכה להיזכר בגוגל, אבל כשהוא מסורק קדימה היא נראית כמו רוסייה. לא שזה רע, אבל אם זכור לי נכון, היא לא. כל כמה ימים אתם חופפים? יוצא בזמן האחרון שכל יום =O שזה ממש מוזר, כי הייתי רגילה לחפוף כל 3-4. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? לצערי, יש לי קשקשים ונשירה. אז אם מישהו מכיר (עמדתי לכתוב מישהי מכירה, אבל המגדריות בשפה שלי פגעה בי =) שמפו ומרכך שלא נוסו על בעלי חיים ולא יגרמו לי לפזר על אנשים דברים מגעילים (ממש הגעלתי את עצמי כרגע P=) אנא המליצו בחום. עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן. עשיתם רסטות? לא. אבל ממש רציתי איזו תקופה. אתם עושים מסכות לשיער? כן. זה טוב. חימצנתם? פסים ביסודי. זה היה מאוד באופנה. זה עדיין באופנה בגיל הזה. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? רק שחור /,,\, איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? בעיקר פזור הייתם עושים קרחת? לא! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? פיכס. לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים?שיער שמחמיא לפרצוף שלי? אווו שיער כמו שיוצאים מהספר!! מה עדיף: ג'ל או מוס? איייכס. אני שואלת- למה? מה דעתכם על חרוזים בשיער? זה דיי נחמד.. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? =S לא תודה. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? אני מסתפרת בערך פעם בשנתיים. תספורת זו חוויה טראומטית בשבילי. מורידים שיער בזרועות? לפעמים מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? הממ אולי כדאי. כל כמה זמן אתם מסתפרים? אה, קצוות זה לא נחשב? אני עושה קצוות ותספורת ביחד... כשאני ממש חייבת. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? דווקא דיי נחמד. תקראו לי צפונבונית מרמת אביב, אבל זה יכול להיות דיי יעיל! נראה לי אני אלך לקרוא בו עכשיו, קצת משעמם לי.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifאני? כןD:

איזה סוג שיער יש לכם? חום ומשעמם במקור, עכשיו אדום דהוי מאוד מאוד שמזכיר ג'ינג'ון קטון. ומשעמם כמובן. עד איפה מגיע לכם השיער? כתפיים ככה... יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא. ודווקא הייתה תקופה שרציתי. פוני אימו הולם אותיD: מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? התלהבו, התלהבו. היא לא המציאה שום כלום הכוסיט אש הזאתי. כל כמה ימים אתם חופפים? אממ... כל יום? אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? וודאי! עשיתם פעם צמות על כל הראש? יאפ=] עשיתם רסטות? לא, אבל עשו לי ראסטה>< היא די מאגניבה, האמת... אתם עושים מסכות לשיער? לא ממש. אין לי כוח לזה. חימצנתם? לא. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? אדום. המון פעמים. ואני בדרך למשו עם כחול מגניב כזה^__^ איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? קוקו ורק קוקו. הייתם עושים קרחת? כהD: זה יכול להיות מאגניב מתישוD: הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לאאאאאא! שיער כמו של מי הייתם רוצים? אממ... את שלי, רק שיסתדר ויהיה יפה. מה עדיף: ג'ל או מוס? נראה לי מוס. מוס. בעצם קרם>< מה דעתכם על חרוזים בשיער? מאגניב=] מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? סבבה, צלוי למי ובאיזה צבע ושיער. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? הרבה זמן>< מורידים שיער בזרועות? לא0.0 מורידים שיער ברגליים? כה מורידים שיער באצבעות? לא>< אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא. למרות ששמעתי שמיונז מחליק את השיער פלאים. מרחו והוודעו. כל כמה זמן אתם מסתפרים? לא מסתפרתD:. נו, רק כשאני רוצה שינוי דראסטי. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ, סורי. איזה שאלון כוסוןן=] חנצ' נאצ'ווווווווס אימפריה!!!DDDDD: 3>

אני עונה.. זה שאלון כלבבי

איזה סוג שיער יש לכם? חלק... שטני בהיר... עד איפה מגיע לכם השיער? אהממ.. עד אמצע הגב ככה יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? אין לי פוני ולא הייתי עושה. הייה לי כשהייתי קטנה וזהו מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? אין לי דעה כל כמה ימים אתם חופפים? יומיים. לפעמים יותר אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? האמת שלא עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן.. אפילו פעמיים עשיתם רסטות? איכס לא אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לעולם לא!!! צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? בחיים לא נגעתי בשער שלי.. אני אוהבת אותו כמו שהוא איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור.. אני לא חושבת שיפה לי קוקו.. אבל לפעמים אני אוהבת לעשות צמה סינית הייתם עושים קרחת? לעולם לא הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו שלי מה עדיף: ג'ל או מוס? כלום מה דעתכם על חרוזים בשיער? זה חמוד.. אבל לי אישית זה נופל מהשער מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? אני בכלל לא אוהבת צביעות. אבל יחסית זה נחמד כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? חודשיים שלוש... ספרית אמרה לי שזה הכי בריא לשער מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא!!! אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? כמעט לעולם כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא כלכך נחוץ

|ליפה|

איזה סוג שיער יש לכם? גדול, נפוח, ליפתי. (תלתלים בקיצור
) עד איפה מגיע לכם השיער? עד הציצי בערך יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? חס וחלילה! מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? תכלס זה היה לה יפה, אבל זה מטומטם שכל ילדה שניה התחילה לעשות פונינט גם. כל כמה ימים אתם חופפים? כל יומיים בערך אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? בהחלט
עשיתם פעם צמות על כל הראש? המון, ביסודי.. אפילו יש לי תיעוד! (איזה בן שיאאללה, מי נתן לי לצאת מהבית? :| ) עשיתם רסטות? הלוואי אתם עושים מסכות לשיער? לא.. חימצנתם? לא!
צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לא.. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? משתדלת חצי אסוף חצי פזור, בקליפס בד"כ.. הייתם עושים קרחת? וואו כשחם ממש ממש בא לי. אבל בחיים לא.. הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא! שיער כמו של מי הייתם רוצים? אח, נקודה רגישה;[ לפני איזה שנתיים-שלוש היתה פרסומת לCAL נראה לי, והיתה שם מישהי מה זה חמודה, שנטי-בנטית כזאת עם תלתלים כמו שלי רק הרבה יותר יפים(
) וקצרים!! אוף והיא אספה אותם בסרט מגניב וזאת התסרוקת הכי מגניבה שיש
מאז, כל יום אני רוצה לעשות אותה! אבל אין אומץ.. בלעע. מה עדיף: ג'ל או מוס? איכ, אף אחד מהם מה דעתכם על חרוזים בשיער? נחמד מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? דבילי להפליא כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? פעם בעשור? :X מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא
אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? חחח לא.. כל כמה זמן אתם מסתפרים? לא באמת מסתפרת, רק קצוות.. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? כלל לא!

the mush

New member
איזה יפיופהההההה!!

היית ילדהממש יפה! [אולי את גם היום. אני פשוט לא כלכך יודעת מי את
]

זוהר מחבקת עצים פולניים!:)

זוהר כפרה עלייך איזו יפה אתתתתת..חמסה חמסה חמסה בלי עין רעה, אבל באמת היית יפה ואת עדיין יפה:) ובתמונות בכלל ..הפפ..חחח ואני אומרת תעשי שוב צמות כי זה ממש יפה לך [למרות שגם התלתלים יפים לך
]

חחח תודה כפרה

אבל נראה לי שבחיים אני לא אעשה שוב צמות, זה כרוך בכל כך הרבה סבל.. ><

XD

איזה סוג שיער יש לכם? שעיר כזה. עד איפה מגיע לכם השיער? קצת אחרי הכתפיים יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא~!@$#!@ מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? יפה לך..אבל זה גרוע. כל כמה ימים אתם חופפים? יומים? יום? תלוי. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? רק מה שלא נוסה. עשיתם פעם צמות על כל הראש? כה. עשיתם רסטות? עשיתי רסטה D: אתם עושים מסכות לשיער? אמא עשתה לי פעם :S חימצנתם? לא. צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? צבע פריקי XXDDDD לא. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? פזור או גולגול או כמו שזה נקרא פעם "דקל" הייתם עושים קרחת? לא.מה אינ קסם!? XD הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? באאאארור. שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו..כמו..כמו..מממ.מ.מ...של תום מהספקות D: מה עדיף: ג'ל או מוס? מים? מה דעתכם על חרוזים בשיער? מגניב. מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? מגניב. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מה? מורידים שיער בזרועות? XXXXXXXDDDDDDDDDDD מורידים שיער ברגליים? כה. מורידים שיער באצבעות? חחחחחחחחח מה!?!? אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא שמעתי. כל כמה זמן אתם מסתפרים? הסתפרתי בכיתה ו. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? כלל וכלל לא. שאלון גאוני LOL

../images/Emo3.gif

איזה סוג שיער יש לכם? חלק. עד איפה מגיע לכם השיער? מאחורה- עד אמצע הגב, מקדימה עד הציצים בערך
יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא ולא. מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? יפה לה. הכל יפה לה. היא כ"כ יפה גאד דמט!
כל כמה ימים אתם חופפים? כל יום-יומיים. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? כן. עשיתם פעם צמות על כל הראש? בכיתה ד'?
עשיתם רסטות? לא. אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? קצוות צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? קצוות אדומות. איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? הכל. תלוי במצברוח ובמצב הנשירה>< הייתם עושים קרחת? לא. הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא. שיער כמו של מי הייתם רוצים? כמו שליP: רק בלי נשירה]]; מה עדיף: ג'ל או מוס? ג'ל מה דעתכם על חרוזים בשיער? יפה
מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? מכוער. כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? לא הסתפרתי כבר שנתיים בערך>< מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כה. מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? אנערף.. כשיוצא. כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ|:

TziMHoNoa

New member
.........

איזה סוג שיער יש לכם? ממ.. רגיל, סוג של חלק? עד איפה מגיע לכם השיער? קצת אחרי הצוואר יש לכם פוני? אם לא, הייתם עושים? לא ולא יודעת מה דעתכם על הפונינט- באמת היה יפה לה או שסתם התלהבו? זה לא כ"כ ענייני, לדעתי כל כמה ימים אתם חופפים? כשיוצא.. אתם מקפידים לקנות שמפו\מרכך שלא נוסו על בע"ח (כמו הרבל אסנס למשל שכן נוסו)? כן עשיתם פעם צמות על כל הראש? כן עשיתם רסטות? עשיתי ראסטה אתם עושים מסכות לשיער? לא חימצנתם? לא צבעתם לצבע "פריקי" (כחול, ורוד, אדום, לבן, ירוק וכו')? לאדום איך אתם הולכים בדרך כלל: צמה, קוקו, גוגול או פזור? איך שיוצא הייתם עושים קרחת? וואו כן! הייתם משנים את התסרוקת שלכם רק בגלל סלב מסויים (כמו שכשנינט עשתה פוני, כל העולם עשה פוני גם)? לא שיער כמו של מי הייתם רוצים? לא יודעת מה עדיף: ג'ל או מוס? מים מה דעתכם על חרוזים בשיער? לא יודעת מה דעתכם על צביעת קצוות בלבד? אין לי דעה בדברים האלה.. כל אחד עושה מה שהוא אוהב כל כמה זמן אתם גוזרים קצוות? מתי שמתחשק או שיש לי סבלנות ללכת לאמא שתגזור מורידים שיער בזרועות? לא מורידים שיער ברגליים? כן מורידים שיער באצבעות? לא אתם אוכלים דברים מסויימים רק כי שמעתם שהם טובים לשיער? לא כל כמה זמן אתם מסתפרים? מתי שמתחשק כמה נחוץ לכם פורום שיער- עיצוב וטיפוח ? לא נחוץ, אבל בדיוק פתחו אחד כזה וזה דיי מצחיק

למעלה