ש-ש-ש-אדו

אוריק 16

New member
תומאס בובה.....

תודה על היציאה המרדנית "טינאייג´רית " בשפתך אבל פוליז!!! באמת..... אני לא אכתוב את הביטוי בלמי את פיך בשפת רחוב כי עלולים להוריד את ההודעה הזאת... אבל באמת..... את נשמעת כמו איזה פרק עלוב של דוסון קריק... ואת קוראת לתגובות פה דוסון קריקיות..... בבקשה... בתור אחד שלא כותב כאן כל כך הרבה .... פה ושם... ואפילו די טרי כאן בעסק אני מרשה לעצמי להגיד, הרגעי רוחות... זהו פורום , פורום בנים בלבד... מה את רוצה שנדבר על ועידת השלום בפריז?! על הסכמי השלום באסולו?! שלום בעד שטחים עם מצרים?! (שימו לב כמה אופטימיות נשפכת כאן... שלום שלום...) יש כאן מין הרכב אנושי שכזה ... שהוא מנהל את הלך הפורום.... נכון גרמת לי לחייך, נכון נמאס מהשידוים החוזרים של ערוץ 3 (בשביל זה יש את יס1 יס 1 יס 3) וגם מהאוחצ´ות יוצאות בית היוצר של שוקי זיקרי אבל באמת .... ומכתביות ריחניות נשמע אחלה...

לירונר

New member
אני יכול להציע לבחורונת שוקו ../images/Emo96.gif

היי תומאס
ברוכה הבאה

my self

New member
ואיך תגדיר את הכתיבה שלך?

"חצופה"? "נשכנית"? היא לא פחות מאאאגניבה מכל ההודעות האחרות, וההתאהבות במילותיך שלך נוטפת ממנה. מובן שהודעה רצינית היתה מעמידה אותך בפני ביקורת, מוצדקת או לא. כמה קל לעטוף אותה בשנינות ושעשוע שיקהו את החיצים שיופנו כלפיך, אם יופנו. במילים אחרות, אתה פחדן.

EyeSeeYou

New member
לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר

ולכן בחרתי לא להגיב, כמה טוב שמיי סלף פה

סלפ´קה ../images/Emo13.gif

קלעת לטעמי. יפה לך. זה בדיוק מה שחשבתי לכתוב לאהבל ההוא.
שבת שלום וכל טוב.

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo166.gifתומאס האהבלית מגיב:

תומאס שינס את מותניו והביא איתו בנדן ת´פלטפורמה הכי הומוסקסואלית שהייתה לו בארון. לא מתיימרת להיות המגה ביץ´ של הפורום למרות שבקרב על כבודי אני לא לוקחת שבויות..כך שכל מבקרי יכולים להתחיל לחדד ציפורניים. אני הולך לפצוח פה בקאט פייט שאפילו שולה חן לא הייתה מעלה בדעתה. לשם התחלה, כן אני כן, ללא צל של ספק, משפריצה על הבבואה במראה. חוץ בקאבול הרחוקה, הרדידות היהירה שאני נודף לא אמורה לדגדג בנחיריים השעירות של אף אחד בפורום, ברור ?! בסך הכל באתי ופיזרתי משוחות על המסלול של כל הקאריןדונסקיות שמרצדות לי על המסך. כך שכל הסלפ´קיות והמשנים תורנים, למיניהן, מתבקשים לקפל את האינץ´ וחצי שלהם לתוך הכיס ולזוז לי מהאופק בטרם אצפה את חוטמכם במעטה אוף ווייט דביק. מאידך אני מלקק את אשכי כל מעריצי ושולח להם ברכות לשבת בבאסלית מקציפה. מפרגנות, תומאס !

xanadu

New member
תומאס, תעברי לנטול קפאין בבקשה

וצמצמי את שעות הצפייה בלימוזינה

RedRose

New member
או../images/Emo70.gif התחלתי לאהוב את התוכנית..

אבל ראיתי אותה פעם אחת.. אז זה לא ממש להתחיל... הממ.. זהו.

ת ו מ א ס

New member
קסאנדו יקרה

סתבי בבקשה, לפני שגלוריה אסטפן משחררת עלייך את האבזם. ואז אפילו הלימוזינה תיראה לך סובארו ג´אסטי. הקיצר קסאנדו "אני לא גרטה גארבו אני כל כך רצינית ותומאס לא ברמה של פיקות הברכיים שלי" תלכי....תלכי ופקחי עיניים כי תמיד יהיה מישהו שיושיט לך רגל בפינה בטרם תצפצפי עם הבוהן. אוהבת ומודה על ההקשה, תומאס נ.ב.אחיות - לרוץ ולראות את "יוסי וג´אגר" בסינמטק, לא שערורייתי, לא מסעיר אבל מרגש נעים, משעשע וסוחט דמעות של גאווה.

xanadu

New member
במה חטאנו, אני תוהה

תומאס, אנדרוגינוס יקר אנשים רבים אמרו לי סתום ואף סתמי, טרם נולד ההוא שבהשפעתו אכן סתמתי. גזור ושמור. תודה על הטיפ, אני מבטיח, אנצור אותו לנצח. לגבי פיקות הברכיים שלי שכן או לא חופפות את הגובה שלך, בוא נשאיר את זה ליד הדימיון הטובה עלינו. בכל אופן, רק כדי להפגין הכרת טובה מהי, הרי לך את הטיפ הבא - לא חבל על הזמן שאתה מוציא בפורום כשאתה יכול להסתובב לך בשינקין ולקנות כמה סיכות מהממות לשיער? אין בעד מה אוהב המון

RedRose

New member
הממ.. שאלה לי אליך..

מה אתה בדיוק מנסה להוכיח
לא אוהב את ההודעות, אל תקרא. חושב שהם משעממות, שוב, אותו פיתרון, אל תקרא. באת להעביר ביקורת
סבבה, תעביר, אבל תעביר את זה עם טעם. עד כאן, אני הולך לארות שידורי המהפכה.

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo58.gifטוב נו כוח לא קונים בחנויות

וחוצ´מזה לייזריקו יקר, דחוף אצבע והכאב יחלוף. רד-רוז קוביית סוכר יקרה שלי, אתה צודקת במאה אחוז, לא תמיד חובה להגיב, התגובה זו זכות - לא חובה, לכן גם אימנע מלהגיב לך (בחוסר טעם, כמו שאני יודעת) ובעצם חוסר תגובה זו גם סוג של תגובה שלפעמים אומרת הרבה יותר. נסתפק בזה, שושנה, שבת שלום לך. קסאנדו - הפין והפות שלי מוסרים לך אלף תודות על עצותיך השימושיות להחריד לשיפור הפריזורה ולייעול לוחות הזמנים. ידעתי שנהיה חברות. אלאדין יקר - תודה על הפירגון, משפשף את מנורת הקסמים שלך שלוש פעמים, נותן גם ליקוק לקנוקנת סתם בשביל השאבעס.

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo26.gifאכחכח בגרוני ואשאל...

אלאדין נשוי ? (בטוח יהיו חברות מפרגנות שישמחו מאוד על השאלה בתקווה שזין ירגיע אותי קצת) בכל מקרה אני קצת וולגרית בטרם אעטה על עצמי את גלימת השישי ואצא לחגוג, אפרופו, מה יש והיכן ?!

לירונר

New member
זה מזכיר לי את החתימה שהייתה לו פעם

boys keep swinging, boys always work it out זה נשמע יותר כאילו הוא נשוי שמשחק עם ילדים קטנים
לאלאדין, זה לא אישי

חמודי-האידיאלים שלי גמישים לחלוטין

וכמו שנאמר: אחת בפה ואחת בלבד (שימו לב: הרמתי להנחתה) אוהב אותך לירון (מתי הומולדת שלך?)

ת ו מ א ס

New member
רוזה אדומה יקרה

חבל באמת על בלוטות הלימפה שלך שמפרישות זיעת שחי לשווא, אל תתאמצי להעביר לי מסרים פרטיים כי אין עניין. לכי גדלי שפם ילדה ותתעסקי עם בנות בליגתך...כי דברים שרואים מכאן פשוט עדיין אי אפשר לראות משם. תנערי את בלוריתך ותכניסי לך טוב טוב לאבטיח שמותקן לך על הכתפיים, שלא באתי להיות ביצ´ית בפורום הזה ואם כבר אז בטח לא על תיכוניסטיות, רחמים עלייך. באהבה, וברבי שמעון בר יוחאי שלמרות שאין לי כל כך הרבה חיים, יש לי יותר מדי בשביל להיות הביצ´ית שלכם, להיות נחמדה זה אותו כסף. תומאס

למעלה