ש-ש-ש-אדו
אז מה היה? בשלוש מילים - באתי, ראיתי, כבשתי.
אז ספיין בא לאסוף, החמיא לי על הפירסינג, ויצאנו לדרכנו. אחרי חיפוש חניה מסורתי, ספיין נשבר וחנינו בחניה בתשלום. לא נורא. חיש קל פגשנו את מאי, מלכת ההומואים הבלתי מעורערת (וכל הדראג קווינס יעמדו בתור, אני אישית מעדיף את הדבר האמיתי), ופצחנו בהליכה קולחת לשאדו. נכנסו, ובפנים חיכו לנו קסנאדו וחברו המקסים, וכמובן גם ביג דיל הכובש. מאוחר יותר הצטרף אף החצי הניהולי הטרי של פורום זה, לייזר פלס. המוסיקה הייתה בתחילה... בסדר. אני אישית אוהב לשמוע דברים עכשויים ולא איטיז, ככה שלא ממש התחברתי למוסיקה, אולם במהשך הערב היא השתפרה והשתפרה עם נפילות קטנות מדי פעם. נסלח. סך הכל - המוסיקה הייתה אחלה בחלה. בשאדו לא פעם אני פוגש אנשים מהאגודה, והפעם באה נבחרת זעטוטים בגיל הממוצא של 14. אם תחפשו בפרקי יומן קודמים גם תראו להם איזכור, אי שם ליד המשפט "פעם ראשונה שאני מרגיש זקן". חבורה נחמדה ביותר, אולם אחד מהם, שבמקרה מזכיר בצורה מפחידה מישהו מעברי, עורר בי צד פדופילי ("פדופילי" כאשר ההבדל הוא 3 שנים). חיש קל ביטלתי מחשבותי, היות שכוס אמ-אמק, כרגע גמלו אותם מטיטוליהם. נתראה עוד שנתיים-שלוש. ומה עוד היה? רקדתי כמו שהרבה זמן לא רקדתי, נהנתי בצורה יוצאת דופן, והיה פשוט טוב. ואני צריך חולצות חדשות. עוד פרט שולי: היום לא עבר עלי יום קל. ליתר דיוק, עבר עלי יום די קשה, די מכאיב ודי חונק. אולי אני אכתוב עליו ביומן, אבל את זה כבר נראה. בכל מקרה, אני חייב להגיד שהשאדו, והאנשים בשאדו, מאי, ספיין, קסנדו וחברו, ביג דיל וכו´ נורא עזרו לי להרגיש טוב, לנשום קצת אחרי כמה אירועים לא סימפטיים במיוחד. תודה. מומין
אז מה היה? בשלוש מילים - באתי, ראיתי, כבשתי.