ש-ש-ש-אדו

ש-ש-ש-אדו

אז מה היה? בשלוש מילים - באתי, ראיתי, כבשתי.
אז ספיין בא לאסוף, החמיא לי על הפירסינג, ויצאנו לדרכנו. אחרי חיפוש חניה מסורתי, ספיין נשבר וחנינו בחניה בתשלום. לא נורא. חיש קל פגשנו את מאי, מלכת ההומואים הבלתי מעורערת (וכל הדראג קווינס יעמדו בתור, אני אישית מעדיף את הדבר האמיתי), ופצחנו בהליכה קולחת לשאדו. נכנסו, ובפנים חיכו לנו קסנאדו וחברו המקסים, וכמובן גם ביג דיל הכובש. מאוחר יותר הצטרף אף החצי הניהולי הטרי של פורום זה, לייזר פלס. המוסיקה הייתה בתחילה... בסדר. אני אישית אוהב לשמוע דברים עכשויים ולא איטיז, ככה שלא ממש התחברתי למוסיקה, אולם במהשך הערב היא השתפרה והשתפרה עם נפילות קטנות מדי פעם. נסלח. סך הכל - המוסיקה הייתה אחלה בחלה. בשאדו לא פעם אני פוגש אנשים מהאגודה, והפעם באה נבחרת זעטוטים בגיל הממוצא של 14. אם תחפשו בפרקי יומן קודמים גם תראו להם איזכור, אי שם ליד המשפט "פעם ראשונה שאני מרגיש זקן". חבורה נחמדה ביותר, אולם אחד מהם, שבמקרה מזכיר בצורה מפחידה מישהו מעברי, עורר בי צד פדופילי ("פדופילי" כאשר ההבדל הוא 3 שנים). חיש קל ביטלתי מחשבותי, היות שכוס אמ-אמק, כרגע גמלו אותם מטיטוליהם. נתראה עוד שנתיים-שלוש. ומה עוד היה? רקדתי כמו שהרבה זמן לא רקדתי, נהנתי בצורה יוצאת דופן, והיה פשוט טוב. ואני צריך חולצות חדשות. עוד פרט שולי: היום לא עבר עלי יום קל. ליתר דיוק, עבר עלי יום די קשה, די מכאיב ודי חונק. אולי אני אכתוב עליו ביומן, אבל את זה כבר נראה. בכל מקרה, אני חייב להגיד שהשאדו, והאנשים בשאדו, מאי, ספיין, קסנדו וחברו, ביג דיל וכו´ נורא עזרו לי להרגיש טוב, לנשום קצת אחרי כמה אירועים לא סימפטיים במיוחד. תודה. מומין

ELP

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

הגעתי לשאדו בשעה 00:00 בערך... אל תשאלו מה השעה המדויקת, הגעתי במצב מעופף + (9999999999999+), עשיתי סיבוב קצר לראות מי מה למה איך איפה וכיצד?, עליתי ל"מרפסת" השקפתי קצת על הסובבים, וירדתי למטה, שם פגשתי את מאי (56.4+ על קבלת הפנים), היו שם גם ממממממממ.... סליחה אני לא כל כך זוכר מה היה שם, אני רק זוכר שנתתי למאי את התמונות, לחצתי ידיים לאנשים, שתיתי לף בלונד, ורקדתי. בכל אופן היה 875.378+ (נראה לי...) נ.ב מזל טוב וכל הכבוד לרועי על הבלונד, תואם את הבירה...
אייל הולך לישון אחרי יום ארוך ומעייף...

שאדו../images/Emo70.gif

אז איחרתי, סו פאקינג וואט? (-1) אבל זה היה למען מטרה נעלית וחשובה (+5). מאי, ספיינ, ביגי ומומין שוטטו להם בחוצות אלנבי (נו טוף. לא ממש שוטטו אלא ישבו על ספסל. (+4 ועוד 1 על קבלת הפנים) הסטרייט הציק לי באס.אמ.אס. (-1) אבל זו הייתה הצקה כייפית ("בוא, אני מתגעגע" ו"אתה לא אוהב אותי יותר?") (+5) מה שגרם לי להשאר במקום זמן קצר מידי (-2). המוזיקה הייתה סבירה פלוס (+1), רועי (+1) והבלונד (+2. מהמם לך). קסאנדו והד"ר (שאפילו נתן לי נשיקה) (+2) כיכבו ואפילו אמילי פיזזה כאילו אין מחר (+1). שרימפי, קיבלת רשות להעדר? (-1). ו...משנה, עליתי עליך. אתה לא מגיע רק כדי שתקבל בשבוע אח"כ +2... מחכים לך בפעם הבאה (-1). את השורה התחתונה תעשו אתם. אני נהניתי.

.m

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

אז ככה - הערב התחיל בשיחת טלפון מספיינ´ שהפכה מהר מאוד להתערבות (וכמו שתזמר לנו דנה אינטרנשיונאל כמה שעות מאוחר יותר
"אני ניצחתי..."
, 1+). היו לי ענינים שהסתיימו מוקדים יותר מהצפוי, כך שבדיוק ב- 23:30 הייתי בכניסה (1+ על הדיוק). הענין הוא שרק אני הייתי בכניסה...
(לא, זה בסדר, תאחרו... אז מה עם קבענו שעה... 1-!). ניצלתי את הזמן לשיחה קצרה עם אפי שעדכן אותי שביום ראשון (11/8) נפתח ליין חדש (1+) לגברים "ליין צ´יפנדייל´ס" (תגידו, אלה לא הסנאים של דיסני?
), בכל אופן - יהיה ריינינג מן (1+), וגם אנחנו נהיה
בינתיים הגיעה קיי לונג המקסימה, שתמיד מושכת תשומת לב, ועד שלא ראיתם חבורת גברים עומדים ומתפעלים עד כלות, ורק אז מבינים במה מדובר בעצם - לא ראיתם מופע בידור מימיכם (2+) היה מצחיק
. קסנאדו והד"ר הגיעו (2+), מהממים כתמיד. אמילי, וחברה (סליחה, שכחתי את השם), ותפו"א הגיעו (3+), רועי משודרג בבלונד (1+)... אבל איפה מומין וספיינ´? ב 23:50 הם הואילו להגיע. מומין ב(2) פירסינג בגבה
(נו, אני לא אוהבת פירסינגים!), מקסים כמו שרק מומין יודע להיות (1+), וספיינ´ מדהים, אבל את זה את כבר יודעים... (1+). משנה תורן קבל
(1- מה פשר ההיעדרות???) בפנים מצאנו גם את ביג דיל הרקדן המהולל (1+), שמיהר לדווח על היעדרו של עודד א (עייפות, מילואים... - הכל תירוצים 1-), וביגי- קודם אומרים שלום, עידכונים אחרי זה! המוזיקה
היתה מעולה
(2+). אמנם חלק מהשירים היו מבוגרים יותר ממומין שלנו, אבל לי היה כ-י-ף! מומין אכן הפליא לרקוד. גם ביג דיל. elp (איל מור
) הגיע (1+), והביא לי תמונות (1+), וכך יצא לי לראות את ירון מנענע, למרות שהוא לא היה
(1+, שראיתי, 1- שזה בתמונה...). סופסופ גיליתי איך קוראים לגופיה השחורה (1+. ולא, ספיינבאר, לא קוראים לו נעם!). לייזר הגיע (1+) עם המשקפים ה-מ-ה-מ-מ-ו-ת! ג´סיקה היסטריקה היתה סבירה (הכל יחסי, אתם יודעים), אבל בהחלט לא הכרחית. ספיינ´ ואני החלטנו לבדוק את ה-NF, אבל התחרטנו ברגע האחרון (הנאמנות, אתם יודעים
). נדבק אלי מישהו בחולצה ירוקה, והכל היה פ´סדר עד שהוא החליט שנורא בא לו לנשק אותי (
סליחה! מה אני חברה שלך? מאיפה החוצפה?! 2-). היה רייניג מן (1+) - ואני קיבלתי מחמאה מאושית שאדו מוכרת (
) שכל פעם שהוא שומע את השיר הזה הוא חושב עלי. איזה כיף לי (1+ למחמאה, 1+ לאושיה, 1+ כי כיף לשמוע!), היה גם day by day (+). ביג דיל הולך. גם קסאנדו והד"ר. גם אנחנו, אבל קודם הטיול המסורתי לעמדת ה-dgay, כדי לומא
(הבטחתי לבוא לבקר, לא?
). לסיכום - 21. היה מעולה!
לכולם. נתראה ביום רביעי הבא. mai

EyeSeeYou

New member
חמור מאוד../images/Emo70.gif

אני דורש (2-) על כך שהפעם לא רק שלא באתי לרקוד אלא אפילו לא התאפשר לי להמתין לכם ביציאה. וכן (2-) נוסף על כך שלא נעניתם להזמנתי להיפגש בדי
י לאחר המסיבה

RedRose

New member
אוווו../images/Emo70.gif

אני אוהב את דיקסי
הכנפיים החריפות שלהם
יאמי

EyeSeeYou

New member
אז יאללה

תקבע תאריך שעה ומקום, תשלם את החשבון ואני שם

RedRose

New member
לשלם את החשבון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תזרים המזומנים שלי בשפל.. הממ.. נגיד ככה, בחודש של עבודה אני מרוויח פחות או יותר 50 שקלים.. וזה בגלל שיורדים לי 150 שקלים בערך על מדים.. טוב, לפחות אפשר לשתות משהו..

EyeSeeYou

New member
זה בסדר, תפריט לילה זה 35 ש"ח

עם החמישים שלך והעשרים שלי נסתדר

ביג דיל

New member
תסלחו לי השבוע...

אבל אין לי כוח לכתוב על פגישת השאדו השבועית. אמרו שאני כובש, אמרו שאני רקדן מהולל (אני לא מתווכח), וקיבלתי מספר טלפון. לא רע... שבוע הבא אני רוצה לראות את ספיינבר קצת יותר משוחרר. כל השאר - קבלו ח"ח על מי שאתם. יאללה, פיפי ולישון. (שמישהו יסביר לי למה אנריקה איגלסיאס מאופר בזוועתיות סביב העיניים בקליפ החדש והרע שלו).

BlueCat

New member
ומי לא בא?

החתול
שהחליט ברגע האחרון שלא מתאים לו ממש... לא נורא (בשבילכם, אני ממש לא סבלתי מזה) אולי בפעם אחרת.

bored18

New member
שבוע הבא גם אני שם אנשים

אז נא להגיד... היייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מאיררררררררררררררררררר אנחנו אוהבים אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךך כן כן מילים האלו

spainbar

New member
ששששששששששששששששאדו

האמת שבאתי לכתוב משהו (מתוך הרגשת חובה) אבל אז הבנתי שלעומת קודמיי דווקא לא היה לי כזה מדהים. סה"כ היה ממש נחמד אבל חוסר מצב-רוח בסיסי ועוד כמה גורמים הביאו למצב שבו או שאני לא רוקד או שאני רוקד כמו תחנת רוח הולנדית... (ואל תשאלו כי אני לא יודע איך הם רוקדות). בקיצור, היה נחמד אבל פעם הבאה אני מתחיל לשתות שוב, כוסית קטנה רק בשביל להשתחרר קצת קיבינמט !!! :} ס´

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo94.gifילדים מה´נהיה ?!!! ((69+)

יומן יחסי הציבור שאתם מנהלים פה בפורום קצת מעצבן לי את הוואגינה (הרגישה ובריח מנטול). שכל אחד יקנה לעצמו ערימה של מכתביות ריחניות, פופולרי משהו במחלקת הנוסטלגיה הגריאטרית וינהל את מחשבותיו המרתקות והמושחזות בקצה, בעצמו, בכתב יד ולמגירה. ולא, שלא תבינו אותי לא נכון...זה לא שזה לא מעניין, זה פשוט עדיין לא ברמה מעוררת קנאה כמו שהתכתבות מסוג זה צריכה להיות. תתבגרו, תנגבו את החלב מהשפתיים, תקיאו קצת אלכוהול, שימו קצת סטילה באישונים ותקנו נעליים נשיות עם עקב סיכה...פאק רק תעבדו על הפאסון. מה ביקשתי ?~! הדוסונקריקיות הזו היא מעוותת מיסודה, ועושה לי כוס נוירוטי. גם ככה הפורום התחיל להיראות כמו היומן של שלומצי (בלי להעליב את הדבר המעליב הזה, כן) אז אתם עוד באים עם הגזעיות הזו שנשפכת לכם מהאוזניים ומפזרים עלינו אגלי זיעה טינאייג´רית ברוח הצ´ה צ´ה צ´ה. בושו, באמא שלי, פשוט בושו והיכלמו. אני לא יודע מה להגיד כבר, פשוט נשבר לי...לא לא תגידו רגע זה בכלל חוקי, אתם חוקיים ?! הפלצנות מעוררת חמלה שלכם היא טרנדית או משהו, לא... שאני אבין. נשבר, פשוט נשבר כבר. נשבר לי מכם, נשבר לי מהמצב בארץ, נשבר לי מהשידורים החוזרים של ערוץ 3, נשבר מהספרים המתלמדים של שוקי זיקרי, נשבר לי מהשרב הבן של זונה הזה, והכי, אבל הכי נשבר לי ממתוסכלות כמוני שגורמות לכם לחייך. בברכת מלחמה עיקשת בקצוות שיער מפוצלים ובאהבה מטורפת, תומאס

תומאס - אתה הדבר הכי טוב שקרה

לפורום הזה בזמן האחרון. אני לא שייך לועדת הקבלה הרשמית, אבל לפי שמישהו יצוץ ויציע לך חלב ועוגיות, קבל שוט וודקה נקי וכוס ברנדי מהול בשמן בלמים, סופרדרינק, טבאסקו ודראמבוי (כן כן, אני יודע, דראמבוי
- משהו נשי לגמרי, אבל בכל זאת - אנחנו (אנחנו???) קצת אוחצ´יות, לא?).

למעלה