ש-ש-ש-אדו

מסרים פרטיים?

מי ניסה? איפה? (הודעה זו נכתבה כהבהרה לכך שהחתום מטה לא כתב אף מסר אישי ו/או פרטי לתומאס) לייזר

ת ו מ א ס

New member
רוזה אדומה יקרה

חבל באמת על בלוטות הלימפה שלך שמפרישות זיעת שחי לשווא, אל תתאמצי להעביר לי מסרים פרטיים כי אין עניין. לכי גדלי שפם ילדה ותתעסקי עם בנות בליגתך...כי דברים שרואים מכאן פשוט עדיין אי אפשר לראות משם. תנערי את בלוריתך ותכניסי לך טוב טוב לאבטיח שמותקן לך על הכתפיים, שלא באתי להיות ביצ´ית בפורום הזה ואם כבר אז בטח לא על תיכוניסטיות, רחמים עלייך. באהבה, וברבי שמעון בר יוחאי שלמרות שאין לי כל כך הרבה חיים, יש לי יותר מדי בשביל להיות הביצ´ית שלכם, להיות נחמדה זה אותו כסף. תומאס

taxi555

New member
אני בין המבוגרים פה אבל ...

רק פה שמעתי לראשונה על השאדו וכל המקומות האלה נראה לי שאני יצטרך הדרכה מלירונר

skeep

New member
אם אני לא טועה

נדמה לי שהפורום קצת מאבד מהכיוון שלו, או שאני איבדתי את הכיוון של הפורום. מה לעזאזל הולך כאן? מה זה השירשור הזה? הו דה פאק איז תומס? מצד שני אולי אני טועה.... סקיפ.

ת ו מ א ס

New member
סקיפ סקיפי שובי דובי

אתה כזה חמוד ומבולבל, מצד שני עם שם של חמאת בוטנים אי אפשר אחרת. לירו מאמי המון תודה, שתיים סוכר, אחד וחצי קפה, בלי חלב. מפויסת מהרגיל, תומעאס

אוריק 16

New member
יו ! שמישהו יזרוק עליו משהו!

תומאס, חדל/י או וואט אבר.... תבחר/י מין ונוכל לפנות אלייך .... מספיק עם שפיכות הדמים כאן! ודי להתפלסף ולהשמע כמו איזו תוכנית מפוספסת של יוסי סיאס..... דבר/י רציני .... אמנם כל ביקורת היא חיובית אבל במקרה שלך.... רוגע.... שלווה.... פסיכולוג.... נגמרו לי מילות הבינה שאני יכול להציע לך...

ת ו מ א ס

New member
כבר לא כל כך יפה ולא בת 16...בניגוד

לאוריק שהוא גם בן 16 וגם חושב שהוא יפה, אוריק זו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה, וגם פעם אחת יותר מדי שהגבתי לך. אני רגועה כמו אנמיה, שלווה כמו ברטי, ופסיכולוגים עדיין עומדים בתור כדי לגלות מה מסתתר מאחורי הגבר, כן גבר ברמ"ח איבריו המבורכים, שמרגיש לכוד בגופה של רקדנית גוגו. בברכת כזו אני, תתרגל ת ו מ א ס

למעלה