ש. שישי

ברררר

New member
ש. שישי

סורי שלא היה שבועיים, אבל הנה פיצוי ארוך. אומנם לא מקורי אבל תשרדו, אני בטוחה. תהנו!!! 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שבת שלום והרבה שקדיות
.

jony543

New member
אני... לא יודע אם יש לי כח להכל

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: קלוקס 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: סיינטיסט 4. השיר הכי משמח: ילוו 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: יונתן הקטן 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: סאבלימינל והצל אולי... 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כמו 6 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: חחחח תנחשו [רמז... מתחיל ב כ' ונגמר ב ריס] 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מירי מסיקה אולי 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: בון ג'ובי 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: לא יודע 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: קולד 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: קלאסית 18. מוזיקה או מוסיקה? ז 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: יו2 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: אממממ יש לי השקמה רועשת מאחיי האהובים 21. תחנת הרדיו המועדפת: לא יודע... אולי רדיו דרום בגלל שהם באו היום לבצפר... אבל הם לא נתנו ללהקה האחרונה לשיר :( חארות 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכר... משו אוסף של להיטים כאלה 23. הדיסק הבא שאקנה: קולדפליי נמבר 4 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: the joshua tree אם ככה כותבים את זה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אממממ.... לא יודע חח אולי ראש אוף בלד 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 34234856934658932 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: - 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: - 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: אממממ בתקווה שלא יקרה לי :) 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: - 31. ווליום: גבוה או נמוך? באמצע 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? משוכלל 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אריק אינשטין/שלמה ארצי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: UK 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: yellow חחח 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: שקט 38. הכי כיף לרקוד: אממממ סתם שירי דאנס 39. הכי כיף מסביב למדורה: הרוח נושבת קרירה רה רה 40. לשיר או להקשיב? להקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא נולדתי אז... אבל יש מלא 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הזה של מדונה החדש 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: מזה צלילי המוזיקה? 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא ראיתי את זה 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אימיול 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): octavarium של דרים ת'יטר 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שווה בשווה 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? להקשיב, ורק על השווים לחטט 49. קאברים: כן או לא? לא יודע 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גםוגם 52. זהבה בן או דקלה? :S 54. השיר הכי סקסי: אמממ פעם היה שיר כזה עם מילים גסות לא זוכר של מי.... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיררררררררררררררררר 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? תנחשו 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: יאללה מוצרטטט או בתהובן לא יודע כבר 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: קולד טוויסט לוג'יק טור [או לחזור אחורה בזמן לליב 2003] 64. שיר יומולדת מנצח: "happy berthday to u} וואווו התעייפתי 65. השיר עם המלים הכי דביליות: סאבלימינל והחברים שלו 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: כמו 65 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטייי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: :S 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: :S 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: אמממ לא דע 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? פרפרים בכל מני צבעים רדו אליי ביום אביב בהיר הביאו לי במתנה [לא זוכר מכאן]... אז בוא ליי פרפר נחמד, שב אצלי על כף היד] 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אמממ משו של דיויד ברוזה 79. כשאני במקלחת אני שר: - 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: חחח אפחד לא קניתי יותר מפעם אחת [אם קניתי] 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? תלוי למה הכוונה... 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? כמו 82 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הילדה הכי יפה בגן 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: לא יודע 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: חחח לא מנקה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אמממ צריך לחשוב ואין לי כוח 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: ילוו, יונתן הקטן, לא ידוע מה עוד 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: מה הכוונה? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? משו שמח 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודע, העיקר לא מזרחית 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: לא 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא יודע 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: חחחחח תנחשו :):):):):):)

MarishA M

New member
../images/Emo221.gif...שישי..

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:pROOF של קולד 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:AMIE-DAMIEN RICE 4. השיר הכי משמח:toploader-dancing in the moonlight 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:בעע יש מלא 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:אממ כל שיר של מאיה בוסקילה...הצפרדע גם אני שונאת.. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:הצפרדע 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:DAMIEN RICE 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אממ סלין דיון 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:שמעון בוסקילה..סתם ת'אמת אין לי מושג אם עדיף או לא.. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה:פסנתר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק רך 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:קולדפליי.. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: קולדפליי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק רך 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:כנ"ל 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:כל מוזיקה שאני שומעת בשאר שעות היום 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ או 102 22. הדיסק הראשון שקניתי:דניאל סלומון 23. הדיסק הבא שאקנה:לא יודעת 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:מוזיקה! 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:לא יודעת אני מחליפה לעיתים קרובות 26. והאזנתי לו כמות פעמים:בעע 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:דה קילרס.. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:אבא שלי המפיק המוזיקלי של אבי מסיקה חח סתם..זה מה שעלה לי לראש 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתביישת בשום דבר שאני שומעת 31. ווליום: גבוה או נמוך?אמצע 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים! 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:עברי לידר 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:סקוטלנד?...מאיפה לי 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:צבע?? אעע 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:נוו אני אוהתב לשמוע לפי מצבי רוח בעע 38. הכי כיף לרקוד:שירים מקפיצים...פופ 39. הכי כיף מסביב למדורה: באנו חושך לגרש
40. לשיר או להקשיב?להקשיב ואז לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:לא יודעת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:שירים של צביקה פיק 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:פחח 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:יש לי המון שירים אהובים ממרי פופינס 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:זה לא תלוי בחנות זה תלוי אם אני צריכה איזשהו דיסק... 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):OASIS ההופעה דיסק כפול 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? אממ וואוו אני חושבת שקשה בלי שניהם..אולי לחן קודם למילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?ממ תלוי בדר"כ אני מבררת על המבצע ועל היצירה עצמה 49. קאברים: כן או לא? תלוי של מי ותלוי מי המבצע 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?שירה 52. זהבה בן או דקלה? מי זו דיקלה?? 54. השיר הכי סקסי: SEX BOMB
58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק כמובן! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן..הנה הוא.. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:שופן 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של קולדפליי כמובן 64. שיר יומולדת מנצח:האפי בירזדיי טו יו של עדן 65. השיר עם המלים הכי דביליות:שיר אחד ברוסית אתם לא מכירים וגם "אם רק תתני לי"..לא בטוחה שככה קוראים לו אם אני לא טועה זה של אלון דה לוקו איזה דביל אחד מערוץ 24 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אויי שירים של עברי לידר..יש כמה כאלה...דוגמא..זכיתי לאהוב..ראבאק זה שיר שמח! 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי! 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?צרפתי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: אאעהע?? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לא יודעת 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: ההם נו ששרו שיש להם חבר מסוריה לא זוכרת את שמם 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? השיר פתיחה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?עפרה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:של רובי וויליאמס וניקול קידמן...היא חולה עליו 79. כשאני במקלחת אני שר:מממ כל פעם משו אחר 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?בשקט.. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:מה?למה שאני אקנה את אותו דיסק הרבה פעמים? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא?בטח! 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?עם הקופידונים וחצאי אדם חצאי סוס 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:אני אוהב... 85. מוזיקה שנמאסת מהר:
86. קלטות: כן או לא ?לא. 87. מוזיקה ששומעים באוטו:מוזיקה קלאסית או מוזיקה שאמא שלי שומעת זה מה ששומעים באוטו אחרת אי אפשר ליסוע בו 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אממ לצורך העניין קולדפליי 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:ספידרמן 1 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:
91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:דיייייייי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו?YELLOW 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:אוף דיי 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לא יודעתתתת 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:3 הדיסקים של קולד

Roy1232

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה, ../images/Emo12.gif:

רק כי זה בנושא מוזיקה. 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: WARNING SIGN 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: BLACK STAR - RADIOHEAD / EVERYTHING'S NOT LOST 4. השיר הכי משמח: אין לי ממש שירים משמחים... אולי ילוו? 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: סורי באט נוואן. 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: זה היה ביתי/או סאבלימינל והצל
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: שירים ישראליים ישנים 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: סי. מרטין. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: שרית חדד?
טוב לא יודע.. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: דנה אינטרנשיונל (המבין יבין) 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה, ריספקט
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק בכל גווניו המרובים 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: מה שאני תמיד שומע 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: קולדפליי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני כבר מנגן.. בריט רוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק? 18. מוזיקה או מוסיקה?
19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רדיוהד!
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 91.8 (גלגלגלצ) רק כי הם משמיעים קולד 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא קונה דיסקים
23. הדיסק הבא שאקנה: אולי לייב 2003 DVD.. יש מצב 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: קולד
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: AROBTTH 26. והאזנתי לו כמות פעמים: מי סופר בכלל? פעם ביום בממוצע בשנה האחרונה. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: נראה לך שיהיה לי נמאס מAROBTTH?????? נוו וואי! 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: שוב
? אנלא קונה דיסקים. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: ממממ... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אנשים שמתביישים במוזיקה שלהם הם אנשים חסרי ביטחון עצמי ואומללים ומסכנים. להתבייש במוזיקה שלך זה להתבייש במי שאתה. למה, אני אמור לשים ז** על מה שיגידו אם אני שומע קולד? 31. ווליום: גבוה או נמוך? היי, היי, ווליום
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? משוכלל לייק דע 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות, או רמקולים ממש ממש גדולים. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא סובל ישראלית
, מאיה בוסקילה? 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ז'וז'ף קרייייההההה... קריייייההההה חחחחח, השיר המפגר הצרפתי הזה... מה הפירוש של זה
? אבל רציני, לא שומע מוזיקת עולם (יעני לא אנגלית). צ'ורי צ'ורי? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: "וכל העם ראו את הקולות" 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: רדיוהד!
38. הכי כיף לרקוד: עינטוז מרוקאי?
39. הכי כיף מסביב למדורה: הרוח נושבת קרירה
40. לשיר או להקשיב? להקשיב, לשיר זה לא הצד החזק אצלי
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: בעע לא מכיר. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: המנגינה של השעון המעורר הזאת.. נו.. יש ת'שעונים המעוררים המנגנים המעצבנים האלה.. אז מהסוג שלהם. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: הא?
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: נראה לך ראיתי?
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: א-נ-י ל-א ק-ו-נ-ה ד-י-ס-ק-י-ם!
46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא מקבל ולא קונה. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? אין אחד בלי השני. שניהם. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? פרטים זה רק אם אני מתחבר. בכלליות נחמד לדעת מי הפנים שמאחורי הקול. במקרה של ת'ום יורק זה קצת מפחיד, אבל לא חשוב
. 49. קאברים: כן או לא? בשמחה. 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות
אין לי כוח לעוד
. השאלון הכי ארוך שלי חיחיחיחיחי
.

lol lypop

New member
כן אז אין לי חיים

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:yellow 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: זה משתנה... 4. השיר הכי משמח: נמנמ נראה לי שאני מקשיבה למוסיקה דכאונית..חיחי אבל עקרונית כשאני במצב רוח שירקי אהבה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: ---אין--- 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: don't של איזה זמרת אחת עם קול של קרפדה. סליחה, אני מעליבה את הקרפדות. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: עקרונית, כל מה ששרית חדד שרה 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אממ זה ששר your body is wonderland 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:שונאת זמרות 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: מתה על זמרים שישארו כולם 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: שרית חדד..? 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסתנר וגיטרה..סקסי
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק קל 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:קולדפלי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: קולדפלי 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:קולדפלי! 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:נו כבר אמרתי קולדפלי 18. מוזיקה או מוסיקה? מוסיקה! 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אממ תלוי מה אתה עושה
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: אמממ מתונה 21. תחנת הרדיו המועדפת: the ocean יש להם אתר 985ocean.com 22. הדיסק הראשון שקניתי:וואו..לא זוכרת..הראשון שקיבלתי היה בקסטריט בויז 23. הדיסק הבא שאקנה: אין לי מושג 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכל אני משתגעת בלי 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: פרשוט <נו הראשון של קולדפלי> על היום הראשון שמעצתי אותו 13 פעמים
26. והאזנתי לו כמות פעמים: הפסקתי לספור אחרי 13 פעמים רצופות 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לא נראה לי שיש כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אממ...שלא חיכיתי שבועים עד שהמחיר של x&Y ירד ושילמתי 17 דולר יותר <דולר קנדי, תכפילו בפחות או יותר 4 כדי לקבל שקלים> 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:יש לי דיסק של הבקסטריט בויז
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אממ בקסטריט בויז? לא ממש אוהבת יות אהבתי בכיתה ג' 31. ווליום: גבוה או נמוך? נמוך 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה זה אקולייזר
? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: כל מה שבעברית 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אנגליה!!!! 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:צהוב. literaly 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:sunday morning rain is falling 38. הכי כיף לרקוד:אממ wham למי שמכיר 39. הכי כיף מסביב למדורה: כל שיר עם גיטרה <רצוי שמי שמנגן בה חתיך
> 40. לשיר או להקשיב?לשיר ולהקשיב 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:אין לי מושג 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:יש לי שיר שמעצבן אנשים
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:את בת 16 עוד מעט 17..שרתי את זה לפני 10 דקות 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא זוכרת את השירים 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:אין 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): x&y 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?שניהם 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם וגם 49. קאברים: כן או לא? לא אלא אם קולדפלי עושה את זה
50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים ולהקות בלי בנות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? מי??? 54. השיר הכי סקסי: your body is wonderland 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?שישירו רק שאני לא אצטרך לשמוע 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? אמממ קולדפלי??? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?חחחחח לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצארט כי איזה שם סקסי 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: אממ כל מה שלא כולל אנשים ששרים חזק מדי או בנות 64. שיר יומולדת מנצח: happy birthday to you! 65. השיר עם המלים הכי דביליות:james blunt you're beautiful 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:לוידעת 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטיש 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתיש <טוב נו פרנץ> 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: אלוהי 80. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: נו השיר הזה בדיסק של אחינועם ניני 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: לא מכירה את כולם 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? משהו על זה שבית זה רק קופסא שגרים בה, קופסא ולא יותר אבל על הקופסא הזאת אני אף פעם לא אסכים לוותר, לא, לא אסכים לוותר 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?אהה עופרה? לא מכירה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: high speed של קולדפלי 79. כשאני במקלחת אני שר: הכל! 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בקול דיי רם
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: יש כמה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ...בנפרד זה יפה אבל ביחד לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? הזה עם מיקי מאוס 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: אני אוהב 85. מוזיקה שנמאסת מהר: סימפל פלאן <אחותי תרצח אותי> 86. קלטות: כן או לא ? קלטות? מה? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: קולדפלי..שלפחות יהיה משהו אחד מהנה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: אין לי מושג 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: טוב אני אדלג
91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: שוב, מדלגת 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? everything's not lost
סתם סתם...אממ הייתי מעדיפה קולדפלי 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:yellow 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:אני שונאת חוף
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:מי?? 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שלושת הדיסקים של קולדפלייי ערב טוב כולם

דיר בלק אם אתם לא קוראים

טוב, לא באמת אכפת לי
(חוץ ממך רועי, כי אתה מאשדוד.) 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: Don't stop me now של קווין 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: The dream must stay alive 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: הממ יש הרבה... כל הפופים והרוני דואנים, וגם מירי מסיקה, המכה. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כנ"ל 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: טום צ'פלין 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אינני יודעת. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: ריקי מרטין? (מישהו שמע עליו בזמן האחרון? ב"ה.) 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני דואני? 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר
13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: בריטרוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: השירים הכי הזויים של קווין
15. מוזיקה שנותנת לי כוח: קין
16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: בריט רוק של קין בעיקר (פסנתר סגידה
) 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: בריט רוק?
18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה. הלאה לפלצנות. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: לא עושה איפה ואיפה :) 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת, להעיר
21. תחנת הרדיו המועדפת: וירג'ין רדיו 22. הדיסק הראשון שקניתי: לעצמי? של "השבט" (התכנית, לא הלהקה! פיכס.) 23. הדיסק הבא שאקנה: או קווין או את האלבום החדש של קין כפרה עליהם. שייצא כבר! 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: ב"שלושת השבועות" כשאסור מוזיקה, אז כל שניה משהו אחר. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: קין והשבט 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אינסופית 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בהתחלה חשבתי על את'ליט עכשיו כבר לא ממש. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: רוני דואני? 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: שירים מסויימים של קווין
אבל לא נורא 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? שטו
33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים! 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: הורה? ההיא עם הה'? 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אירלנד! 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: קין
38. הכי כיף לרקוד: אירית
39. הכי כיף מסביב למדורה: אירית
(מי אמר הוביטים קטנים ומקפצים?) 40. לשיר או להקשיב? לשיר, אבל זה בעיה כשאין קול. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת... 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: כל הזבל שיש ברדיו. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: התו השמיני? (למרות שזה לא כל כך נכון אבל לא נורא, בתאוריה.) 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא זוכרת אם זה היה קולדפליי או את'ליט. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? לחן יפה לא מחפה על מילים, לכן לדעתי המלים. (לא שלהפך זה יותר טוב במיוחד, אבל לא משנה) 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי במוּד. 49. קאברים: כן או לא? מאז ששמעתי את הקאבר של קין לThe sun ain't gonna shine anymore- אז כן
50. זמרים או זמרות או להקות? להקות עם זמר זכר. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? תלוי. 52. זהבה בן או דקלה?
54. השיר הכי סקסי: א' אוהל ב' זה בית? 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק!!! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? לא אני פה בטעות
60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? אירית זה נחשב? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: פרדי מרקיורי? 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: קין
64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת? 65. השיר עם המלים הכי דביליות: "איברהים" של קווין (בהתעלם מכל הפופים למינהם) 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטיייייייייייייייי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? WTF? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? רק בריטים! 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: המממ? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: המממ? 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: טל סונדק עלה לי ראשון לראש. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? גד וראובן היו חברים טובים, שאהבו מאוד את חג סוכותתתתתת. בכל חג הם היו עושים... סוכה אחת לשתי המשפחות!!! איזה סיפווווווווווווווור נפלאאאא - חכו זו רק ההתחלההההה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? :S 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: אין לי שמץ 79. כשאני במקלחת אני שר: קווין, בראש. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט :S אם בכלל... 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: שטו? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? הא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? הא? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: =/ 85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ 86. קלטות: כן או לא ? מה שבא לכם. 87. מוזיקה ששומעים באוטו: תנו לי אוטו קודם, תודה. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: מה שיש בMP 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מלך האריות? 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: כל מה שאני אוהבת, וזהו. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: הא? מה ההבדל? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? Keep yourself alive- קווין
93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: No one but you? 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: לא יודעת. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: הא. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אפשר לצרוב ואז להכניס הרבה יותר?

שכחתי את

שתי השאלות הראשונות. 1. הראשון שקפץ לי זה Don't stop me now שלך קווין- אבל זה לא נכון! אני לא יכולה לבחור את הכי אהוב, פוחזים. 2. גם פה התשובה Dont stop me now למרות שלא רק...!

steelwater

New member
שלאון נחמד

כבר עניתי על זה בפורום אחר ואין לי כוח לענות על זה פה. הייתי מעתיקה אבל אין ממש בשביל מה כי אל עניתי על הכל. העניין הוא כמו שכתבתי שם שיש מוזיקה שאני אוהבת ואז אני שומעת אותם בכל המצבים באלו ואין שירים מסויימים שמתיאים לכל מיני מצבים. כמובן שלפכמעים לא בא לי לשמוע כל מיני דברים גם שאני ממש אוהבת. ולפעמים אז ממש בא לי לשמו משהו מסויים ומשהו אחר לא, נגיד לפעמים באוטבוס בא לי לשמוע משהו שקט ולשמוע אותו ממש חלש ולפעמים משהו רועק ולשמוע אותו חדק אבל זה לא בהכרח קשור לאיך שאני מרגישה או למצב כלשהוא. כי לפעמים בא לי לשמוע משהו שקט ומלנכולי שאני עצובה ולפעמים מהו שמח ורועש שאני עצובה. הבנתם? בכל מקרה השירים האוהבים עלי הם One - U2 ו-Your song - Elton John ויש עוד כמה. לדיסק בודד הייתי לוקחת את U2 - The Jousha tree ו- U2 - Achtung baby וחוץ מי זה עוד לא החלטתי. אבל U2 היה חייב להיות שם!

steelwater

New member
ובעצם...

בא לי קצת לענות:) 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: U2 - One ו- Elton John - Your song 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: U2 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: בונו 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: סאבלימינל 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בוסקילה 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: U2 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק 18. מוזיקה או מוסיקה? להגיד מוזיקה ולכתוב מוסיקה. אבל אני לרוב כותבת מוזיקה כי זה יותר קל. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: משתנה. לפעמים בא להתעורר בשקט ולפעמים בא משהו חזק כזה. 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת... 23. הדיסק הבא שאקנה: לא יודעת 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: U2 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: נראה לי שאת U2 - The Joshua treeץ זה הדיסק האהוב עליי. התחלתי לשמוע אותו כשלמדתי לבגרות במתמטיקה ואז היה קורה שהייתי שומעת אותו פעמיים ביום. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: כל-כך הרבה! 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: הפסקול של הסרט Untill the end of the world. רציתי נורא להתחבר אליו אבל זה אל עבד. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: הייתי בהופעה של אייל גולן חינם לפני כמה שנים... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? כל פעם בא משהו אחר. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? שניהם 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: רוק 39. הכי כיף מסביב למדורה: לננגן בגיטרה את אותם שירים שתמיד מנגנים, חוזר על עצמו אבל כיף. 40. לשיר או להקשיב? להקשיב. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: שירים של בריטני ספירס. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: שיר התווים. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: השיר עם מנקי הארובות. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): נראה לי שזה היה U2 - The unforgettebl fire ואוסף של הקלאש. קניתי אותם באותו היום. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? הכל ביחד 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת. 49. קאברים: כן או לא? כן. 50. זמרים או זמרות או להקות? אני בעיקר אוהבות להקות. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? זהבה בן. 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר. אני זייפנית. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? הרבה U2,קולדפליי,דפש מוד ועוד. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: U2! זה אחד החלומות הכיג דולים שלי. אני כל הזמן חושבת על זה. 64. שיר יומולדת מנצח: לאיילת יומולדת? לא לא, לא לא. וככה עד שמגיעים למי שיש לו יומולדת ואז שרים לאיציק יומולדת? כן כן ,כן כן. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי, בריטי זה לא רק אנגלי אלה זה כולל את בריטניה הגדולה שזה גם אירלנד, סקוטלנד ווולש. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: Happy birthday to you של איך שלא קרוא ללהקת בנים ההיא. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: כן. כל מיני דברים. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גלגלצ בעיקר אבל החלום זה לנוסע ולשמוע U2 בקווילוים חזק ולשיר בקולי קולות. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: מולן רוג' 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: של U2 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? U2 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: משהו של U2. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: U2 - The Jousha tree, U2 - Actung baby ולא יודעת. ותקראו גם את ההודעה השניה שכתבתי בקשר לשאלון הזה.

אני ../images/Emo3.gif

אני יודעת שאני לא בדיוק קשורה לפורום, אבל זה פורום נחמד, אז יהיה איכפת לכם אם אני אצטרף..?
בבקשה?
1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: "בנות", הסינגל החדש של מירי מסיקה. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: "שיר התקווה" [כן, גם זה של מירו..] 4. השיר הכי משמח: נובמבר
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: "מפלס מצב הרוח" 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:"קבל" של שי 360 והצל בעעע
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: "רק אל תגיד לי" - מאיה בוסקילה 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: עברי לידר
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: מירי מסיקה
10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:
הגיי בויז 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מאיה בומבילה או רוני סופרנאחס 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלין כמו של יונתןןןןן!# 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: פופ/רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:שיר נוגה 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: הדיסק של מירי מסיקה 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: פופ או רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: קלאסית
או בסגנון של קרן פלס.. 18. מוזיקה או מוסיקה? מה זה חשוב..!? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: סקאזי
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטעעטעטע
21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ, רשת ג', 100FM 22. הדיסק הראשון שקניתי:אממ...לא זוכרת
ניראה לי מירי מסיקה..
23. הדיסק הבא שאקנה:מירי מסיקה - הדיסק הבא 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מירו
25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: "מירי מסיקה" של מירי מסיקה 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אתם באמת רוצים לדעת?
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:הדיסק של שירי מימון, לא ששמעתי אותו יותר מ5 פעמים [וגם זה בגלל שראחותי אוהבת פאקצות] אבל לא הייתי שומעת אותו נבר אבר.. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:אין כזה 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:בהופעה של מירי אני היחידה שזכרתי את המילים לשיר "בנות" ורק שתינו שרנו אותו והייתה פעםאחת שאמרתי "אני רואה את עיניהים בתוך עיינייך הכחולות" וכולם שמעו למרות שזה לא ככה צריך להיות
או שבאמצע ההופעה צעקתי לטייכמן שהוא חתיך וכולם שמעו כולל מירו 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:
31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוהההההההה! 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? שזה..? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? לא איכפת לי.. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מירי מסיקה וקרן פלס. הכי אוטנתי. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: ארה"ב
36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הא!? היא צבעונית.. לכל שיר יש גוון משלו 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: "זוכר את נובמבר?! עננים עננים בעיני.." 38. הכי כיף לרקוד: לשירים מטומטים כמו "אשמור את ליבי" של הגיים בויז או לסקאזי 39. הכי כיף מסביב למדורה: לזרוק קרשים לתוכה ותפ"א ואז לשכוח להוציא אותם ואז הם מתים שם.. 40. לשיר או להקשיב? גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לייק אה ורג'ין של מדונה 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:השירים של השאנטי שדודה שלי ושל ג'ון שומעת
43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:שתווו?!
44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:"סופרקליפרג'ליסטיק" אני חושבת שכותבים את זה ככה
45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: הזקן הזה שיש לו חנות באבן גבירול 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מירי מסיקה [קניתי אותו כמה פעמים..] 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? ברור שהמילים חשובות, אבל אם אין קצת אז זה ממש לא שווה. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? ברור שגם וגם.. 49. קאברים: כן או לא? תלוי מי עושה אותם. 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרות ולהקות (להקות בנים) 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?
52. זהבה בן או דקלה? שתותע.? 54. השיר הכי סקסי: sexy lady או flash flash 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? אופ תסתמו 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? מירי מסיקה וקולד פליי 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?כע 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:בטהובן הוא כזה סקסי 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של עברי לידר 64. שיר יומולדת מנצח:"היום יומולדת.." 65. השיר עם המלים הכי דביליות:"יונתן הקטן"
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:
67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי!! 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאאאי!!! 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?אמריקאאייי [דאאאא] 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:"גינה לי" זה היא הלחינה? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:

אני ../images/Emo11.gif

. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: My Last Breath של אוונסנס 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: Heavy on my heart של אנסטסיה. 4. השיר הכי משמח: White shadows של קולדפליי
5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: Hailie's song - מזכיר לי כל פעם מחדש את הנופש הכיפי שהיה לי בטורקיה (את השיר הזה גיליתי בנופש למען האמת) 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: לא שומע שירים מגעילים
7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: "קבל" 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אני מניח שכריס מקולדפליי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: אנסטסיה / קלי קלרקסון 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמר של בלו 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: בריטני ספירס (=> זונה
) 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית בלי ספק 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק או היפהופ (לא ישראלי). 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: לקולדפליי, אוונסנס 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אנטססיה, קלי קלרקסון, אוונסנס 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק אני חושב. 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה - יותר זורם על הלשון. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: קולדפליי 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: קולדפליי ואוונסנס - משהו באמצע. 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ. 22. הדיסק הראשון שקניתי: Fallen של אוונסנס. 23. הדיסק הבא שאקנה: הדיסק הבא של אוונסנס אם יהיה לי כסף ואראה שהוא טוב. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הרגעים שאני נמצא רק אני והמוזיקה שלי. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: Fallen של אוונסנס אין ספק. 26. והאזנתי לו כמות פעמים: מי סופר? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: Unwritten של נטשה בדינגפלד. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: קניית הדיסק של המורדים. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: חבר שמע אותי פעם אחת שר ברחוב
(ואתם לא רוצים לשמוע אותי שר
). 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: הפסקתי להתבייש - אני אשמע מה שבא לי מתי שבא לי ומי שלא מרוצה שיעבור עיר מצידי. 31. ווליום: גבוה או נמוך? משהו באמצע - בבית זה דיי נמוך כי צריך להיות קשוב לשאר בני המשפחה
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? אין לי. 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? בבית רמקולים, בחוץ אוזניות (ולא המפצלות
) 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוניקה סקס, אביב גפן, שלמי שבת. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: מארה"ב. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: כחול חזק. 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: מי שומע מוזיקה מתחת לפוך?!?!? 38. הכי כיף לרקוד: טראנסים והיפהופ. 39. הכי כיף מסביב למדורה: Depeche Mode !!! 40. לשיר או להקשיב? להקשיב ולשיר ביחד. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא שומע 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: קבל. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא זוכר 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא זוכר. 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אני בקושי נכנס לחנויות מוזיקה. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא זוכר, בטח Fallen או המורדים. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים, אבל לחן גרוע יכול להרוס את המילים. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? שניהם, לרוב להקשיב. 49. קאברים: כן או לא? לא, מה עם מקוריות?. 50. זמרים או זמרות או להקות? מה זה משנה? העיקר שהמוזיקה טובה. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? מה זה אינסטרו-בלהבלהבלה.. ? 52. זהבה בן או דקלה? מי זוכר את הקול שלהן? 54. השיר הכי סקסי: Candy Shop 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשתוק בחוץ לשיר במקלחת
. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כאן ובפורום אנסטסיה. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: לא יודע. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: ההופעות של ה-Super Bowl או ב-Grand משהו בגרמניה של ה-MTV. 64. שיר יומולדת מנצח: "היום יומולדת..." 65. השיר עם המלים הכי דביליות: Can I Have it like that
, (אבל לחן מעולה). 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:
67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי... 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? לא שומע 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: ירושליים של זהב 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: חורשת האקליפטוס. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: להקת המלפפונים והעגבניות. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שיר הנושא 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרה חזה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: השיר של מוש בן ארי. 79. כשאני במקלחת אני שר: תלוי מה נוגן קודם במחשב. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בלב בד"כ. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: אין 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? הא?
83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?
84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: ברקים ורעמים. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: היפהופ ישראלי. 86. קלטות: כן או לא ? לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רדיו 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אני מקשיב אבל לא מנקה. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:מהיר ועצבני 1/2 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: לא זוכר. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: היפהופ. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: למה להסתפק בשלושה? הייתי לוקח מכשיר MP4 שלם
. בכל אופן : אנסטסיה, אוונסנס, קולדפליי.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: Clocks, קארמה פוליס 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: לא משהו מיוחד... כל דבר שקט 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל שיר פופ עברי (את הבריטי\אמריקאי עוד אפשר... אבל בעברית זה פשוט זוועה) 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: כריס, בונו. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:אלטון ג'ון (סליחה, הייתי חייב
) 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני, מדונה. 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה חשמלית 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: סינת'\בריט פופ 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: רוק 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:Parachutes (הפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתה בלילה אז זה נדבק) 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה:לא משנה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 104.5 (זהבי עצבני :-[) 22. הדיסק הראשון שקניתי:מעולם לא קניתי דיסק אמיתי. 23. הדיסק הבא שאקנה:בחיים לא אקנה דיסק אמיתי (לא בקרוב לפחות) 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין דבר כזה אצלי לא לשמוע מוזיקה הרבה זמן... 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אני לא שומע דיסקים... אני שומע הכל (פלייליסט של 500 ומשו שירים) 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אני לא מתבייש בשום דבר שאני אוהב. אין לי בעיה לשים את המוזיקה הכי מפדחת בפלאפון שלי ושכל החברים יצחקו. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? אה? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוזיקה חסידית. סתם סתם... מזרחית לצערי. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: מהעולם? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: צהוב? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכל 38. הכי כיף לרקוד: טראנסים ורמיקסים של שירים שבחיים אני לא אשמע במחשב\מערכת. 39. הכי כיף מסביב למדורה: תפוחי אדמה? 40. לשיר או להקשיב? להקשיב וגם לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: אין דברים מעאפנים באייטיז (
) 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):Depeche Mode - Black Celebration (הורדתי :
-P) 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם חשובים ואי אפשר לוותר על אף אחד מהם. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים (אני לא מסוגל להכניס שיר לתיקיית המוזיקה שלי בלי להוסיף בתגים את שם האלבום, שנה ואפילו מס' קטע באלבום) 49. קאברים: כן או לא? אולי 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? עם שירה. 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?זייפנים רק באמריקן איידול. לשמוע את סיימון פולט: Absolutely Awfull! 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? פורום קולדפליי, נחשב? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?מעט מאוד 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:דפש מוד, פארק הירקון, אוגוסט 2006 (ואני מן הסתם כנראה אהיה שם). וכמובן שגם בהופעה של קולדפליי (יותר מדפש, פשוט ההופעה של דפש היא לא סתם חלום) 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: James Blunt - You're Beautiful 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? בריטי כמובן 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתי ללא ספק (Django Reinhardt
). אבל גם לאמריקאים לא חסר. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? שנייה... [סבתא! בואי רגע!] ירדנה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: נראה לי Elvis Presley - Can't Help Falling inlove (אחלה שיר) 79. כשאני במקלחת אני שר:הכל 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? כשאני שר באמצע הרחוב אנשים זורקים זבל עליי. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: למה שאני אקנה דיסק (כ"כ הרבה פעמים)?? 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא יודע 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? ממש ממש לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: אוטו סוג ששומעים בבית. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אני לא מנקה
89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: הטוב הרע והמכוער 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: בלתי אפשרי לבחור. אני אכין 3 דיסקים של DVD עם אלפי שירים, נחשב?

למעלה