ש.שישי

ברררר

New member
ש.שישי ../images/Emo47.gif

מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? שבת שלווווווום.

,.

מתי נולדת? 26.11.90. קטנה. באיזה בית חולים? הלל-יפה. האם אתה זוכר את הרגע הזה? לא. מה הזיכרון הראשון שלך? קמתי אחרי ניתוח וזה לא מצא חן בעיניי, אז צרחתי עד שהערתי את כל המחלקה
. ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה] הייתי בטוחה שמשה ואהרון זה בעצם משה וה-ארון. ואז לא הבנתי איך משה לא מצליח לדבר וה-ארון כן
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... כל המשפחה היתה מסביב לשולחן. "אמא, ילדים תמיד דומים להורים שלהם?" "כן" "אז גם אני אהיה מכוערת כמו אבא?" ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך: הלכתי לחדר-אוכל עם דובי שקשור לחוט מהצוואר, העפתי אותו במעגלים מסביב לראש שלי, והסברתי לאנשים המזועזעים שזה הכוח הצנטרפוגלי. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר: אני לא מהשומרים. ומשהו שאתה כבר לא שומר: הכל ^^. מה הכי אהבת לאכול כילד? הכל. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך? בטח (הבת שלה נשואה לדוד שלי). איך קראו להן? מירב. היה להן עוזרות? כן. איך קראו להן? רותי. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א'? פרט קצת איך היה... היה נחמד. באתי, ראיתי, ברחתי. וב'? אה, נו, כבר ברחתי מראש. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת? ז'. והכי שנאת? ד'-ה'-ו'. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד? חח. ובאיזה הכי שנאת? עכשיו (?) מה הדבר האחרון שאכלת? נקניק שוקולד של סבתא. שתית? שוקו. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה? קראתי את ביקורת הספרים במוסף שבת. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך? לא. אוהב את עצמך? לא ממש. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב? דלת
. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב? דלת. אתה אוכל עכשיו משהו? לא. שותה? לא. מה המאכל האהוב עלייך? זה היה שפרדס פאי, אבל אז נהייתי צמחונית ;[ אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום? לא. אתה אוהב את האופי שלך כיום? לא, אני כלבתית
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. שאלה מרגיזה. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. שאלו אחרים, מה שואלים אותי. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה? כלום. מוזיקה קצת. מה תעשה אחרי שתסיים? סביר להניח שכלום. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? זקנה. ובעוד 20 שנה? עוד יותר זקנה. ומחר? בבית (?) לאיזה גיל אתה רוצה להגיע? לא אכפת לי. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע? נמאס לי,.

להלהלה../images/Emo216.gif

מתי נולדת ?22.1 באיזה בית חולים ?הכרמל בחיפה האם אתה זוכר את הרגע הזה ?כאילו זה היה אתמול...לא. מה הזיכרון הראשון שלך ?יומולדת 4 עם בתדודה והיא כבתה תנרות גם בעוגה שלי... ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]נכון יש תבדיחה הזאת "אבא שלך ערום כו?" ואז יענו עונים לא... אז תמיד חשבתי שזה 'אבא שלך ערומקום?'.. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...קיא? חח סתם.. אנלא זוכרת תיציאות של שבוע שעבר אז של הילדות?... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :הייתה תבארבי הזאת שאפשא לצבוע לה תשיער לורוד... אז ניסיתי את זה גם עלי. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :שמיכה
ומשהו שאתה כבר לא שומר..:כל השאר.. מה הכי אהבת לאכול כילד ?שוקולד
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?זיווה ואורלי איך קראו להן ?זיווה ואורלי? היה להן עוזרות ?ממ כה. איך קראו להן ?לוידעת האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...אני זוכרת שלא היה לי ליד מי לשבת! וב' ?אותו דבר. חח סתאם לא זוכרת ממש באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ח' והכי שנאת ?כל השאר באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ווא באמאשלך אני מתאמצת ומתאמצת בכל השאלות אבל די אני לא זוכרת דברים כאלה!!
ובאיזה הכי שנאת ?די מה הדבר האחרון שאכלת ?שוקולד שתית ?תותבננה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?סידרתי תבלאגן של אחותי אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?לא היא קקי אוהב את עצמך ?הכי חשוב איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?אין לי חדר ממש...אנחנו עוד משפצים אבל בתכלס תמיטה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?תמקרר אתה אוכל עכשיו משהו ?יוצאים למסעדה! שותה ?תותבננה מה המאכל האהוב עלייך ?שוקולד, אבטיח ופיצה... אבל לא ביחד! אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?עוד מחכה שיורידו לי תטבעות.... :\ אתה אוהב את האופי שלך כיום ?נראה לי
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 9.2 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.תשאלו תאחרים מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?מנסה לשחרר תגב התפוס שלי מה תעשה אחרי שתסיים ?יצא לחגוג יומולדת לאחותי איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?ממ אין שמץ ובעוד 20 שנה ?כנראה באותו מקום ומחר ? בשפיים לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?אינסוף בנתאי שאני לא יתקמט ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?90 מקסימום. בעזרת השם. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?רבאק אנלא יודעת ולסב ?אחרי? אתה חושב שזה יקרה ?אכן כן אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?ישמצב אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?אולי.לוידעת באיזה בית תרצה לגור ?נחמד על הים באיזה ארץ ? תשאר פה ?לא ובאיזה עיר ?לוידעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?באמצע
ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? מכל שתיו וערב [?!] גוד שבת

coldgirl

New member
../images/Emo65.gif אני ../images/Emo192.gif

מתי נולדת ? 21.5.90 באיזה בית חולים ? מאיר האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא מה הזיכרון הראשון שלך ? אממ... לא זוכרת
(טוב לא מצחיק) ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] חשבתי שאנגליה זה בארצות הברית
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... *לא מובן* ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : הרבה ועד היום פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : אממ...בובה ומשהו שאתה כבר לא שומר..: אם זה כבר בפח אז אני לא זוכרת מה הכי אהבת לאכול כילד ? קיווי האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? אני זוכרת את חנה איך קראו להן ? חנה? היה להן עוזרות ? כן
איך קראו להן ? הדס האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... כן זה היה מפחיד וב' ? לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? עכשיו! כל כך אוהבת את הכתה
והכי שנאת ? כתה ז'-ט' פשוט איכס
באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? אממ שום כיתה! למה אני אוהבת ללמוד בכלל?? חח ובאיזה הכי שנאת ? כולן
מה הדבר האחרון שאכלת ? בורקס תפוחי אדמה שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? דיברתי עם חברה בטלפון וגם במסנג'ר אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? מאוד
אוהב את עצמך ? שונאת לענות לכאלה שאלות איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? פוסטר של הארי פוטר הסרט
איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? פסנתר.. דבר יפה וקדוש אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? לזניה יאממ! אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לאלא אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לא יודעת מה לענות דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.
דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. לא יודעתת מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? שומעת קולדפליי
מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודעת.. מעניין באמת בעיקרון חברות צריכות לבוא אליי עודש מעט אבל עדיין אין לי מושג איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?אין לי שמץ של מושג ובעוד 20 שנה ? כנ"ל ומחר ? מתכוננת אולי למתמטיקה
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 100 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? ממ לאדעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 26 חח סתם נו מתי שיהיה יהיה ולסב ? עוד הרבה זמןן אתה חושב שזה יקרה ? כן.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? מקווה אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? בהחלט.. אבל יש עוד המוןן זמן באיזה בית תרצה לגור ? לא גדול מידי באיזה ארץ ? תשאר פה ? מממ לא יודעת אני רוצה לגור בחו"ל אבל בעצם גם פה ובאיזה עיר ? לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ל-א י-ו-ד-ע-ת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? למה אני אמורה לדעת את זה?... אני מקווה שיהיה לי איזה בית שאני ארצה חחחח
שבת שלום לכולם!!
מי שקרא\ה את הכל סוג של מלכ\ה

אה.. לא יודעת, זאת הייתה ההודעה

הראשונה שראיתי
וגם כי זה שאלון וזה לא ממש קשור לקולד.. אני חושבת.. מצטערת בכל אופן

aviGODFATHER

New member
צודקת... ../images/Emo26.gif

כל הרעיון של הניצלו"ש זה בשביל לא לנצל שרשור שאינו פעיל בשביל שלא ייעלמו שרשורים מהדף הראשי, אז לנצל"ש על שרשור פעיל כמו שאלון זה די דבילי. וזה לא סוף העולם לפתוח הודעה חדשה... ובקשר לקומונה - מה יש לדבר על גיא ברימן?

תמונה אחת שווה 1000 מילים ../images/Emo11.gif

ויש שם 50 תמונות.. ז"א 50,000 מילים, אתה רואה כמה אפשר לדבר עליו?
ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה כי אז היו יוצאים עליי
אין לי בעיה ליפתוח את ההודעה מחדש
אם זה כ"כ מפריע..?

aviGODFATHER

New member
תמונות יש גם בגוגל...

אין הרבה מה לדבר עליו. בטח ובטח לא בשביל קומונה. אבל איך שאת רוצה...

אז תכנס לגוגל ../images/Emo122.gif

תשמע מותק, אפחד לא מכריח אותך להכנס לקומונה, סבבה..?
אתה אוהב את מי שאתה אוהב ומצידי תדבר עליו כמה שבא לך... אבל תכבד אחרים... אני חושבת שגיא מהמם ושיש על מה לדבר עליו, אתה חושב שמישהו אחר ככה וזה סבבה
למה באנטי אם אפשר בשאנטי?
אע, וחוץ מיזה, אם לא הבנת את המטרה של הקומונה אז אתה קצת במקום עצוב
אבל חפיף, נסלח לך

aviGODFATHER

New member
אוקיי... אז תוכיחי שאני טועה

תוכיחי שבאמת יש מה לדבר עליו... כי מהסתכלות בקומונה יש רק הודעה אחת רצינית (הציוד שלו), וכל השאר מלא ב
ות, חדשים, התפקדויות, שאלונים ושרשורי שבח לגיא ("גיא
גיא
"). ואם את מחשיבה תמונות כשרשור רציני אז מי אני שיתווכח. תעשי מה שבא לך אני רק אומר את דעתי, אני לא כופה אותה על אחרים... אבל יש אנשים עוד יותר משוגעים שפתחו אתר - Guyberryman.net

lol lypop

New member
יששש

מתי נולדת ? שלושים לאוקטובר, 1989 (באלף הקודם) באיזה בית חולים ? באר שבע:S האם אתה זוכר את הרגע הזה ? שנולדתי? אה..לא... מה הזיכרון הראשון שלך ? חלום מגיל 3 ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] אמממ ...חשבתי שאני גבוהה? ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... "אני גבוהה!"
ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : אממ לא זוכרת את הילדות שלי..שיחקתי בתוך ארגז של מכונת כביסה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : וואו..כלום ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הכל..זרקנו כשעברנו לחו"ל מה הכי אהבת לאכול כילד ? גבינה עם רסק עגבניות האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? לא... איך קראו להן ?אין לי מושג היה להן עוזרות ?אהא איך קראו להן ?נו מה מאיפה אני אזכור האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא.. וב' ? גם לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? ט' והכי שנאת ? ו' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? י"א מתה על הביה"ס ובאיזה הכי שנאת ?ו' מגעילים מה הדבר האחרון שאכלת ? שוקולד שתית ? מיץ תפוחים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אינטרנט אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? מתה עליהההה אוהב את עצמך ?מאוד מאוד
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? אממ פו הדוב? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הארון שמחזיק את השוקולד אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? נופ מה המאכל האהוב עלייך ? קרמבו (ופה בקנדה שוקולד) אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? כן מאוד אתה אוהב את האופי שלך כיום ? אהא דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 26 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 112 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מדברת עם ידידים במסנג'ר מה תעשה אחרי שתסיים ? אדבר עם ידידים במסנג'ר? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? עם חבר ועבודה ובעוד 20 שנה ? עם חבר ועבודה ומחר ? בלי חבר ובלי עבודה לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 80? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 82
באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? אני לא רוצה ילדים ולסב ? אם אין ילדים אין נכדים אתם יודעים אתה חושב שזה יקרה ? אממ לא יודעת אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? לא, זה מה שניסיתי להגיד לכם כל הזמן... באיזה בית תרצה לגור ? יפה? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ארה"ב כנראה ובאיזה עיר ? לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? דיי עשירה ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? אממ בית לא מאוד מפואר, אבל כאילו נורמלי

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifיאיי שאלון../images/Emo99.gif

מתי נולדת?
ב-10.10.89 באיזה בית חולים ?
אתם לא מכירים,בבלרוסיה.(רוסיה הלבנה) האם אתה זוכר את הרגע הזה ?
לא,יש מישו שכן? מה הזיכרון הראשון שלך ?
הים בארץ..עם סבתא עושות פיקניק ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]
שכשמכבים את הרדיו אז אם אני אדליק אז זה ימשיך מאותה נקודה שזה עצר.. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...
איני זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :
אמא שלי קנתה בחנות ירקות מצרכים ואז כשהיא שמה על המשקל אז שמתי את היד שלי על המשקל וכולם התחילו להתעצבן עליי,זה נחשב מטופש? פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :
בובת תינוק שלי שקיבלתי 10 ימים אחריי שנולדתי.אהה ומוצץ. ומשהו שאתה כבר לא שומר..:
חחח הרבה דברים... מה הכי אהבת לאכול כילד ?
דיסה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?
כן!! איך קראו להן ?
רינה,חנה,יוחי..ונראה לי הייתה עוד אחת אבל אני לא בטוחה. היה להן עוזרות ?
כה איך קראו להן ?
הן נזכרו שם כבר..חנה היא הייתה עוזרת והייתה עוד אחת שנראה לי אף פעם לא ידעתי את שמה ורינה ויוחי היו גננות האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...
כה..הלכנו לביצפר שהוא 2 מטר מהבית שלי ואז הצטלמנו כל מטר ואז נכנסנו לכיתה וישבנו והמורה אמרה שלום כיתה א' או משו כזה.. וב' ?
לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?
כיתה י' וכיתה ח' והכי שנאת ?
כיתה ט' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?
א',ז',ט'. ובאיזה הכי שנאת ?
השנה!! מה הדבר האחרון שאכלת ?
ביסקוויט-פתי בר. שתית ?
קולה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?
הראתי לאבא שלי כל מיני תחפושות מגניבות. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?
כה. אוהב את עצמך ?
לא תמיד.. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?
את הנייד שלי ואת הנעליים שלי כי הן מיוחדות ואני בדר"כ שונאת נעליים,אהה ואת הדיסיקם שלי. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?
ת'מחשב..חח אתה אוכל עכשיו משהו ?
לא. שותה ?
לא. מה המאכל האהוב עלייך ?
סנדווי'ץ. אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?
אממ כן,יש מקום לשיפור,חח אבל בעיקרון כן. אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
כן. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.
6 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.
8 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?
מקשיבה לטלווזיה,יש שרק 2. מה תעשה אחרי שתסיים ?
אלך לראות את הסרט. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?
מתעסקת במוזיקה,אמרגנית או משו בסגנון של לעבוד עם מוזיקה מאחוריי הקלעים. ובעוד 20 שנה ?
בבית,לא עובדת. ומחר ?
בביצפר לצערי הרב! לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?
18 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?
21 ככה..חחחחח באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?
28 משו כזה ולסב ?
זה כבר לא תלוי בי אתה חושב שזה יקרה ?
אממ סביר להניח.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?
לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?
בטח באיזה בית תרצה לגור ?
לא באמת אכפת י העיקר שזה יהיה עם הבנאדם שאני אוהבת
באיזה ארץ ? תשאר פה ?
לא בטוח,יש מצב אגור באנגליה.או בארה"ב או ברוסיה ובאיזה עיר ?
לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?
מממ באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?
יהיה לי בית בסיסי עם כל מה שארצה
שבת שלום!

jony543

New member
...

מתי נולדת ? 14 לפבואר 1991 באיזה בית חולים ? קפלן האם אתה זוכר את הרגע הזה ? כן בטח.. מה הזיכרון הראשון שלך ? יומולדת לא זוכר איזה גיל ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]: חשבתי שאם ברדיו של האוטו אני ישים מספר מסוים של תחנה זה ישמיע לי מה שיש בטלויזיה חח ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא יודע. בטח אמא שלי זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : אינספור דברים פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : אין לי ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הייתה לי פעם שמיכה לא יודע מה איתה מה הכי אהבת לאכול כילד ? אין לי מושג האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן. עדינה, כוכי אממ זהבה או אהובה וזהו בערך איך קראו להן ? עניתי כבר היה להן עוזרות ? כן, כוכי. איך קראו להן ? עניתי כבר
האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא זוכר ממש. רק שנתנו דף עם קיווקווים שהיה צריך לעבור עליו וב' ? לא :S באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? אממממ לא דע והכי שנאת ? לא דע באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ו - הכי באלאגן ובאיזה הכי שנאת ? ה- לא יודע למה מה הדבר האחרון שאכלת ? עוגיות שתית ? שוקו [עם העוגיות] מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? ניגנתי בגיטרה אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? אמממממ לא דע איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? גם לא יודע אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? שוקולד [כולל שוקו גלידה וכו בעיקר בצבע חום] אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? כן אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 9 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 10 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? שומע מוזיקה מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודע איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? אני לא יודע מה אני יעשה מחר אז איךאני יודע בעוד 10 שנים ובעוד 20 שנה ? כנל ומחר ? חחח כנל לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 100 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? ה יודע באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא יודע ולסב ? אממ גם לא יודע אתה חושב שזה יקרה ? כן אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אני מקווה אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כנראה.. באיזה בית תרצה לגור ? בית חם ואוהב חח
באיזה ארץ ? תשאר פה ? אני חושב שכן ובאיזה עיר ? אשדוד.. או בעצם לעבור לעיר הגדולה ת"א אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אין לי מושג ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? כנל זה הכל? לא היה קשה מדי טוב בעצם חצי עניתי לא יודע אבל חפיף

cspse

New member
Alright....

משמעם לי... והאכוהול מהערב לא נותן לי לישון... אז יאללה... מתי נולדת ? 31.8.1988 באיזה בית חולים ? "השרון" - פתח תקווה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? - ברוווור... מה הזיכרון הראשון שלך ? - אבא של חבר שלי מביא אותי הביתה מהרחוב, באלימות-משהו, אחרי שהבאתי מכות מטורפות לבן שלו.... ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] - שהאור שמגיע למנורות שבבית - מגיע מצינור שמחובר מהן, ישירות לשמש... ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... - נפלתי מהמדרגה הכי גבוהה בבית, וסדקתי ת'גולגולת... עד היום יש לי, נראה לי, בעיות מאז... חחח ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : - הבאתי מכות לחבר, שאבא שלו קראטיסט מטורף... פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : - חרב פאוור ריינג'רס שקניתי בטיול הראשון בחו"ל, בגרמניה. (אל תשאלו מה חיפשתי שם... עזבו.) ומשהו שאתה כבר לא שומר..: - זה לא פה, לא זוכר. מה הכי אהבת לאכול כילד ? - כילד, כלום. היום, הכל... האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? - חחחח לאאא... איך קראו להן ? .... ע"ע שורה אחת למעלה. היה להן עוזרות ? - כנ"ל. איך קראו להן ? - כנ"ל. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... - אני זוכר שהמורה שלי רדפה אחרי בכיתה, כדי לתת לי נשיקה.... ולא רציתי. (בנות, איכסה.. בכל-זאת..) וב' ? - לא 'דע. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? - י'. והכי שנאת ? - ז-ח באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? אף פעם! ובאיזה הכי שנאת ? - תמיד. מה הדבר האחרון שאכלת ? - עוגת יומולדת. שתית ? - בירה, טובורג רד, וגם שוט ג'וני ווקר. (אדום) מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? - הגעתי הביתה. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? - מאווווד. אוהב את עצמך ? - 92% ממני - כן. איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? - המיטה... איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? - המיטה... אתה אוכל עכשיו משהו ? - לא שותה ? - לא מה המאכל האהוב עלייך ? - בורגר ראנץ' נראה לי... אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? - די, כן. עדיין עובד על שיפורים קלים, פה ושם, אבל לא מתוך שנאה-עצמית או משהו, חס ושלום. אתה אוהב את האופי שלך כיום ? - מאוד דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. - 11 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. - 8-9 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? - חולם על שיחה חמודה שהייתה לי הערב עם מישהי... מה תעשה אחרי שתסיים ? - מקלחת ולישון! איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? - לומד רפואה. ובעוד 20 שנה ? - פסיכיאטר מס' 1 בעולם. ומחר ? - ישן עד הצהריים... ואז בצפר, קצת. יש לימודים עד הערב מחר. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? - 90 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? - 75-80 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? - 28 ולסב ? - 55 אתה חושב שזה יקרה ? יאפ, למה לא.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? - כן. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? - בטח... באיזה בית תרצה לגור ? - פרטי, גדול. עם גינה ענקית. באיזה ארץ ? תשאר פה ? - כנשוי, בארץ. עד החתונה, אחרי הצבא, בחו"ל, איטליה, רומא ככה... ובאיזה עיר ? - לא עיר. מושב בגליל / גולן. אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אמצע. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? - בין מפואר לפשוט. מה שבטוח, יהיה ממש ממש ממש טוב!!! ולכולנו יהיה כיף בחיים, מבטיח... ושבוע מעולה ומלא קודלפליי לכולנו!! לאב.. ביי.

למעלה