ש שו שושושושושו

erlich

New member
ש שו שושושושושו

(מצטער, נסחפתי - ובקצב של ההודעה שתבוא עכשיו, אני כבר רואה איך זו לא תהיה הפעם הראשונה
) אז מה חרמניות (וחרמנים כמובן!!:) קטנות שלי? הריח לא פה ואתן לא מצליחות להחזיק מעמד בלי רעיונות מקוריים לשדל את בני הזוג שלכן(ם) באמצעות שוקולד? עצה קטנה לבנות - אנחנו (הבנים) לא ממש צריכים דברים כמו שוקולד בשביל להיכנס למצב רוח... מספיק שתבואו אלינו ותעשו את הדברים הברורים ואנחנו ישר ניכנס לקצב. אלא אם אנחנו מנגנים בקצב אחר לגמרי ואז זו כבר בעיה (?) אחרת לגמרי. אבל לא על זה עסקינן. אז היום בנים יקרים, עקב כך שהבנו ישר שהבנות ממילא לא צריכות רעיונות בשביל להכניס אותנו למצב רוח, אני אתן לכם מספר לא מבוטל של דרכים להכניס את הבחורות למצב רוח. לרעתנו עכשיו קיץ ואין לשבת בחורף (כשממילא קר:) עם איזה שוקולד חם ונוזלי על הגוף, כי בנינו, עכשיו בקיץ... למי יש מצב רוח וכוח להתחיל להיות דביקים שוב פעם? בעקרון, הייתי אמור לסיים את ההודעה עכשיו, כי כמעט אי אפשר לעשות דברים עם השוקולד הזה שלכם ("השחר" בלבד אני אומר!) בקיץ, אבל עקב הצורך העז והבלתי מתפשר שעלה מצד הלקוח (אתם) לסקס שוקולדי חסר פשרות, עכבות ומעצורים ננסה בכל זאת לאלתר כמה רעיונות :) הדבר הראשון שאפשר לנסות הוא שילוב מקורי - משהו לקיץ נגיד. הכינו מראש מספר קוביות קרח (עדיף בצורות אם אפשר, אין כמו להעביר חץ מקרח על גוף של מישהי) וסתם שוקולד נוזלי. מין הסתם תשתמשו בשוקולד הנוזלי קודם, ואחרי זה, מקלחת קרח אני אומר (זה עושה פלאים לציצים. עלי
). וככה, גם השתמשנו בשוקולד, גם לא נשארנו דביקים (תזהרו עם הכמויות של השוקולד אחרת באמת תצטרכו מקלחת אחר כך:)), וגם עשינו מקלחת משותפת בסוף. ונעבור למשחק אהוב עלי ביותר: "נוגע, לא נוגע" זה משחק סקסי בטירוף, א-ב-ל, נהיה מאוד מאוד חם אחרי שמשחקים בו. ככה שבסוף, שוב, כמו בכל מצב בקיץ, מקלחת. (וחבר'ה, רק משחק אחד ביום הא? צריך לחסוך במים!!!) להוריד בגדים לגמרי, ועכשיו בוחרים מי למעלה. להיצמד הכי הרבה שאפשר עד כדי חיבוק חזק (וכן, להשתמש בכוח פה בנים, בשביל זה אנחנו מתאמנים, לא בשביל הסיירת בצבא, כי בינינו... איפה נצליח יותר הא?
) בן הזוג שלמעלה כאילו בעמדת השליטה, והוא מכתיב לשני שלמטה כמה הוא מתקרב אליה עם השפתיים (או ההיפך כמובן) לעליון יש קוביית שוקולד (או וואטאבר שעושה לכם את זה:) בפה... כל התקרבות מסויימת, התחככות שפתיים... תשאירו מעט מהשוקולד על השפתיים של בן\בת הזוג. ואם אחרי מקסימום חמש דקות אתם כבר לא אחד בתוך השניה... מממ אל תקראו לי ארליך. כמובן, שאת כל הנ"ל אפשר גם בלי שוקולד, אבל עקב הפורום
, ארז.

Carcass

New member
אני חייב לציין

שזאת ההודעה הכי GAY שקראתי בתפוז בחיים שלי.

Samcon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

meital G

New member
הייתי אומרת שרק גיי

יראה בהודעה הזאת גיי, כנראה עשה לך משו... אבל כנראה אלו דברים שצריך לגלות אט אט
|מפרגנות| ... (אגב, גאי היא מילת גנאי?
)

NBGirl

New member
מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

הם מקנאים שלארז יש דרכים לרגש בנות..

resputin

New member
../images/Emo150.gif אני שמעתי 'ארליך' ו'GAY'?

(או שמא אומר *שוב* שמעתי...?) Erlich......... keep up the good work. (*going to buy boxs of icecream and alcohol*)

12אניהיא

New member
אמממממממ............/images/Emo3.gif

עם שוקולד בלי שוקולד.... זה עדיין מעולה
ותודה לך מיטל ממתינה לבאות

NBGirl

New member
ארז.. ../images/Emo98.gif

אם אנשים לא מגיבים, סימן שהם כבר החלו במלאכה.

סופרשיפ

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

אני מסכים עם נויה!

VeNuS123

New member
חחחחחחחח../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

זה ממש ענקקקקקקקק שמתם
שאין סמל של שוקולד רק של
זו ממש בושה לא?? נו טוב נסתפק ב-

yofi tofi

New member
אני גם בעד המשפט האחרון וזהו

חוץ מזה ששוקולד עושה פלאים גם בקיץ מנסיון
בשביל זה יש מזגן! לקרר (מעט!) את מהשמצליח להתחמם במהירות :)

אגוזי17

New member
אבל אבל אבל

אני רוצה מאוד!!! זה החלום שלי!! נויה אני אעשה הכל כדי להגשים אותו!!!!

NBGirl

New member
אלכס, יש לך עוד מה ללמוד ../images/Emo3.gif

חוצמזה, אמרתי לך שאתה צעיר..

NBGirl

New member
צודק, אלכס..

אבל נראה לי שהחיים צריכים ללמד אותך.
חוצמזה, אני לא סתם מתנדת לכל מיני ניסויים שבא לך לבצע..

למעלה