|ש*|שאלון וזה

MsUnderstood

New member
|ש*|שאלון וזה

*לקוח מהפורום הכי טוב בתפוז(כן,ניחשתם,פורום קיבוצניקים) שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

זונע

New member
יה!!!!

שם: אורי מין: וכמה שיותר(כמה לא שנון) מיקום: בחדר שלי מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: ממ...לא זוכר זרק עליך משהו: אח שלי, כדור צייר עליך משהו:עלי?! אה...ממ...חבר שלי, איזה פרצוף על היד תרם לך תשובה במבחן: אני לא מעתיק, אני יודע הכל לבד:) איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם אח שלי, בחצר התנשקת: בגן ציבורי אכלת: בסלון הלכת מכות: בבצפר הצטלמת: במטבח מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: iron maiden-the number of the beast קנית: iron maiden-dance of death המלצת עליו: התשובה למעלה...(מה יש לי עם איירון מיידן?) צרבת: לא צורב!!!! שברת: דיסק של משחק מחשב:| מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה, מכנסיים, גרביים... פשטת: חולצה, מכנסיים, גרביים.......... קנית: האמת שקנו לי...2 חולצות לווית מחבר: נו באמת...אומרים השאלת! לא לווית! להלוות זה רק כסף...בחיי, אנשים, קצת כבוד לשפה העברית זרקת: לא זוכר מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ביולוגיה שהיה לך בו מבחן: ביולוגיה שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: אני גיק, לא הברזתי השנה. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: גיאוגרפיה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סבא שלי הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: סבא שלי הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: כמה חברים מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: תשוקות P: הקלטת: אין לי וידאו שעובד רצית לראות ושכחת: קצרים, ביום שישי נרדמת באמצע שלה: נרדמתי באמצע ארץ נהדרת לא מזמן... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: טלנובלה בע''מ-שידור חוזר. בכלליות אני חולה על הסדרה! מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: פורום גורדי שחקים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התעצבנת על החברים שלו: הומור שחור כמובן... חשבת שהסקר שבו מטומטם: פה! חחחחחחח הסקרים הכי הזויים בארץ צחקת על הודעה שכתובה בו: פורום הומור שחור נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הומור שחור מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שניצל הקאת: אטריות(יאק!) הזמנת: פיצה כמובן...רולז אכלת עם חבר: ממ...סוכריות גומי זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי טופי על אחותי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חבר שלי, אתמול ניתקת לו/ניתק לך: אותו אחד התקשר אליך: אותו אחד התקשרת אליו: אותו אחד ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מישהו בסקייפ מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:- החלפת:- חיטאת:- רצית לעשות:- מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: רגילה לחלוטין(?) המליצו לך עליו: לא זוכר חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: מ....הבלוג שלי קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכר מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: the anchorman ריגש אותך: אפקט הפרפר הפחיד אותך: 'זה' היית מוכן להרוג כדי לראות: למה אלימות? יש ספריית וידיאו, לעזאזל מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: - עצבן אותך:- הבאת אותה בשיחת נפש: - חלמת עליו: - חשוב לך יותר מכל אחד אחר: - אתם לא מכירים אז זה די עלוב מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: היהודים-במועדון התאטרון רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יש כסף למה שבאמת רוצים רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: של בצפר רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אביתר בנאי בב''ש כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא חושב שהיה דבר כזה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אתמול! בעע העירו לך על איך שאתה לבוש: כל הזמן...(יא פריק!) הבטן שלך קרקרה: עכשיו P: שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לא זוכר צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: כל הזמן! איזה אחלה שאלון

אני ../images/Emo40.gif

שם: נועם פורר. מין:
מיקום: ראשון לציון. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: בטח שכניק.
זרק עליך משהו: סיון? צייר עליך משהו:סיון! תרם לך תשובה במבחן:לא היה. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אוטו. התנשקת: אוטו. אכלת: מטבח. הלכת מכות: לא זוכר! הצטלמת: ברדיו, אני משער... מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק שלם - מטרופולין. שמעתי עוד כמה דיסקים, ברפרוף, ברדיו. קנית:
... המלצת עליו: מטרופולין. צרבת: אוסף משיריהּ של חוה אלברשטיין. שברת: כמה דיסקים שעיצבנו אותי, ברדיו.
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה שחורה של Two Options. פשטת: עוד לא.
קנית: לא זוכר!
לווית מחבר: לא היה, אבל שמתי את עיניי על החולצות האדומות של גיא. זרקת:
מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:
שהיה לך בו מבחן:
שעשית בו שיעורים:
שהברזת ממנו:
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:דודה שלי, אתמול. במצח. הרביץ לך: אף אחד!
קנה לך מתנה: אולי ביום ההולדת, האחים שלי. הכין לך אוכל: אמא שלי, לפני שעה קלה. ראה איתך סרט: אמא שלי, בקולנוע, לפני שבוע. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: חדשות ערוץ 2 / חדשות ישראל 10. הקלטת: לא הקלטתי אף תוכנית. זכויות יוצרים.
רצית לראות ושכחת: לונדון וקירשנבאום שהיה הערב! נרדמת באמצע שלה: נדודי שינה, ערוץ 33. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:כנ"ל. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:
התעצבנת על החברים שלו: אין כזה פורום בתפוז. חשבת שהסקר שבו מטומטם:
(על ראש הגנב בוער הכובע) צחקת על הודעה שכתובה בו:
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: רדיו (1099). מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: סלט אבוקדו, חביתת בצל. הקאת:
הזמנת:
אכלת עם חבר: אהמ, פיצה או משהו. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
(לא זורקים אוכל!) החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: סיון שלי, לפני כמה דקות. ניתקת לו/ניתק לך: מעיין, לפני כמה ימים. התקשר אליך:
התקשרת אליו:
ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: אולי בשבוע שעבר.... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות:
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג של ידידתי שלידיז. המליצו לך עליו: בלוג מיוחד לגיוס של פריאור ונמש חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כנ"ל.
קראת והזדהית איתו עד דמעות: הבלוג שהיה לי!
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ג'וני אינגליש. ריגש אותך: בקולנוע, לפני כשלושה שבועות. הפחיד אותך: בקולנוע, לפני שבוע. ראה ביקורת שכתבתי.
היית מוכן להרוג כדי לראות: אהמ, טירופו של המלך ג'ורג'. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: סיון.
עצבן אותך: לא זכור לי! הבאת אותה בשיחת נפש: שכניק מורן - חבל על הזמן.
חלמת עליו: לא זכור לי... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: סיון.
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: לא 'דע. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא זכור לי.
העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני כשנה... הבטן שלך קרקרה: הבוקר. קוקוריקו. שמעת מוזיקה: לפני שעתיים קלות. חלמת חלום מוזר: לא זכור לי.
צחצחת שיניים: בבוקר. התקלחת: בבוקר. החלפת גרביים: אתמול בבוקר. רצית ללכת לישון:אתמול בלילה.

MsUnderstood

New member
טוב,הגיעה גם שעתי..

אני רוצה כבוד אחרי שגם אתמול מלאתי את השאלון הזה שם:
דנה מין:
יגור מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה:
ליאורי זרק עליך משהו:
ליאורי צייר עליך משהו:
רוב הסיכוי שאני תרם לך תשובה במבחן:
ליאורי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:
בטלפון לא מזמן התנשקת:
במעבר לתחנת אוטובוס ליד יגור...חחחח אכלת:
בסלון? הלכת מכות:
בבית עם ליאורי הצטלמת:
בהכנות למסיבת סיום או בפורימון.. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:
דיסק שהאקס הכין לי.. קנית:
לא זוכרת.. המלצת עליו:
כל דיסק של רובי
צרבת:
שיר אחד לסרט גמר של ליאורי שברת:
לא שברתי.. מה הבגד האחרון ש...: לבשת:
מכנס 4\3 שחור וחולצה לבנה פשטת:
חולצה שחורה גזורה קנית:
נראה לי את החולצה של שלום עכשיו לווית מחבר:
מאחותי ופול דברים!! זרקת:
אני לא זורקת אני נותנת כתרומה מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:
היסטוריה שהיה לך בו מבחן:
בגרות בעל פה באנגלית שעשית בו שיעורים:
פחחחחחח שנים לא עשיתי שיעורים שהברזת ממנו:
אנגלית הבוקר שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:
היסטוריה,נותנץ לנו עבודה לחופש...ארג מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:
אמא הרביץ לך:
לא מרביצים לי!! קנה לך מתנה:
אחותי הכין לך אוכל:
אמא ראה איתך סרט:
אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית:
ככה זה בחיים הקלטת:
לא הקלטתי רצית לראות ושכחת:
אמריקן אידול נרדמת באמצע שלה:
אם הייתי נרדמת זה היה טוב שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:
לודעת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם:
קיבוצניקים,מי נותן לי להקים פורום?!חחח...ת'אמת תרבות שוודיה או מה שזה לא יהיה התעצבנת על החברים שלו:
אני לא בפורום שאני מתעצבנת על החברים שבו! חשבת שהסקר שבו מטומטם:
בערך כל פורום שלי!זה מתחיל מ-מה אתה עושה מאז שהתוכנית ירדה וזה נגמר ב-מה דעתך על דוח דוברת.. צחקת על הודעה שכתובה בו:
פורום קיבוצניקים כמובן נכנסת אליו לפני הפורום הזה:
פורום קיבוצניקים כמובן מהו המאכל האחרון ש...: אכלת:
ופל הקאת:
שנים לא הקאתי הזמנת:
סיני אכלת עם חבר:
סיני
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:
זרקתי על ליאורי מה שבישלנו היום.. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:
למרבה ההפתעה ליאורי ניתקת לו/ניתק לך:
מישי מנוער יחד התקשר אליך:
יואבצי התקשרת אליו:
ליאורי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
זה לא כ"כ קרה.. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
לא ממש עשיתי החלפת:
כנל חיטאת:
כנל רצית לעשות:
בגבה!!! מהו הבלוג האחרון ש...: קראת:
של דייויד
המליצו לך עליו:
הבלוג לנמש ופריאור חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
דייויד..חחחח קראת והזדהית איתו עד דמעות:
שלי.. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:
פורסט גאמפ ריגש אותך:
האחיות מגדלנה הפחיד אותך:
האחיות מגדלנה היית מוכן להרוג כדי לראות:
שוב את אוסטין פאוור 3 מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:
ליאורי עצבן אותך:
ליאורי הבאת אותה בשיחת נפש:
נחשו! חלמת עליו:
לא יודעת חשוב לך יותר מכל אחד אחר:
ליאורי כמובן מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה:
סינרגיה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף:רובי בלונדון
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי:
רובי בלונדון
רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:
רובי בלונדון
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:
רובי בלונדון
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית:
אין פה ערסים כ"כ! העירו לך על איך שאתה לבוש:
בפולין הבטן שלך קרקרה:
הים בבוקר שמעת מוזיקה:
עכשיו שמישי שרה באמריקן אידול חלמת חלום מוזר:
אם הייתי ישנה זה היה טוב צחצחת שיניים:
הבוקר התקלחת:
הבוקר החלפת גרביים:
אתמול לפני שיעור נהיגה רצית ללכת לישון:
כל שניה בימים האחרונים

אני

שם: בנצי מודו מין: פעמיים ביום, אפשר גם יותר מיקום: חדרה(זה על כדור הארץ) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: מישהו שהיה איתי בצבא וזרק עלי אבנים. שנתיים מאוחר יותר הוא נפצע קשה בפיגוע בשוק. לא שאני חושב שיש קשר בין שני הדברים צייר עליך משהו:
תרם לך תשובה במבחן:לא זוכר איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: לא זוכר התנשקת: בבית שלי אכלת: בבית שלי הלכת מכות: בבית ספר הצטלמת: במפכ"ל האחרון מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: מריה קרי קנית: זמוליק קראוס המלצת עליו: מאיר אריאל צרבת: אוסף שירים שליקטתי שברת: לא שברתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: חולצה פשטת: חומצה קנית: חולצה ומכנסיים לווית מחבר: לא לווה ולא מלווה זרקת: בטח (למה דנה מכניסה כאן תשובות?) מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שיעור חברה שהיה לך בו מבחן: שעת מחנך שעשית בו שיעורים: לא זוכר שהברזת ממנו: משיעור תנ"ך הברזתי הרבה בתיכון. הכל בגלל המורה יגאל, שבגלל שהוא ניהל גם את בית הספר לא היה לו זמן להקדיש לכיתה, והוא העביר את השיעור באופן הכי משעמם שיש. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: את המורה לסוציולוגיה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:החברה שלי הרביץ לך: כנ"ל(סתם סתם סתם) קנה לך מתנה: החברה שלי הכין לך אוכל: אמא שלי ראה איתך סרט: החברה שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: חלק קטן מפספוסים. היה דוחה הקלטת: עשרת הדיברות(זה של רונ, רו, רונ, רונאל פיש פיששש פישר) רצית לראות ושכחת: את לונדון וקרשנבאום. למעשה חשבתי שזה מחר, לא שכחתי נרדמת באמצע שלה: הקלטה של לתפוס את השמיים, ולא בגלל שהסדרה משעממת. הייתי עייף. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה:לא זוכר מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: כמו דנה, תרבות שבדיה התעצבנת על החברים שלו: פורום מחפשי עבודה. לא התייחסו להודעה שלי חשבת שהסקר שבו מטומטם: פורום סקרים ושאלונים צחקת על הודעה שכתובה בו: מחפשי עבודה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מכוניות מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: דני של שטראוס הקאת: לא זוכר הזמנת: לא זוכר אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:עגבניית שרי החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: החברה שלי ניתקת לו/ניתק לך: לא כדאי להרחיב על כך. הוא קורא כאן בפורום. התקשר אליך: החברה שלי התקשרת אליו: כנ"ל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא קרה אף פעם מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות:איקס מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: פריאור המליצו לך עליו: לא זוכר חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא זוכר קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא זוכר מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אמריקאן פאי ריגש אותך: המומיה הפחיד אותך: המומיה היית מוכן להרוג כדי לראות:לא זוכר מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גר בחדרה. זה קורה תמיד העירו לך על איך שאתה לבוש: לא קרה הבטן שלך קרקרה: לא קרקרה שמעת מוזיקה: אתמול חלמת חלום מוזר: לפני שבוע וחצי צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: היום רצית ללכת לישון:בערב

eliranri

New member
עכשיו אני! עכשיו אני! ../images/Emo26.gif

שם: אלירן מין:
מיקום: ראשון לציון (ועוד חודשיים וחצי מזכרת בתיה) מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: חברה שלי, שפכה עליי מים זרק עליך משהו: אביעד מהכיתה זרק עליי נייר ואחר כך הוא חטף על הראש ערימת נירות צייר עליך משהו: חברה שלי תרם לך תשובה במבחן: שחר מהכיתה שלי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: פולין התנשקת: לא זוכר את המקום אכלת: עכשיו, קורנפלקס הלכת מכות: לא זוכר מתי הצטלמת: שלשום בטיול לרמת הגולן מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: גבירותי ורבותיי: משינה קנית: Seal המלצת עליו: משינה - להתראות נעורים שלום אהבה צרבת: לא צורב דיסקים! לא חוקי! שברת: לא זוכר מתי מה הבגד האחרון ש...: לבשת: גופיה של מכבי תל אביב פשטת: חולצה של מיקי מאוס קנית: קפוצו'ון של פומה (קניתי לפני שטסתי לפולין) לווית מחבר: חולצה מחבר, למדנו כמה אנשים למבחן וישבנו במרפסת והיה קר זרקת: (אה?!) מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך שהיה לך בו מבחן: אנגלית שעשית בו שיעורים: עיצוב תוכנה שהברזת ממנו: לא מבריז! שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: עיצוב תוכנה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:לא זוכר, מתישהו באחד האירועים הרביץ לך: לא מרביצים לי! (נו נו נו!!!) קנה לך מתנה: ההורים הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: שבתות וחגים (סדרה מצוינת!) הקלטת: לא זוכר... רצית לראות ושכחת: בולדוג נרדמת באמצע שלה: שבתות וחגים (הייתי מת מעייפות) שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ארץ נהדרת (אני מת על סטנד-אפ אבל שונא את ערוץ 2 שכולו מסחרה אחת גדולה) מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חשיפה התעצבנת על החברים שלו: לא היה חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא היה צחקת על הודעה שכתובה בו: לא זוכר נכנסת אליו לפני הפורום הזה: קולנוע ישראלי (932) מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קורנפלס עם חלב הקאת: לא זוכר הזמנת: המבורגר אכלת עם חבר: המבורגר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכר החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חברה שלי ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכר התקשר אליך: חברה שלי התקשרת אליו: חברה שלי ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חברה שלי (אלירן!!! אני צריכה את הטלפון - משפט ענק של אמא) מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:
החלפת:
חיטאת:
רצית לעשות:
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הרהורים של קומוניסטית המליצו לך עליו: הרהורים של קומוניסטית חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: לא היה קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכר מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אהבה קולומביאנית ריגש אותך: סוף העולם שמאלה הפחיד אותך: לא היה (ובגלל זה אני אוהב סרטי אימה, הם יותר מצחיקים ממפחידים) היית מוכן להרוג כדי לראות: לפני שנה הייתי אומר שהייתי מוכן להרוג כדי לראות את "אסקימו לימון - החגיגה נמשכת" אבל עכשיו אין סרט כזה... מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מאור עצבן אותך: דורי הבאת אותה בשיחת נפש: נדב חלמת עליו: לא חולם על חברים חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אין אחד כזה... מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: משינה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: משינה רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: תמיד יש עם מי ללכת רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: משינה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: בצפר מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא זוכר העירו לך על איך שאתה לבוש: העירו אבל לטובה לפני חודש הבטן שלך קרקרה: לא זוכר שמעת מוזיקה: לפני כמה דקות חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה (זה כבר לילה עשרירי רצוף שאני חולם חלומות מוזרים! אמאלה!!!) צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אני מחליף כל יום רצית ללכת לישון: בלילה אתמול

MajorWinters

New member
יהודה לוי מתחבא מאחורי עץ אשוח

שם: דין מין: לא היה לי מיקום: אילת מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: איזה מפגרת באוטובוס לתל אביב זרק עליך משהו: בר, זרק עליי את הטלפון, הוא היה רחוק והייתי צריך לדבר עם מישהו צייר עליך משהו:אני תרם לך תשובה במבחן: אני התורם לרב איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטיילת התנשקת:
אכלת: בבית הלכת מכות: לא זוכר הצטלמת: שלשום מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Caravan - In the Land of Grey and Pink קנית: Caravan - In the Land of Grey and Pink Camel - Camel המלצת עליו: Camel - Raindances צרבת: אין לי צורב, אני מוריד או קונה... שברת: דיסק שנדפק בצריבה.... מה הבגד האחרון ש...: לבשת: טי-שירט טורקיז ומכנסי רוסים משובצות כאלה פשטת: חולצה לבנה של בארט סימפסון קנית: לד זפלין! מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: אזרחות שהיה לך בו מבחן: פיזיקה שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: אזרחות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אני לא מת על המנהלת מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא? הרביץ לך: אחי בן ה4.... קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא (היא אמא לא רעה בכלל) ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: עובר כל גבול הקלטת: ג'אג רצית לראות ושכחת: 8 כללים פשוטים נרדמת באמצע שלה: עיצובים (זה אחלה בשביל להרדם) מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הומואים שהם גם שמנים וגם אבות (או משהו כזה) התעצבנת על החברים שלו: אספני AF צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: עשרים ואאבע מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: לחמניה הזמנת: המבורגר אכלת עם חבר: המבורגר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: ביצה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: איזה דנה אחת משעממת מאיזה קיבוץ ניתקת לו/ניתק לך: אותה אחת התקשר אליך: שוב התקשרת אליו: רון מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: מין זה קיין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אמיתי טויטו, אבל אידיוט באופן חיובי מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: מולרטס ריגש אותך: פורסט גאמפ היית מוכן להרוג כדי לראות: מלחמת הכוכבים פרק 3 בעוד חודש מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: בר עצבן אותך:בר מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: ערב להקות רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יוני רכטר רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: יוני רכטר (היה לי כסף להופעה עצמה אבל טיסות עניינים בלאגנים) כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: יהודים מתי בפעם האחרונה: הבטן שלך קרקרה: ברגעים אלו שמעת מוזיקה: ברגעים אלו חלמת חלום מוזר: השבוע צחצחת שיניים: אתמול בלילה התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אתמול בערב רצית ללכת לישון: ברגעים אלו

MsUnderstood

New member
../images/Emo99.gifאבל../images/Emo46.gif הכוח העליון הא...

ומושב יגור לא קיבוץ יגור...חחחחחח

למעלה