ש-ע-ר-ו-ר-י-ה

ש-ע-ר-ו-ר-י-ה

כשראיתי את ההצגה "מלחמת טרויה לא תפרוץ" (יותר גרוע ממה שתוכלו אי פעם לדמיין....) דיברתי שם עם הסדרן ומסתבר שהוא היה אחד הניצבים בשיער והוא מכיר את יגאל... האמנם לא כל כך טוב אבל בכל זאת.... בקיצור - הוא סיפר לי שיגאל.......... עוד קצת למטה... הומו. מה אתם אומרים על זה? לא יכול להיות הא?

כאילו דהההה

נועה את באמת חשבת שאחד כמו יגאל הוא סטרייט???? אבל בכל אופן זה ממש לא גורע ממנו הוא ישאר י-ג-א-ל המדהים!!!

עוד שאלה

למה את לא מעדכנת את הפרטים האישיים שלך? אנחנו רוצים לדעת עליך עוד ואם לא בא לך לפרט אז לפחות ספרי בת כמה את? מה את עושה בחיים? למה את אוהבת תיאטרון?, אגב איך קוראים לסדרן????

פרטים על נועה

מכיוון שאני רואה שהיא לא עונה, אני אענה
: נועה בת 15 וחצי, היא תלמידה בביצפר שלי (שכבה מעליי), היא אוהבת את המחזות זמר של שיער ויוסף וכותנת הפסים, גם בגלל יגאל וגם בגלל שהיא השתתפה ביוסף שהעלנו אצלנו בבית-ספר, וגם בגלל שהם פשוט מחזות זמר טובים... ואני לא יודעת אם היא אוהבת תיאטרון, אבל היא רואה הרבה הצגות כי אימא שלה אחראית על הסל תרבות בבית-ספר שלנו, כפי שהיא כבר ציינה. עוד משהו?

שלדר

New member
ילדים, אל תתעסקו בשמועות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא לנו לנהל את חייו של מישהו. ורוב השמועות נובעות מקינאה !!! וכיוון שממילא זה לא מענייננו למה שלא נתעלם משמועות???

actress

New member
שלדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif

יש כאן כאלה שהם ממש ממש לא ילדים
אז אני מבקשת דיי כבר לפני כל משפט להכניס את ה"ילדים" הזה
אולי אני ילדה בנשמה אבל זה מראה קצת זלזול מצידך

actress

New member
וגם אם הוא כזה אז../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמה קרה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא לא בנאדם
אפשר לחשוב הומו לא הומו גם להומואים יש רגשות והם בני אדם וזה ממש לא בושה
ושום שערוריה מה קרה כבר.

שלא תבינו לא נכון

ברור אני מסכימה איתכם זה ממש לא משנה זה חסר משמעות אל תחדשבו שיש לי משהו נגד הומואים אני מכירה הרבה, באמת אז תירגעו

חמודים שלי

נועה לא התכוונה לזלזל בהומואים. להפך, אני חושבת. היא פשוט נורא התאכזבה, כי היא ממש אוהבת אותו... זה הכל.

למעלה