ש"ס ובין לאדן

ש"ס ובין לאדן

אני מציע לכל חברי תנועת ש"ס ותומכיה לעשות שבת ( ומוטב הרבה מאוד שבתות )כאורחיו של בין לאדן. הם ימצאו הרבה מן המשותף - מזרחיים, דתיים אדוקים, שומרי שבת, שונאים כל דבר מודרני ומתקדם, מתנגדים לשלטון החוק ולסדר חברתי ועוד כהנה וכהנה. כך תשמר השבת - וגם אנחנו. כן מומלץ הבקור לרב עובדיה.

nightbird

New member
כבר ראיתי פה הודעות מטומטמות

אבל תמיד יש מישהו שמתעלה על כולם

ראובן10

New member
וגם לי הצעה בשבילך

מאחר ולא הוכח כי מח בראשך ושכל בקודקודך מוטב כי תעשה אמבטית חומצה. מבטיח שלא יגרם נזק

הישראלי

New member
יגאל עמיר = בין לאדן

ומי הסית אם לא הרבנים ? צודק מי ששולח אותם לנוח באפגניסטן.

nightbird

New member
אם יגאל עמיר = בין לאדן

אז הואל נא לומר לחבריך המעטים לגוש הפוליטי, שיפסיקו למצוא "אָבַלים" להרג הנורא בניו-יורק. אם ליגאל עמיר אין "אבל", אז על אחת כמה וכמה לא צריך לחפש "אבלים" לבין-לאדן.

הישראלי

New member
כן ! יגאל עמיר = בין לאדן

תודה לאל, כפי שאתם אומרים, יש לי חברים רבים שחושבים כמוני. יגאל עמיר = בין לאדן מפני ששניהם הוסתו על ידי דתיים " אדוקים " במיוחד וגרמו למוות והרס שאת סופם איננו רואים באופק. הנבל השפל יגאל עמיר הרס במחי יד תקוות רבים לעתיד טוב הרבה הרבה יותר. כנ"ל ידידו לחשיבה ולפעולה הנבל בין לאדן.

nightbird

New member
אם כך, פיל = עכבר

לשניהם יש ארבע רגליים. לשניהם יש זנב. שניהם אפורים. המסקנה הבלתי נמנעת: פיל ועכבר זה בדיוק אותו דבר.

liat-tal

New member
ראובן 10 - אתה דפוק

כנראה השתן עלה לו לראש - משורר , אלק.

שרוף

New member
אדוני אתה גזען ויודע אתה למה?

לא בגלל שהזכרת את שס אלא בגלל שהזכרת את המילה מזרחיים. זאת גזענות לשמה אתה לוקח עדה שלמה של מזרחיים והופך אותם לשס? רצית להביע דעה נגד שס וזה לגיטימי אבל למה להכניס מוטיבים גזעניים? בוא ואני אערוך לך את ההודעה שלך מחדש. אז כך התכוונת לומר שלשס ובן לאדן יש הרבה מן המשותף שניהם פאנאטים קנאים דתיים מתנגדים לשלטון חוק וסדר.

orebi

New member
כמה קיבלת בפסיכומטרי?

אם כל ש"ס היא רק מזרחיים זה עדיין לא אומר שכל המזרחיים בש"ס. ואני קיבלתי רק 380

קבלתי רק 324 ( ח"י ברבוע ) אבל גם

אני איני אומר, כותב או חושב שכל המזרחיים בש"ס. הבנת הנקרא, buddy , קצת לקויה אצלך....

שרוף

New member
שוב פעם גזענות לשמה.

השכנים שלי הם אשכנזים חילונים ותומכים בשס. אז מה? לעומת זאת השכן שלי מעבר לרחוב הוא מרוקאי עסלי והוא תומך במרצ. ואני כותב פה אמת. תפסיק כבר עם הגזענות הזאת. ואני חצי תימני וחצי יקה אשכרה חצי חצי ולא תומך בכלל בממסד הזה.

מה אתה אומר ????

יש לך אחלה שכנים.... מדוע אמירת האמת נחשבת לגזענות??? מדוע כל אדם שיצא מן המצוקה, האמונה העיורת ברבנים ו " באבות " למינהם ומצפורני ש"ס והבערות, אכן תומך במר"צ ( אגב, אני כבר לא - טומי לפיד הרבה יותר מוצלח) ולא חשוב מהו מוצאו העדתי?

שרוף

New member
זאת הנקודה אתה לא אומר את האמת.

נקודת השקפתך היא גזענית כי אתה משייך את כל המזרחיים בארץ לשס. לדוגמה נגיד שאתה שמאלן והיית בעד מדינה פלשתינית שתקום בתוך גבולות הקו הירוק ויום אחד יגיעו אליך הבייתה נציגים של המשטרה הפלשתינית ויקחו אותך למעצר וחקירה ואתה תאמר להם אבל אני הייתי משתף פעולה שלכם עזרתי לכם לממש את המדינה שלכם בגדתי באחיי היהודים וכך אתם גומלים לי? יאמרו לך אתה יהודי? תאמר להם כן.יאמרו לך יהודים כולם גזענים וכך גם אתה ולא יעזור לך אתה תוצא להורג רק בגלל היותך יהודי. CAPISH ? מעבר לך מעיון נוסף בתשובתך אלי הסקתי מסקנה שאתה חולה חולה בראש. אין מה לעשות. פעם אמר לי חבר טוב אם היית יודע כמה פסיכים מסתובבים בעולם הזה היית נגנב.

לך ולמד לקרוא לפני הכל....

אני חוזר ואומר - לא כל המזרחיים הם ש"ס - אבל כל ש"ס הם מזרחיים! ש"ס = ספרדים שומרי ( תורה ? ) - זהו שמה הרשמי של תנועה זאת - מה אפשר לעשות??? לעניין השטויות שכתבת על פלסטין - אתה כנראה שרוף בשכל.... יאללה ביי ממהר לארוחת ראש השנה.

שרוף

New member
תודה על העצה אני משתדל. ../images/Emo57.gif

ואחר כך עוד מתפלאים על כמות הפסיכים פה בפורום הזה.

למעלה