ש"ס בג'ה פאן 21.10.04

ק ר ח

New member
הופעה של מוקי היום בערב

תודו שמשכתי לכם ת'עין
אבל לא שיקרתי סתכלו בחתימה שלי-האורח מיוחד מיבנה זה מוקי די,בדוק! אז היום בערב:ג'ה פאן-קוואמי,קאשי, ש"ס וכמובן מוקי די סביבות 40 50 שקל בית קול 11 פלורנטין מי שלא בא באתי בוי

The Macker Girl

New member
ארקדי דוכין בג'ה פאן!

(לאלה שלא היו, בדיחה מההופעה של ש"ס...) היה מוי כיף!
שחר סוויסה (יותר שורשי ככה
) היה פשוט גדול. מעבר לזה שהיה פשוט טוב - המוזיקה, השירים, האורחים וכו' - בדרן כזה לא פגשתי מימיי. הדרך שבא הוא ירד מהבמה הייתה מעפנה לטעמי, אבל בקטנה. יאללה, דיסק!!! בקרוב תמונות שצילמתי באדיבות המצלמה של מיכל. (יכולתי להביא את בייבי
איזה באסה...) קרח - היה תענוג להכיר. מתנתן - תמיד תענוג
סיון - יא בלונדינית, איך התגעגעתי אלייך! מיכל - אותך אני בכלל לא סובלת. אבל אין על ללכת לאיבוד איתך בת"א!!!
גם את מוקי היה נחמד לפגוש
... שלא לדבר על לראות את קאשי
... ותאמר
... (יווווו, איך מיכל מתעצבנת עכשיו... יוצא לה עשן מהאוזניים...
) קיצר, לילה טוב, שבת שלום וחג שמייח (
). הלכתי להשלים שעות שינה
נשיקות
נ.ב. יש לי קשרים עם הבסיסט של מוש... נה נה נה נה...

להלן תגובתי :

באמת היה כיף!!! ממש!!! אם לא הייתי סחוטה מעייפות הייתי נהנית יותר... ובדרן כזה פגשת מימייך יותר נכון *** האמ*** בדרנית ****האמ*** מי משעשע אותך בבלו בר?? מי??? מי??? מי מתחיל עם מלצרים
בשביל שיהיה לכם מעניין??? מי??? ...
(אני זוכרת לך את זה
) בהחלט יהיו תמונות אבל מחר כי אני מתה מעייפות. באמת היה כיף לראות את כולם ולהכיר את עדי. וצליל אני לא מתעצבנת מזה שאת חולה על תאמר... אז תפסיקי לנסות!!! כי יותר אני לא צוחקת על זה פעם שעברה צעקו עליי.
אהה... "אתם לא מוחאים כפיים כי אני ערבי???" איזה שרוט הוא... לילה טוב!!! אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםם

סיונול

New member
היה ממש ממש כייף!!

באמת שנהניתי... צלילה גם אני היתגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!! ואנלא בלונדינית עד כדי כך:) רגע ההופעה...! היה ממש טוב.. הוא ענק.. ובאמת הוא ירד בצורה קצת מעפנה אבל לא נורא.. ההופעה עצמה פיצתה על זה.. ומוקייייייייייי אווו מאןןןןן אין עליו.. בהופעה בג'י ש"ס הופיע וכל הזמן צרחתי לו " מוקי מוקי" כי אמרו שהוא אולי יבוא והפעם זה קרה!!! אין אני נביאה פשוט!!! ידעתי שיום יבוא וזה יקרה..:) שילוב ממש טוב בין שניהם.וכל האורחים.. אווייי קוואמי .. קוואמייייי..:) חחח אני יפסיק לצרוח בהודעה סתם..( שקט סיון!) ותגידו תודה שהלכתן לאיבוד ולא נרדמתם בסמטה חשוכה באמצע החור הזה שהג'ה פאן נמצא בו וקפאתם מקור.. אבל היה ממש מצחיק.. קרח אני מקווה שאתה זוכר אותי ולא כמו בג'י...:) ההופעה הבאה בקרוב אמן.. הדיסק החדש של מוקי!!!

The Macker Girl

New member
ואם כבר הג'ה פאן...

המקום מאויים ע"י צו סגירה (האמת שלא כ"כ מאויים, הם די שמים פס...). בקיצור - כאן.

The Macker Girl

New member
אממ... אמממ...

אני אחשוב על זה ואודיע לך
אנחנו נוסעים לשרית או שהיא באה לאסוף אותנו? ולשדעתי צריך לצאת ב-9 ולא ב-9 וחצי... הרי בדוק אנחנו הולכות לאיבוד

ק ר ח

New member
אפשר עדיין להרשם דרכי

ולקבל כניסה מוזלת: שרשרו שם פרטי ושם משפחה במידה ואתם באים וזהו!
כל כך פשוט וקל

למעלה