ש-מוזי שמו-זי שמוז-י!

ש-מוזי שמו-זי שמוז-י!

מצאתי אתר עם תמונות ילדות (המון המוווווווון) של נוח ויילי, משעמם לי והגעתי לעמוד 270 בwhite oleander

~*~gaL

New member
יווווווווווווווו

איזה חמוווווווווווווד! *משתגעת* ורגע, לא זוכרת אם אמרת או לא, ווייט אולנדר באנגלית או בעברית? מה את קוראת? גם אני רוצה את הספר הזה!

יש גם תמונות של מאורה../images/Emo12.gif

כשהיא הייתה קטנה?
יווווו!
אני רוצה לראות אותה כשהיא הייתה ילדה
! *חירפון של לילה, למרות שאני כן רוצה לראות אותה כשהיא הייתה ילדה*

Kooshoosha

New member
ווואיייייייי העיניים שלו!!!

העיניים שלו!!! כל כך דומות לאיך שהוא עכשיו!!! איזה מדהים! איזה חמוד! אהההההההההה!!!! קושושון!!!
זהו. הוצאתי את זה... יעל.

אויי מיי גוד.../images/Emo12.gif..

*עדי מדמיינת את התגובה של עכשיו* אני בשוק... *שטחטןשטחטן* רציני!!
שמוזי! הולי מקרולי מדרגה ראשונה (אה?
)! שמוזיה מתרחשת בפורום!!!!!!!!!!
*קשות*

ווי, כאן הוא הכי יפה!

הוא כל-כך דומה לעצמו! ווי..! ווי..! יוווו! הוא כזה.. יוווו! שמוזי שמוזי שמוזי, שמווזי שמוזי שמווווזי שמוזי. שמוזי שמוזיי שמווווזי, שמוזיי שמוזייייי שמווווזי. הבנתם מש´ו שמוזי?

שטחטן שטחטן?

וייט אולינדר אני קוראת בעברית (יותר נכון קראתי) איפה משיגים ספרים נורמלים באנגלית??? טוב סיפור: אני וכרמל חיפשנו ספר באנגלית לשיעור (דוברי) אנגלית ב"מידעת" של הביצפר, הפלא ופלא (?!) ואין שם כלום (חוץ מספרים של ילדים קטנים) אז החלטנו לקחת ספר עם שם של פרק של אי.אר מצאנו on the beach ו- Great expectations לקחתי את השני, העמדתי פנים שאני קוראת וזהו שמוזי! מחרתיים בארה"ב יגיע הסרט white oleander ולפי הספר נוח אמור לבכות!!!!

או או או!!!

אם כבר שמות של פרקים של אי.אר., הדיסק של הביטל "Abby road" מאוווד מאווווד מאוווד מאווווד יפה! לפי דעתי, (טוב לא שמעתי את כולם, אבל בכל זאת
) הוא הכי יפה של הביטלס
הוא אמור לבכות?
אני רוצה! אני רוצה! אני רוצה! אני הולכת לסרט! אה! כן! (
) אה, ותביאי לי מחר ת´ספר, טוף?:)

למעלה