ש-ל-ו-ם אני חדשה. מי נגד מי? מי בעדי?
מ מיכל31 New member 3/9/02 #5 לא יודעת מה עם מייקי אבל אני מממממממממ .....חחחחחחחחח יש לי הרגשה שאת יפה גם בלי פן.
S sahr12 New member 3/9/02 #12 סליחה????????יפה??? תראי אותה עם אסוף......חבל,ז.....היא הייתה בקומזיץ..את יודעת כמה התיישבו לידה????? איזה מתלהבים.......חחחחחחחחחח
סליחה????????יפה??? תראי אותה עם אסוף......חבל,ז.....היא הייתה בקומזיץ..את יודעת כמה התיישבו לידה????? איזה מתלהבים.......חחחחחחחחחח
נ נשית~37 New member 3/9/02 #15 יש לך חשיבה סלקטיבית?? מאיפה אתה יודע מה אחרים חושבים? חחחחחח עלאק מתלהבים.... תכין קפה!
א אופטימום New member 3/9/02 #6 אני רעבבבבב הדייט שלי לארוחת צהריים מתעכב...אני כבר הוזה על החומוס של רוני מ- 12:00...חחחח היי נשית, נראה כאילו את אחרי....
אני רעבבבבב הדייט שלי לארוחת צהריים מתעכב...אני כבר הוזה על החומוס של רוני מ- 12:00...חחחח היי נשית, נראה כאילו את אחרי....
ט טאקילה~* New member 3/9/02 #9 שלום!!!../images/Emo9.gif תתחדשי!!!!!!!! מאיפה קנית את הלוק החדש הזה? רק זהירות יש מלא זאבים ביער הזה...אהה
שלום!!!../images/Emo9.gif תתחדשי!!!!!!!! מאיפה קנית את הלוק החדש הזה? רק זהירות יש מלא זאבים ביער הזה...אהה
מ מייקי בין היתר New member 3/9/02 #11 היום אין מלחמות.... וכולם נראה לי בעדך... מי שראה לך ומי שעוד לא...