ש ל ו ם!!! יש פה מישהו\י?..
א *אלה* New member 27/8/01 #2 יש!!!!!!!! סוף סוף לא רק אני ולירון פה! הגיע הזמן שמישהי תפגין נוכחות! כן ירבו! *אלה*
א *אלה* New member 27/8/01 #5 חלילה, יקירתי! את יודעת שתמיד יש לי כבוד לשכנותיי! מה שלומך? לא יצא לנו לדבר הרבה, אמרתי לך שאני נוסעת להופעה בסוף? חלום חיי עומד להתגשם! עבודה..עבודה... פיכסה. *אלה*
חלילה, יקירתי! את יודעת שתמיד יש לי כבוד לשכנותיי! מה שלומך? לא יצא לנו לדבר הרבה, אמרתי לך שאני נוסעת להופעה בסוף? חלום חיי עומד להתגשם! עבודה..עבודה... פיכסה. *אלה*
א *אלה* New member 27/8/01 #7 ההופעה ב"ה" הידיעה! של האהובים עליי מכל - Depeche Mode עד לטורקיה אני נוסעת בשבילם...
פ פלג^ר New member 27/8/01 #9 סליחה? הלהקה הזאת שייכת לי!חולה עליהם.אבל בשבילך אני מוכנה לחלוק אותם לגורמים.סתם.גם אני נוסעת
ז זמרת בארים New member 27/8/01 #10 פלג´ר....אם את כבר מחלקת לגורמים... תחלקי גם לגרמה ותביאי את ניסים להופעה פה....המנייאק מוכן להופיע רק בוומבלי.... לא פייר!!! אני מוחה ובוכה!!
פלג´ר....אם את כבר מחלקת לגורמים... תחלקי גם לגרמה ותביאי את ניסים להופעה פה....המנייאק מוכן להופיע רק בוומבלי.... לא פייר!!! אני מוחה ובוכה!!