ש-ל-ו-ם!!

space1

New member
ש-ל-ו-ם!!../images/Emo124.gif

די הרבה זמן שאני אוסף כרטיסי קולנוע. כבר הספקתי לאסוף מעל 1500 כרטיסים מכל הארץ. רציתי לדעת האם יש עוד 'מטורפים' לעניין?
 

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifכן, גם אני אוסף כרטיסי קולנוע

אבל רק לא מזמן החלטתי על זה, כששמתי לב שהצטברו לי הרבה כרטיסים במגירה....אם הייתי אוסף קודם היו לי כבר המוןןןן
 

beni165

New member
עוד תחום הסטורי

הכרטיסים שהוצגו בתמונה, כולם מהתקופה האחרונה, אבל גם כאן (כמו בכרטיסי נסיעה) אפשר ללכת אחורה בזמן... סבא שלי היה המסריט בקולנוע נעמן, עוד בתקופה שהיו סרטים ללא קול, ואחותו הייתה מלווה את הסרטים בנגינה על פסנתר. כרטיס כניסה לאולם הזה או לרקס או לכל קולנוע אחר יכול להיות פריט מעניין, הסטורי ומרגש. ואפשר גם להרחיב את האוסף להצגות (לא מזמן הוצאו פה כרטיסים כאלה ע"י רחל...) אבל כדי להרגע, לפני שאני מתלהב יותר מדי (ופותח אוסף חדש...) בני
 
תחום איסוף נחמד!

תן לנו קצת יותר פרטים: מה הרעיון מאחורי האוסף, האם תרצה כרטיסי קולנוע מכל מקום בארץ, האם זה משנה מאיזה סרט? והנה אני יוצא בקריאה לכל החברים: כשאתם הולכים לסרט, אל תזרקו את הכרטיסים! יש מי שאוסף אותם!
 

doroni10

New member
ברוך הבא ו שאלה

אתה אוסף גם כרטיסי להצגות או תוכניות להצגות/אופרות וכו מלבד כרטיסי קולנוע? דורון,
 

space1

New member
תודה לכולם על התגובות...

אני אענהכאן במרוכז לכולם: 1. doroni10 - התשובה לשאלתך היא לא. 2. אבא של נעם - את האמת אני קצת הפסקתי עם האוסף, זה היה יותר בקטע של תחרות עם ידידה שלי לפני הרבה שנים (דרך אגב, היא ניצחה אותי). בכל מקרה עכשיו אני 'תקוע' עם הכרטיסים האלה ושואל את עצמי את אותה שאלה שכולם שאלו אותי בעבר: "מה זה נותן לך?"... בכל מקרה אני מתכוון לשמור את האוסף בינתיים... 3. beni165 - אכן הכרטיסים הם לא 'מוצג היסטורי', אבל אני מניח שבעוד 25 שנה מהיום אולי הם יעניינו מישהו. בכל מקרה, עניין אותי הסיפור שהזכרת לגבי סבא שלך ואחותו (סידר לה קומבינה בעבודה?
). היום זה נשמע מצחיק איך שהיו רואים סרטים בעבר. תמיד עניין אותי אבל איך בכלל היה לאנשים זמן לראות סרטים באותה תקופה (עם כל הפרעות המחלות והצרות שהיו בארץ באותו זמן), אבל אני מניח שזו כבר שאלה לפורום אחר. מה שכן קולנוע נעמן עומד עד היום אך אם אני לא טועה, כבר לא מקרינים שם סרטים. 4. DAN1EL - בהצלחה באוסף החדש!
 

krause

New member
שלום. אחד האספנים הגדולים בתחום

כרטיסי הקולנוע, ובולים הקשורים לקולנוע הוא ז.נוי. אני מצרף קישור לאתר שלו.אגב באתר רואים בולים.אבל הוא גם מומחה לכרטיסים.
 

vagy

New member
גם לי יש

יש לי 95 כרטיסים של כל הסרטים שהלכתי אליהם משנת 93.
 
ובכן:

האתר של זוהר נוי ידידי הטוב נמצא לא רק בקישורים שלנו אלא גם בטאגליינס, אותן שורות שנפתחות בחלקו העליון של הפורום. ונכון, יש לו הרבה כרטיסים מעניינים!
 

astrok

New member
היי space1!

אהבתי את השם שלך (הפורום יודע למה!). אתה קשור לחלל<? אני מת על חלל, יקום, אסטרונאוטים, חולם להיות אסטרופיזיקאי, ו... אוסף בולי חלל! אז, אשמח לדבר! תמיר.
 

space1

New member
חחח......

לא, אין לי שום קשר לחלל, למרות שעשיתי פרויקט מעניין בעיצוב פנים כשלמדתי של מוזיאון חלל (אם תרצה אני אשלח לך תמונות). בכל מקרה - ספייס ע"ש הכלב...
שנה טובה!
 

astrok

New member
בטח שאני מעוניין בתמונות...

שלח לי ל- [email protected] . אגב, אתה מגיע למפגש הפורום בסוכות? שבוע טוב! תמיר.
 
למעלה