ש ל ו ם ל כ ו ל ם

אשאל את זה כאן

למרות שזה דיסקרטי. מתי מגיע השלב שבו אתה יכול להבדיל אם אתה "דלוק" על מישהי , או מאוהב בה? האם יש עוד מושגים שמתארים אפקטים של משיכה+רצון כרוני לדבר איתה בטלפון+רצון לראות אותה+רצון שהיא תרצה אותך רק לעצמה פרט ל.. "אני אוהב אותך"? תודה.

חי בבועה

אם שלב ההידלקות, או ההתאהבות מחזיק מעמד והקשר מעמיק, יש סיכוי שגם תבוא האהבה. בכל מקרה נראה לי שאם מרבים לחשוב על משהי, רוצים בקרבתה ,נהנים מחברתה ומביעים בה עניין גם מבחינה מינית וגם מבחינה אישיותית, נוצרת קרקע פורייה או פוטנציאל טוב להתאהב בה.

גיוRא

New member
בצ´ט זה לא בעיה לאתר..

סמן את כל רשימת השמות מקסימום טעית..ב 5%

יש לי בעיה אישית קשה...

יש מישהי שאני דלוק עליה פחד. יש בי רצון עז ללכת אליה הביתה ולהתנחל לה על הספסל ליד דלת הכניסה שלה ולא לעזוב עד שהיא לא תיתן לי להכנס אל תוך ביתה. האם אני מטורף ? מה לעשות ??? שלך, פ. המיואש

פנטום

לעיתים תחושת הרצון להיות נאהבים ורצויים משבשת מעט את יכולת שיקול הדעת שלנו. אל תעשה שום דבר שעלול לפגוע בפרטיותו או ברגשותיו של הזולת.

נשית~37

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

היאוש של הנשואות עבר אליו נראה לי חחחחח או שזה בגלל הכדורים..

גששבלש

New member
../images/Emo3.gif

פנטום הבעיה שלי יותר קשה משלך הוא לא רוצה להתרכך לי עד מתי תבוזבז זקפת הבוקר?

YYYY גשש בוא רגע פנימה

הרגת אותי עכשיו מה הזכרת לי כל יום בבוקר היתה תקופה שהייתי מתעוררת מהשעון שצלצל להעיר את בעלי לעבודה והמסכן קם ב05:30 בבוקר בקיצר הייתי שמה יד על ה*** שלו ותמיד זה היה כמו תורן אז הייתי ממלמלת הוא היה מספר לי תמיד את זה בערב הייתי ממלמלת: שיט איזה בזבוז ...חחחחחחחחחחחח

נו במצבים כאלה אני חושב שהיתה יכולה

לעזור לך הרבה יותר "היועצת המוצצת" מאשר "היועצת הנוצצת".... חחחחחחחחחחחח............ לדעתי ליועצת כזאת יגדלו אחוזי הרייטינג מהר הרבה יותר....מה אתה אומר ?

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אז זה אתה היית אתמול על הספסל??

לא...

אתמול ישבתי על הענף מול המקלחת שלך... חחחחחחחחח...
כפולה... <כי רק לי מותר>

אני ? על הספסל ?????

לא זכור לי שהייתי אתמול על שום ספספל.... ואיך כל זה קשור למיכרז החדש ליועצת המוצצת בדיוק ?

למעלה