ש ל ו ם ב " ש ! ! !

felicia

New member
ש ל ו ם ב " ש ! ! !../images/Emo42.gif

חבר´ה אני חייבת עזרה, ודחוף. אבל לפני זה, מה שלומכם? ואגב, ראיתם את הפרסומת בערוץ 2 לנוזל לניקוי כלים, fairy, שצולמה כאן באוניברסיטה?
הייתי מאד גאה. שמתם לב לבלונים שריחפו להם בשמי עירנו? רק חבל שבאותו יום ריחפתי לי באיזורים אחרים בקמפוס. ממש חוק מרפי.. עד שקורה משהו שונה בבן גוריון, דווקא אני לא שם. ולעיקר:
אני מחפשת נואשות חנות רהיטים זולה, או בקיצור מקום בעיר בו אוכל לקנות כיסא-סטודנט נחמד ובזול. אפילו יד שניה. מה אתם אומרים? יש מצב להצעות? בבקשה?

Superdror

New member
אז ככה...בעיר האתיקה

יש לך כל מיני בתי עסק כמו "ניסים קונה הכל" וכאלו שניתן למצוא בהם כל מיני דברים יד שנייה ולקנות לגבי כיסאות? לא בטוח... שווה נסיון. כמו-כן, ברחובות העיר העתיקה יש לך הרבה חנויות רהיטים שתוכלי למצוא בהם כל מיני רהיטים, החנויות בעיר לרוב יותר זולות מחנויות במרכזי הקניות מאחר ומדובר בחנויות שהן בבעלות עצמאית, שכירות נמוכה(לרוב החנויות בבעלות של בעל המקום ואין שכירות כלל) ואף שטח קטן יותר ומיסוי נמוך יותר ממרכזי הקניות הגדולים... רהיטים אני יודע שיש ברחוב "שלושת בני עין חרוד" וברחוב המקביל לו... איפה שנמצא ה"פלאפל הירוק", שכחתי את שם הרחוב :) השאלה היא, אם את צריכה חנויות רהיטים?, אני חושב שאם את מחפשת כיסא סטודנט המקום הוא אופיס דיפו, גם שם יש מבצעים הרבה פעמים וניתן למצוא כיסא טוב במחיר לא כל כך יקר, יקר זה יחסי....... :) בכל אופן, מקווה שעזרתי בהצלחה בלימודים :)

מוצארט

New member
אופיס דיפו??

התחלקת על הראש??? הייתי שם לפני שבועיים, ויקר שם תופת! ובכלל לא נראה לי שהביג זה המקום לסטודנטים, יקר שם בצורה פשוט מחרידה.. רק בעיר העתיקה אפשר למצוא דברים במחירים סבירים, ואפילו זולים.

Superdror

New member
בכסאות למחשב וכאלו הם יחסית

זולים... ותמיד יש שם מבצעים

fireman

New member
רק בחנויות לציוד משרדי

וחנויות ה"עשה זאת בעצמך" יש לא מעט בביג. ויש גם לא מעט מבצעים והנחות שווה לבדוק

Superdror

New member
לא נראה לי שיש חנות ספציפית שמתעסקת

בדברים כאלו.... אם כי דווקא יש לי רעיון מאיפה לקמבן לך כיסא, אני אבדוק ואחזור אליך :)

למעלה