ש--לום! טוב א.אני קולטת ש-כ-ל-! סרוג פה אה?. ב.כדי להצטרף?? יום טוב ותנחשו מי אני-מהסרוגים כחחחח:)
ש שמינסטית מהשכונה New member 29/6/06 #1 ש--לום! טוב א.אני קולטת ש-כ-ל-! סרוג פה אה?. ב.כדי להצטרף?? יום טוב ותנחשו מי אני-מהסרוגים כחחחח
ס סגולית19 New member 30/6/06 #7 אתה בטוח ? ב"ה כי לפי מה שאני זוכרת .... היתה קומונה בתפוז העונה לשם - סרוגים וסורגות צעירים שמקימה ומנהלה (אם כתבתי נכון) הקים את האתר "סרוג" נכון אף אחד מאלה שהיו בקומונה לא נמצא באתר של "סרוג" כי הרוב שם כבר גדולים...
אתה בטוח ? ב"ה כי לפי מה שאני זוכרת .... היתה קומונה בתפוז העונה לשם - סרוגים וסורגות צעירים שמקימה ומנהלה (אם כתבתי נכון) הקים את האתר "סרוג" נכון אף אחד מאלה שהיו בקומונה לא נמצא באתר של "סרוג" כי הרוב שם כבר גדולים...
M Mrs ButterFly New member 29/6/06 #5 ../images/Emo204.gif נאממ.. לא.. למרות שאני קוראת מדי פעם מה הולך שם.. לא יותר מזה.. דבר שני, בטח שכדאי לך!!! אפילו נשמח!!! אז.. ברוכהבאה תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה אז מה, לא מספרת כלום על עצמך?..
../images/Emo204.gif נאממ.. לא.. למרות שאני קוראת מדי פעם מה הולך שם.. לא יותר מזה.. דבר שני, בטח שכדאי לך!!! אפילו נשמח!!! אז.. ברוכהבאה תהני המונים רק תזהרי.. הפורום ממכר אז אל תשכחי לקבוע עיתים לתורה .. ולעבודה אגב.. נוית מנהריה. נצח שליטה אז מה, לא מספרת כלום על עצמך?..
E elivnat New member 29/6/06 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif גם אני בסרוג.. וניחוש... רבקי (ניחוש פרוע)