ש-לום!!

ש-לום!!

אני שביעיסטית, ולצורך העבודה באזרחות אני עורכת סקר.. אני ממש אשמח אם תוכלו לענות.. הסקר מיועד לבני נוער עובדים, אפילו אם הם עבדו תקופה מסוימת וכרגע הם לא עובדים [בתנאי שזה ע"ב קבוע.. אפי' פעם בשבוע..] לגבי כל השאלות: א. כן, במידה רבה. ב. כן. ג.במידה מסוימת ד. לא. 1. האם את/ה מרגיש/ה מופלה/ית בעבודתך על רקע מינך? 2. האם יש הפרשי שכר בין גברים לנשים במקום עבודתך? 3. האם היחס שאת/ה מקבל/ת מהמעסיק שונה לרעה בהשוואה ליחס לבני המין השני? 4. האם נדחית בעבר לעבודה עקב מינך? [לציין אם זה קשור לסוג העבודה.. לדוג' עבודה פיזית קשה וכו'.] 5.האם נתקלת פעם בגילוי אפליה? [לפרט: פגיעה/העלבה/הלנת שכר/ שכר נמוך] אם כן, האם פנית לגורם טיפולי? [הסתדרות העובדים/ ביה"ד לעבודה] 6. האם את/ה חושבת שקיימת אפליה על רקע מגדרי בישראל ובכלל? 7. האם את/ה מאמינ/ה ומקווה לשיוויון בין שני המינים? תודה רבה!!!

Rioter

New member
בייביסיטר /m\

(על שני פעוטות - בת 4 חודשים ובן 3) 1. א (אבל לטובה) 2. ד 3. ד 4. ד 5. ד 6. ג 7. ג בהצלחה!

נענה

1. האם את/ה מרגיש/ה מופלה/ית בעבודתך על רקע מינך? ד 2. האם יש הפרשי שכר בין גברים לנשים במקום עבודתך? ד 3. האם היחס שאת/ה מקבל/ת מהמעסיק שונה לרעה בהשוואה ליחס לבני המין השני? ד 4. האם נדחית בעבר לעבודה עקב מינך? [לציין אם זה קשור לסוג העבודה.. לדוג' עבודה פיזית קשה וכו'.] ד 5.האם נתקלת פעם בגילוי אפליה? [לפרט: פגיעה/העלבה/הלנת שכר/ שכר נמוך] ב אם כן, האם פנית לגורם טיפולי? [הסתדרות העובדים/ ביה"ד לעבודה] ד 6. האם את/ה חושבת שקיימת אפליה על רקע מגדרי בישראל ובכלל? ב!!! 7. האם את/ה מאמינ/ה ומקווה לשיוויון בין שני המינים? ב אנחנו עוד נשלוט בעולם

tamaguchi girl

New member
:)

א. כן, במידה רבה. ב. כן. ג.במידה מסוימת ד. לא. 1. האם את/ה מרגיש/ה מופלה/ית בעבודתך על רקע מינך? ד 2. האם יש הפרשי שכר בין גברים לנשים במקום עבודתך? ד 3. האם היחס שאת/ה מקבל/ת מהמעסיק שונה לרעה בהשוואה ליחס לבני המין השני? ד 4. האם נדחית בעבר לעבודה עקב מינך? [לציין אם זה קשור לסוג העבודה.. לדוג' עבודה פיזית קשה וכו'.] ד 5.האם נתקלת פעם בגילוי אפליה? [לפרט: פגיעה/העלבה/הלנת שכר/ שכר נמוך] ב אם כן, האם פנית לגורם טיפולי? [הסתדרות העובדים/ ביה"ד לעבודה] ד (זו לא הייתי אני, אבל הצעתי את זה לאדם המדובר ומה שהוא עשה בנושא זה כבר לא מענייני..) 6. האם את/ה חושבת שקיימת אפליה על רקע מגדרי בישראל ובכלל? ב 7. האם את/ה מאמינ/ה ומקווה לשיוויון בין שני המינים? א בהצלחה :)

למעלה