ש-לום.

e-shfiyut

New member
ש-לום.

אני לירן, אני לא כשרונית בתחום הנגינה מסתבר, אבל אני ממש אוהבת מוזיקה, ובעיקר תופים, אני לא טובה ואין לי חוש קצב, אז סתם רציתי לומר שנחמד להסתכל על המערכות שלכם, ועל ההודעות שלכם, חבל רק לחשוב שאף פעם לא יהיו לי תופים (זה לא מחוסר כשרון, אלא איסור מוחלט ביותר של ההורים). חשבתי סתם לקחת כמה שיעורים בשביל הכיף, אבל אז אני סתם יהיה מתוסכלת שאין לי בבית תופים. תהייה לעצמי: לקנות תופים? - סוף התהייה לעצמי. אני די מבולבלת כרגע, סילחו לי. תגידו, כמה מערכת 5 חלקים של century-power עם מצילות סאביאן (רייד והייט, בלי קראש) שווה? אם אני לא מבינה במוזיקה, כדאי לי לקנות תופים זולים אולי, אין לי שמיעה מוזיקלית, וגם בתקופת הגיטרה שלי אני לא ממש מבדילה בין פנדר שמנדר וגיבסון, לאיזה חיקוי יפני שלהם... סוף ההודעה.

צו

New member
שלום גם לך!

לדעתי ממש כדאי לך ללמוד תופים (גם אם אין לך חוש קצב) גם לי אין מערכת (גם איסור של ההורים) ובכל זאת אינ לומדת. אולי תנסי ללמוד דרך הקונצרבטוריון(משהו דומה) ואז תוכלי להתאמן על המערכת שלהם(מה שאני עושה) בהצלחה!

Master Boo

New member
זה גם מה שאני עשיתי!

עד שסגרו אצלנו את הקונצרבטוריון, ואין איפה לנגן או ללמוד...

Travis B

New member
לכי על זה....

אני מציע לך ללמוד, גם אם אין לך תופים ואגב אם ההורים שלך יראו שאת רצינית אולי הם ישנו את דעתם... ובקשר לחוש מוסיקלי או קצת זה שטויות זה דברים שמפתחים עם הזמן...

Zero Tolerance

New member
לירן....

מה המצב? אל תוותרי! לי לקח שנה לבלבל להורים שלי את השכל שאני רוצה סט תופים , כל יום הייתי מזכיר להם את זה אלף פעם אני לא צוחק!!!! לבסוף אבא שלי היה צריך לקנות לי וזהו , כי לא היו לנידנודים סוף וגם בגלל שעבדתי קצת בשביל זה אבל רוב הכסף למערכת היה ממנו... בכל מקרה הכסף לא הלך סתם... הוא רואה שאני ממש אוהב את זה... וממשיך לתמוך בי בנושא הזה.. ככה אני מציע לך שתפעלי... בסוף את תשיגי את זה... איך אמר יוסף בן בסט אין דבר העומד בפני הרצון.

למעלה