ש-לום לכם

שאגי

New member
ש-לום לכם

סידרתי לי צלצול של בינבה לאורנג מישהו רוצה? בובי בינבה ופונפון יוצאים למסעות.. מה יקרה להם בדרך אלו הפתעות.. השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בובי בינבה... נ.ב. בינבה או בימבה?

2B LoOnY

New member
בימבה

ולא בינמה!!!!

2B LoOnY

New member
מה מה?

זה בימבה ולא בינבה!!! בובי בימבה ופונפון יוצאים למסעות מה יקרה להם בדרך אלו הפתעות השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים הרבה הרבה יותר יפים בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון זעם הרשע מנסה לתפוס את בימבה הקטנה אל לעולם, הוא לא יצליח כי בימבה חכמה כי בימבה חכמה בובי בובי בימבה בימבה בובי ופונפון... זה הכל אם אני לא טועה לוני- והרי לכם הוכחה שאני שרוטה

שאגי

New member
שלוש אופציות מונחות לפנייך

אופ-אציה ראשונה אינפרא אדום - תצטרכי להתייצב כאן ואני אשלח לך דרך הטלפון שלי אופ-אציה שניה אס אמ אס - הדרך המקובלת, שולחים הודעת אס אמ אס והצלצול מגיע לטלפון אופ-אציה שלישית כבל נתונים - במידה ויש לך אני יכול לכתוב לך ת הקוד ובעזרת התוכנה המתאימה לחבר את הטלפון למחשב ולהעלות את המנגינה היום חזרתי הבייתה ברכבת ואני יכול לחתום לכם כבר עכשיו שכולם שם חושבים שאני מקרה מיוחד מאוד שמבקר פעמיים ביום בסניטריום איזה מבטים קיבלתי שהטלפון צלצל עם בינ/מבה :)

אפרת.א.

New member
בימבה - וזה סופי!!!

מממממ.....תודה על האופציות - אפשר "לישון על זה"? אם הורדתי מנגינה משלי? - יש אפשרות ליותר מאחת? באשר לסניטריום.....נשמע סביר לא? מילא ילד בן 5 , אבל .....?!? לי יש - one way ticket רוצה ??? (כלומר, המנגינה של האורנג´ שלי..:)

שאגי

New member
אני פשוט גר במקום שמוקף ב6....

היי אני שפוט גר במקום שמוקף ב 6 בתי חולים ממשלתיים למשוגעים אז אנחנו כבר רגילים להשוות הכל לסניטריום דרך אגב לפעמים בלילה שומעים משם צרחות זה די משעשע :) אה נזכרתי שם גם צילמו את הקטע עם אישתו של הממ יהודה ברקן קראו לו? בסרט נשיקה במצ"ח בטח תישני על זה למה לא למה קמתי כל כך מוקדם אוף חוץ מזה אני חושב שהתרבות של הצלצולים האינפנטילים לא מפותחת מספיק, ואני מתכוון לעשות משהו בנידון אפילו אם זה הדבר האחרון שאעשה מוהא הא הא הא הא הא (עם זרת בפה כמו DOCTOR EVIL) בכל אופן זה הכל תלוי בסוג המכשיר שלך אני לא יודע בקשר למוטורולה אבל בנוקיה הצלצולים עובדים רק בסדרות של 61 62 71 32 ו 82 אבל הצלצולים שלי מתאימים רק ל 71 62 ו 61 אם הורדת מנגינה משלך יש אפשרות להעלות אותה לטלפון שלך אם יש לך את הכבל או אם את מוצאת אתר שיסכים לשלוח אלייך מנגינה משלך או לתת לי ואני אשלח לך בוקר טוב נראה לי אני אלך להסתפר היום

למעלה