ש...לום לכם .

ש...לום לכם .

ובכן . כן . כן . זה רובי דואניאס. אתם בטח שואלים למה אני בזהות של האיש מבאר טובייה . אבל השם רובי דואניאס תפוס... ולא אני תפסתי... אז שיהיה. אני פתחתי שרשור חדש בעיקר כדי להגיד שלום ולכתוב כמה דברים כלליים. אז נתחיל . קודם כל, תודה על האירוח. תענוג לבקר כאן לא שאני לא נכנס לכאן אף פעם, רק שהפעם אני מזדהה...
אני אענה על השאלות רק בשרשור של שאלות לרובי דואניאס . ולא לאלה שיהיו כאן . כאן אפשר להגיד שלום וסתם להתפטפט... קראתי את כל השאלות שנשלחו עד עתה . לא סבלתי ככה מאז שקראתי את כל התסריטים שנשלחו לערוץ הילדים במבצע...
אני אענה על רובן, אני משער, ואני אנסה להתייחס לעניין ברצינות. למרות שזה קשה לי... אני מזהיר שאלות שנשאלו ע"י מישהו אחר יקבלו תשובה - עניתי . והשואל יצטרך לחפש איפה.. ושאלות מטומטמות יקבלו תשובה טיפשית . הוגן? מאחר ויש המון שאלות, אני החלטתי להגביל את התשובות שלי לאורך של סיפור קצר של סופר מדע הבידיוני האהוב עלי פרדריך בראון . בסוף כל תשובה שאענה . ( ורק בשירשור של התשובות ) תהיה מילה . אם תחברו את המילים, כמובן לפי סדר הופעתן תוכלו להרכיב את הסיפור... סתם שלא יהיה משעמם... טוב, נצא לדרך הארוכה .... שלכם רובי

../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

לא סבלתי ככה מאז שקראתי את כל התסריטים שנשלחו לערוץ הילדים במבצע
!!!!!!

Jen74

New member
כנסו! חשוב מאוד לגבי השרשור אירוח של רובי

כשפותחים את השרשור, בסרגל בתחתית ההודעה הראשית (כמו בכל הודעה בפורום) יש כפתור קישור/לינק HIT שאם לוחצים עליו זה מקדם את ההודעה ובעצם את השרשור. יש שם כבר 2 לחיצות. נדמה לי שכל כינוי/גולש יכול ללחוץ רק פעם אחת ולהשפיע. אז אם כל אחד מהגולשים שכתב שאלה בשרשור האירוח ילחץ על HIT השרשור יקודם ברחבי תפוז ויזכה לחשיפה גדולה יותר וכך גם הפורום. מי שבעד ולחץ כבר על HIT שיסמן כאן
רק מי שלחץ HIT שיסמן. מי שלא לחץ ולא מעוניין, לא צריך לסמן כלום.

Jen74

New member
זה לא בסדר../images/Emo66.gif גם בראשי צריך לקדם../images/Emo88.gif

העונה החמישית נגמרת והעולם שותק? לא יהיה כדבר הזה!!!

Jen74

New member
ברוך הבא אלינו לפורום../images/Emo140.gif

קריעה מענה (הטעויות בכוונה)
סתם... אני שמחה ונרגשת מהמעמד וסקרנית לקרוא את התשובות שלך.

במיוחד עבורך-

רוצה עונה שישית! רוצה עונה שישית! רוצה עונה שישית! רוצה עונה שישית! רוצה עונה שישית!

למעלה