ש-לום לכם

dugy

New member
ש-לום לכם../images/Emo22.gif

אני דור. בן 14 ר"ג. חי את חיי. ואני גם שגריר חופש. אהלן לכם.

איילת1974

New member
דור שלום ../images/Emo39.gif

אני אשמח אם תכתוב לנו קצת על פעולותיך ושל חבריך כשגריר חופש.

The-G

New member
הממ.

לא שאני מתכוון להתנשא, אבל האם ילד בן 14 מסוגל לנתח את המצב מספיק טוב בכדי להתחיל להפיץ את אמונותיו לשאר חבריו? האם חבריך לא עלולים להשתנות רק עקב היותך חבר שלהם ולא עקב חשיבה רציונאלית? אני יודע שלי זה קרה, וזה רודף אותי עד היום.

האם ילד בן 14 יכול להיות לוחם חופש?

יכול, תשאל את מורדכי אנילביץ, תשאל את שאר לוחמי החירות היהודית בשואה. אז לדעתנו... הפוליטקיה הישראלית, עם כל הכבוד זאת בדיחה :)

זויות

New member
האם חברי כנסת מנתחים את המצב טוב?

וזה לא "ילד בן 14" - זה נער בן 14 שבעוד 4 שנים יגן עליך בגופו. אז כן, יש לו דיעות ברורות והוא לוחם חופש למען הדרך בה הוא מאמין. בהצלחה! ובקשר למה שקרה לך באופן אישי... התוכל לפרט?

The-G

New member
חברי כנסת הם עיוות של הטבע :)

הוא ילד. בסך הכל ילד. בדיוק מאותה סיבה שהוא עדין לא מצביע, הוא לא צריך להכנס לנושא הדת כל כך עמוק. אחרת, הוא עלול בעצם לעבור שטיפת מוח. שלא לדבר על חבריו, שעלולים, כאמור, לקבל את דבריו רק מעצם היותם חברים שלו. מצטער, אבל אני לא מעונין לפרט על המקרה שלי.

אני חבר שלו

ואני רחוק מלקבל את כל מה שהוא אומר רק בגלל שהוא חבר שלי. לגבי שטיפת מוח- זה עניין של שכל ולא של גיל. גם אדם בן 40 יכול לעבור שטיפת מוח. לגבי זכות הצבעה- אני חושב שכל מי שרוצה להצביע צריך לשרת בצבא, ולעבור בחינה בסיסית בהיסטוריה של מדינת ישראל ובשפה העברית. אכן מצביעים הרבה אנשים שלא צריכים להצביע.

dugy

New member
למה שלא אדע?

ראשית, גיל הוא לא תמיד ערובה לשכל או לניתוח של המצב. נכון שנסיום עוזר אבל הוא לא תמיד יבטיח לך מקום טוב.... אני יכול לתת לך אנשים בני 40 שאין להם מושג מה הולך כאן. לעומתם אני יכול לתת לך ילדים בני 10 שמנתחים את המצב בצורה מדהימה. ואשר למקרה שלי - לא, האמן לי, חברי לא ישנו את דעתם בגללי, אם אני לא מצליח לשכנע את בן דוד שלי שאנחנו חברים ממש ממש טובים, אז חברים שלי לא ישנו את דעותיהם רק בגלל שהם חברים שלי. אם כל הכבוד אנחנו לא חבורה של נערים שטחיים שלוקחים כל דעה. וגם אם אצליח לשנות את הדיעות של חברי זה לא יהי בגלל שהם חברים שלי, זה יהי בגלל שהצגתי בפניהם טיעונים משכנעים. האמן לי, אני יודע לנצח את המצב בצורה לא רעה בכלל שמשאירה גם כמה מבוגרים פעורי פה... אני עצוב לשמוע שקרה לך מה שקרה אולם אני יודע שהמקרה שלי לפחות, הוא שונה...

דור, אתה עיראקי עם תיק ורוד!

ואגב, "נוער שינוי" הוא מישהו ששנינו מכירים טוב טוב... תברר לבד מי
וכן, ילד בן 14 וחצי יכול להיות לוחם חופש. להיפך, יש לנו יותר אנרגיות ורצון לשנות מאשר להרבה מבוגרים מאיתנו שכבר השלימו עם המצב.

באמת?!

"נוער שינוי" הוא לא מישהו שאתם מכירים אלה כמה ח´ברה שאתם מכירים... אני בטוח שנחשתם לפחות שם אחד של מישהו שלצערנו כבר לא מדריך אתכם. אגב, הוא מוסר געגועים והרבה כעס על זה שלא הגעתם לסמינר. מי כמוני יודעת שאתם יכולים להיות לוחמי חופש, כמו שכבר הצלחתם להבין יש הרבה חופש שצריך להלחם עליו. נתראה בקרוב...

אבל אבל אבל... באנו לכנס שלשום!

זה לא מספיק?
בינתיים ההודעות שראיתי היו בעיקר ממנו... והממ, לא ממש ניחשתי, פשוט דיברתי בפגישה הראשונה על טעות בפרסום של הפגישה בפורום הזה על ידי "נוער שינוי", והוא אמר שזה הוא... עוד נתראה

אתה לא טועה בהרבה

זה היה הוא... אבל הבלאדי באסטר מתגייס לחירמ"כ עוד חודש אז הוא השאיר לנו לעשות את עבודת הדוברות של נוער שינוי.

למעלה