ש. כהן

אמא99אמא

New member
תבדקי קודם במקומות אחרים

אני לא יכולה(חוקית נדמה לי) לכתוב לך משהו לא טוב על מישהו. אין לי משהו רע להגיד עליהם כי הם באמת מקצוענים ומבינים ויש להם גם דברים יפים מאוד. רק למי שלא מהעשירון העליון אני מציעה להסתכל בש. כהן ולנסות לקנות אותו דבר או דומה במקומות כמו פריד מאיר. אגב גם נגב קרמיקה(קחי בחשבון ריצוף לא 100% שווה אחד לשני=פוגות ולא ריצוף צמוד) ידעו להשוות יפה מאוד למחיר של פריד מאיר(אמנם מחיר לפני הנחה-אבל לא כלל הובלה) כשבאתי לסגור איתם.

אשת איש3

New member
תודה

עכשיו שמעתי שעל רצפות שהם 60 על 60, הקבלן לוקח 25 שקל למטר על ההרכבה... זה משהו שלא לקחנו בחשבון אז אנחנו בטוח נחפש במקומות אחרים. מה סדר הגודל של ההובלה? גם על זה לא חשבנו.

אמא99אמא

New member
זה תלוי מי ונתון למיקוח

בד"כ ירשמו בהצעה שההצעה לא כוללת הובלה וכשמתמקחים זה סעיף שיכול לרדת. בכל מקרה כדאי להגיע עם אדריכל ולקבל הנחה(בהנחה שהאדריכל לא גוזר קופון מהחנות). ותרשמו את שם החברות שאתם רואים. אולי תמצאו את אותה החברה בפריד מאיר במחיר זול יותר.

טלטוש

New member
איכות מאוד טובה אבל מחירים לעשירון עליון

תחליטי אם את מעוניינת. אנחנו קנינו במספר מקומות שונים את הקרמיקה שלנו. לגבי 25 ש"ח השמה של הרצפה, לא הבנתי, מה זה כולל? כי לנו לקחו 100 ש"ח למ"ר של 60X60 ועל קרמיקות קטנות של 10 X 10 ביקשו תוספת.

אשת איש3

New member
האמת היא

שכנראה שנלך בסוף על גרניט פורצלן, 45*45 תוצרת ספרד, ב- 85 שקל. פתאום זה נראה לנו זול מדי. יש ממה לחשוש? מכירים את העוגן? והאם זה הגיוני להשקיע 250 שקל ל-5 קילו רובה איכותית (לדעת המוכרת) שלא סופגת? או שזה טירוף? אגב אולי לנו הריצוף עולה רק 25 ולא 100, כי זה סטנדרט של הפרוייקט.

למעלה