ש"י 2.2.07 יום שישי

iti4

New member
דוגרי

אני אומר בוא נעשה עצומה נגד וודקה זה איכסה!!! למרות ששתי כוסות שזה לוקח לי לשתות בידיוק שניה זה הכי טוב ישר אתה שיכור..בבירה אתה צריך לישתות 1 וחצי כדי ליהיות בראש אבל
זה הכי טוב

spikes1

New member
כןןן

הראש הכי טוב שתפסתי זה בל"ג בעומר של כיתה י' שאז לא היה כמעט וודקה ובירה היה בלי הגבלה שתיתי איזה 13 בקבוקי בירה והייתי מסטול רצחחח והיה כיף והקטע שהייתי שותה ממש לאט אז יצא שכמעט כל הלילה הייתי עם בקבוק בירה ביד

EDTH

New member
../images/Emo98.gif

לא הלכתי היום לבית ספר כי הייתה ארוחה ואם הייתי הולך אז הייתי צריך להשתחרר ממש מוקדם אז לא היה שווה ללכת. הארוחה הזאת הייתה ארוחה לכווולם אחרי הברית של אחיין שלי כי הברית הייתה בבית מצומצמת למשפחה... היה סרטון מדהים ומצחיק שגיסי הכין... אני הייתי הצלם ויצאו אחלה תמונות (למרות שחלק מהאנשים יצאו קטועי יד נראה לי)
לפני כמה זמן שאלתי סתם את גיסי אם הוא רוצה שאני אגטר להם משהו בברית... אז הוא אמר "סבבה, אחרי שהאורחים ילכו"... איך שהוא אמר את זה נשפכתי מצחוק, הוא אמר את זה בצורה מצחיקה כזאת
אממ זהו חוצזה יש לי מבחן ביום ראשון בתקשורת תקבילית וצריך ללמוד ועוד כמה דברים לעשות. זהו, שתיהיה אחלה שבת

1tultul1

New member
יום שישי היה טוב!

המורה למתמטיקה שוב לא הגיעה ובגלל שזה המקצוע היחיד שלומדים היום לא באנו! =]

דללה

New member
../images/Emo47.gifניקוד יומי 2.1.07../images/Emo47.gif

איתי- 389 נק'
ליז- 214 נק' סמי- 125 נק' ניצן- 115 נק' קובי- 78 נק' אפרת- 71 נק' אריה- 63 נק' נתנאל- 45 נק' מור- 40 נק' ארנון- 30 נק' תם- 25 נק' ליבנת- 25 נק' אורטל- 25 נק' מיכל- 25 נק' שיליבילי- 20 נק' שיר- 20 נק' מינימונית- 20 נק' צביקה- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' אושרי- 15 נק' רעות- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' חמי- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' נעמה- 10 נק' רע- 10 נק' נעמה (ילדונת תכולת עיניים)- 10 נק' מורן- 10 נק' מתן- 10 נק' אור 1988- 10 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' דודו- 5 נק' עדן- 5 נק' הילה 1988- 5 נק' בן- 5 נק' 1בננונת חמודונת1 (איך קוראים לך?
)- 5 נק' ליטל- 5 נק' ** הניקוד כולל את יום חמישי

למעלה