אין רעיון לכותרת..
ככה: קמתי ב7 וחצי, התארגנו אני וחברה שלי והלכנו למאפיית אנג'ל (ישנו בירושלים למי שתוהה), אחרי ששתינו ואכלנו הלכנו לראיון, אני לא הייתי צריכה לעשות ראיון כי הרכזת כבר ראיינה אותי... משם נסענו לאולפנא והתחברנו שם עם השמיניסטיות, אחת מהן הייתה איתי בסיירת בטבריה חחחח אה, ובכלל, בנסיעה לאולפנא אני מקבלת שיחת טלפון ומעבר לקו מדברת הרכזת החברתית של האולפנית בטבריה, מודיעה לי שעליתי לסבב הבא ושזה ביום שני הבא, ואני כולי מאושרת

אחרי שסיימנו את הראיון עם הרכזת החברתית באולפנא אכלנו ארוחת צהריים.. אח"כ נסענו לדירה איפה שישנו, הבאנו את הדברים שלנו ונסענו לתחנה המרכזית, קניתי לי שני סווצ'רים יפים מטיאנטי ולבסוף קנינו כרטיסים ונסענו באוטובוס עד ת"א, מת"א נסענו ברכבת לבנימינה, ושם בבנימינה, אני וחברה שלי עוברות במנהרה לרציף השני כדי לצאת ואני קולטת את אח של חברה שלי, שהוא די ידיד שלי, התפדחתי לקרוא לו...חחחחח ואתמול כשנסענו ברכבת לבנימינה, זה היה מיד אחרי ההופעה של קבוצת תיאטרון אצלנו, הייתי עם תיק, שק שינה, קיצור הייתי עמוסה בדברים, וחששנו שנצטרך בבידוק בכניסה לתחנת רכבת לפרוק את כל התיקים, ואז המאבטחת קולטת אותי ושואלת אותי "את אחות של ריקי?" ואני עונה לה "כן" אז היא שואלת אותי "מה השם משפחה שלה?" ועניתי את השם משפחה, והיא כולה הייתה בהלם מהדמיון שיש ביני לבין אחותי, ואז היא שאלה אותי אם זאת שלידי היא חברה שלי ועניתי שכן, אז היא אמרה לנו "תעברו" חחחח לא בדקה ולא כלום

והכל בזכות אחותי, שעבדה כמאבטחת בתחנת רכבת שם... סורי על החפירה...