ש"י יום שני 12.2

ריבר ניצחוווווו

ומחר נגמר לי המלווה!!

Liraz 6q

New member
חבריםםם

יצאתי לטיול שנתי.. אחזור ביומחמישי!! תשתדלו לכתוב הרבה כדי שיהיה לי מה לקרוא שאני אחזור :]]] שבוע טובבבבב

iti4

New member
בית ספר שכונה

חח אני בא בשמונה ואז מודיעים לנו ששעתיים ביוטכנולוגיה ושעה ביולוגיה מתבטל כי המורה החליט פתאום לצאת לאיזה כנס ועכשיו אני חוזר מבית ספר ואני צריך לחזור לשם ב11 חח ביזבוז שעות שינה וחיים.. גם כן

קובי221

New member
../images/Emo46.gif

הלכתי לביה"ס ומסתבר שיש רק שעתיים מ- 12 עד 13:40! למה לא נתנו לי לישון???

איזה בזבוז

הלכתי לבצפר רק כדי לגלות שאין גמרא (4 שעות), תוסיפו לזה את זה שאנגלית אין לי קבוע (עוד שעתיים) ומה יצא? הלכתי לבצפר סתם וחזרתי

spikes1

New member
יום מיותר

באתי לבית ספר ב11 בשביל לגלות שהמורה למתמטיקה לא הגיע.. מ12 עד 3 וחצי היה לנו 4 שיעורים מיותרייםםם שעתיים ספרות ושעתיים אנגלית ואחרי זה חזרתי הביתה עם האוטו

../images/Emo3.gif

לא הלכתי לבי"ס
הפסדתי מבחן באזרחות אין לי כוח ללמוד למתמט'

דללה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

- יום נחמד.. ועופר
בא לבקר והיה נחמד.. וקניתי 2 סווצ'רים חדשים וג'ינס...
- יש מבחן ענק בספרות ביום רביעי ואני כל כך הולכת להיכשל

הילה 1988

New member
אז ככה...:...

-קיבלתי 86 על בגרות שהייתה אתמול באנגלית בע"פ
-יש מיבחן ענקקקק של מורה סתומה על כל ספר בראשית (למי יש ביכלל חומר???ואם יש מי מקשיב לה ביכלל ??? ויש לי עבודה מתי אלמד???)

EDTH

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהוא בארץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הסולן של iron maiden הוא טיס והוא הטיס את "ריינג'רס" לארץ למשחק נגד הפועל ת"א.. וכתוב שמי שרוצה לחכות לו שיבוא לטרמינל 3...זה היה בבוקר.. והודיעו לי רק בערב
וואי ואני בסרטים פה חחח.. אני חייב לפגוש אותו...הוא בארץ! יש שמועות שהוא יהיה במשחק.. אבל מה הסיכוי לראות אותו באצטדיון מלא?.. אני וחבר שלי משתגעים פה חח אנחנו מחפשים דרכים ומנסים להפעיל קשרים עם אנשים שעובדים בנתב"ג לבדוק מתי הוא ממריא... מחפשים גם באיזה מלון, ואיזה שהוא קצה חוט שיכול לעזור.. ואת אמא שלי אני הולך להרוג מחר.. אין לי כוח עכשיו .. וזה בגלל שאני בא לספר לה על זה שברוס דיקינסון בארץ והיא אומרת לי שהיא יודעת... ואני "מה?!@$?!@$?@!? מאיפה את יודעת??@?@#%?#@ ממתי???$?!@?$?" והיא "הא ראיתי בבוקר..." אני: "מה?@!$!? רצינית???? למה לא אמרת לי???" אווף זה כזה מעצבן! הייתי נוסע לטרמינל... אנחנו בסרט!

למעלה