ש"י יום שבת 3.2.07

Itay Simons

New member
ש"י יום שבת 3.2.07

להלה

spikes1

New member
זה יעבור

כבר איזה 6 פעמים פרשתי וחזרתי למשחק הזה

ווינגז

New member
אני מנהלת את הפורום של זה

מה שאומר, ההתמכרות שלי היא חובה, כל עוד אני רוצה להמשיך לנהל שם

דללה

New member
את! ../images/Emo46.gif

הפסדת את האפשרות לראות את עופר ואותי דרך המצלמה שלי...

ווינגז

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

|האייקוןהמפחידשלהמסנג'רשלי| את עוד צריכה לספר לי על זה, כן?

spikes1

New member
איזה שישי..

באנו לצאת לסנוקר ומישהו מהחברים שלנו אחד שאוהב להתפרע בכביש עשה מול העיניים של כולם (20 איש) תאונה קשה שבה הוא פגע באוטו חונה באמצע הרחוב והעיף את האוטו החונה כמה מטרים טובים כשכולם עומדים בחוץ ומסתכלים למזלנו הוא יצא בלי פגיעה אבל האוטו שחנה נהרס לגמרי והאוטו שלו נפגע ממש קשה מסכן איך אבא שלו בא אליו וצעק עליו

R e A

New member
חוסר אחריות=\

באמת חוסר אחריות. לתת קיק מהמקום על כביש רטוב...שיהיה בריא. נסענו אח"כ לסנוקר אבל היה סגור כבר. אז כולם חתכו הביתה נראלי ורק אני ואיתי נסענו לקנות גלידה וסרט..ישבנו אצלי עד עכשיו אבל הטמבל הזה כרגיל נרדם באמצע...

spikes1

New member
אחרי התאונה

הוא התקשר לאבא שלו וכמה דקות אחרי זה ההורים שלו הגיעו

matan115

New member
בהצלחה מחר!!!

בהצלחה מחר לכל מי שיש גיבוש צוללות! היכונו לארבעה ימים של "כיף" באדיבות חיל הים! איזה לחץ...אבל יאללה עוברים את זה, רק חבל שירד הרבה גשם.

iti4

New member
בהצלחה חבר'ס../images/Emo24.gif

אלירן בהצלחה אחי!! וגם לכול מי שכחתי וגם לחברי הפורום!!!!

דללה

New member
../images/Emo47.gifניקוד יומי 3.1.07../images/Emo47.gif

איתי- 399 נק'
ליז- 214 נק' סמי- 125 נק' ניצן- 115 נק' קובי- 78 נק' אפרת- 76 נק' אריה- 63 נק' נתנאל- 45 נק' מור- 40 נק' ארנון- 30 נק' תם- 25 נק' ליבנת- 25 נק' אורטל- 25 נק' מיכל- 25 נק' שיליבילי- 20 נק' שיר- 20 נק' מינימונית- 20 נק' צביקה- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' אושרי- 15 נק' רעות- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' חמי- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' נעמה- 10 נק' רע- 10 נק' נעמה (ילדונת תכולת עיניים)- 10 נק' מורן- 10 נק' מתן- 10 נק' אור 1988- 10 נק' דנה- 10 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' דודו- 5 נק' עדן- 5 נק' הילה 1988- 5 נק' בן- 5 נק' ליטל- 5 נק'

למעלה