ש"י- יום שבת 2.12

• פותח הנושא EDTH
  • פורסם בתאריך

EDTH

New member
ש"י- יום שבת 2.12

מחר ומחרתיים יש מבחנים, צריך לחרוש... אממ אולי אחרי הצהריים אם אני אסיים ללמוד אני אלך לחבר שלי לגטר
הא, צריך למצוא עם מי ללכת להופעה של אביב גפן בסיטיהול (חיפה) בסוף החודש... שתהיה לכם אחלה שבת
..

elivnat

New member
שבת חביבה...

דקות ספורות לפני כניסת שבת הציעו לי להיות קומונרית בסניף שייפתח אצלנו, ואני צריכה לשקול את ההצעה הזאת... מכניסת שבת עד לארוחת ערב למדתי למתכונת בספרות עד שנמאס לי, קראתי גם את סיפור פשוט... אחרי הארוחת ערב התארגנתי ויצאתי, חזרתי אחרי איזה שעתיים.. משהו כזה... וקראתי ספר שגיסתי השאילה לי, קוראים לספר הזה "צילה של הרוח", ספר נחמד:) הלכתי לישון ב11 בערך וקמתי ב9 וחצי, ארגנתי את הבית כי אחי, גיסתי וההורים של גיסתי היו אמורים לבוא לארוחת צהריים, בסוף אחי וגיסתי לא באו כי גיסתי לא מרגישה טוב.. אז אכלנו באיחור עם ההורים של גיסתי... היה נורא נחמד.. והיום לא יצא לי בכלל ללמוד לספרות, חוץ מסיפור פשוט שאני חייבת לסיים לקרוא אותו.. וזה אומר שמחר אני חיבת לחרוש!! ועוד יש לי להשלים כמה דפים...=/ אני מזה רואה את עצמי עוברת בקושי את המתכונת הזאת...

nomad21

New member
הייתי צריך ללמוד כל השבת למבחן

בתנ"ך.. מיותר לציין שלא עשיתי את זה.. לא אוהב תנ"ך =\ יותר מדי חומר.

elivnat

New member
אתה מזכיר לי..

שבת הבאה יש לנו שבת סמינריון בצפת, וביום ראשון יש לנו מבחן בתנ"ך, אז כמו תמיד תהיה קבוצה מהכיתה שתצא לשבת ותשים פס על המבחן או שתלמד לפני שישישבת וקבוצה אחרת שתשאר בבית ותפסיד את השבת...

דללה

New member
אני! אני! אני!

אני אבוא איתך להופעה של אביב!!!
שבת נעימה.. אוטו, אוכל וסרט זה כיף!

ולי לי לי

דיי נמאס לבזבז כסף על הופעות שלו ובסוף לראות מליון פריקים בכיתה ח'

למעלה