ש"י יום רביעי 28.11.06

אפ7ת

New member
ש"י יום רביעי 28.11.06

היה לי היום מבחן בספרות היה בסדר אבל היו כמה שאלות שלא ידעתי בעע

EDTH

New member
../images/Emo79.gif

חזרתי מקודם הביתה, היה יום די משעמם.. שעתיים מערכות תקשורת, אזרחות,שעתיים תנ"ך, תקשורת תקבילית וחיבור.. עכשיו מגטר קצת
ושומע את הדיסק "החדש" של Iron Maiden
שסוף סוף ירד לי מהאימיול היום.. רציתי לקנות מקורי אבל אני כל הזמן דוחה את זה.. מתישהו אני אקנה.

דללה

New member
היה לי מבחן בערבית..

אבל דחיתי אותו.. ומחר יש לי עוד אחד.. אסור! אסור להפסיד לימודים ליותר מ3 ימים
תראו מה שבועיים בבית עשו לי

elivnat

New member
בעעעעעע

שעתיים ראשונות תקשורת מעשית, שוב דיבורים על הסרט גמר, המורה חילק לנו תיקי הפקה שנדע מה כולל התיק. שעתיים תושב"ע-אישות. שעה ספורט-עשינו ריצה ואח"כ המורה בחנה אותי על מתח, הצלחתי להשאר באוויר רק 12 שניות...בעעעע שעה מתמטיקה-חזרה לפני מבחן, עוד שעתיים מתמטיקה-מבחן מתיש ומייגע... חזרתי גמורה מעייפות.. סופ"ש אני אמורה ללמוד למתכונת בספרות, מקווה שיהיה לי כוח...=/

יום סטלני לחלוטין

הייתה אמורה להיות לנו שעת אפס במתמטיקה (הכניסו למערכת היום ..), אבל אני אמרתי שלא ידעתי את זה עד היום ועוד לא התפללתי אז עליתי עם עוד 2 בנות לאולם להתפלל, בסוף התברר שהמורה שכחה שיש שעת אפס =) אח"כ המחנכת שלנו איחרה בגלל השביתה עם הרכבות, ותיכננו לעשות לה יומולדת.. היא באה בשעה שניה ועשינו הל יומולדת שעתיים, השקענו.. איך היא התרגשה.. אח"כ שעה מתמטיקה שעה עם היועצת של בי"ס בקשר לש"ל שעה חינוך ואז 3 וחצי שעות ביולוגיה, שמתוכם שעה וחצי עשינו תרגילים לבד בכיתה.. אני צריכה לעשות חיבור באנלגית למחר אחרת אי אפשר לעשות את האנסין שיש מחר, ועוד נשאר לי שיעורים במתמטיקה...

elivnat

New member
אני בהלם../images/Emo70.gif

איילת, את האדם האחרון שמתאים לו להגיד "סטלני"
חחחחחח

חחח אני יודעת..

אני עושה כזה ביום לחברה שלי "וואי איזה יום סטלני היה היום"... ואז אני חושבת: "סטלני?.. מאיפה זה יצא?!..."... אז כן.. כנראה גם אותי הצליחו להדביק..

בלופ

שעה ראשונה- צילומים לתמונת מחזור.. שנייה- אנסין באנגלית שבכלל לא הייתי מרוכזת בו אז היא נתנה לי לעשות בבית.. שלישית- הלכה, הייתי בחוץ.. רביעית- שיחה משעממת על איזה מדרשה משו.. חמישית- תנ"ך שנרדמתי בו.. ועוד מעט קניון ערים =)

יאפ, מבאס הא?

ומה אם מישהי תשתנה מאוד במשך השנה??
אבל לעוד בית ספר שמעתי שעשו לפני שבוע..

elivnat

New member
לנו נראה לי רק אחרי

ההכתרה יתחילו לעבוד על הספר מחזור ועל התמונות מחזור..

רק אנחנו הצטלמנו כבר לפני איזה חודש

וחצי- חודשיים?
בכל מקרה, היום הייה סתם יום רגיל.. היסטוריה, שעתיים מוזקיה (עשינו מעין הצגה כזאת של האופרה דון ג'ובאני! יצא מצחיקק
), הבעה (הנקראת בשפת העם גם "שעה חופשית"), ספרות והבייתה...! וקיבלנו גם סוף סוף את החולצות של השכבה!

elivnat

New member
איזה גלופה עשיתן../images/Emo35.gif

ואיזה מחזור אתן
אנחנו רוצות להוציא סווצ'רים לטיול השנתי שלנו אבל אין לנו רעיון לגלופה.. אנחנו מחזור ט'.. אנחנו יכולות פשוט לרשום "טיול שנתי תשס"ז" ולהדגיש את הט', אבל זה יהיה פשוט מדי.... יש רעיונות

אמ... אנחנו שכבה דיי הזוייה...

אז אחרי בחירות שעשינו יצא שכתבנו "כולנו בסוטול". עם איזה אחד שמעשן על חוף ים טרופי כזה...דווקא יצא ציור ממש נחמד.. אנחנו מחזור כ"ב... תאמת, אנחנו דיי הרבה בשכבה אז לקח לנו פשוט פווול זמן להחליט על מה לכתוב והצבע... ויייייי סווצ'רים / חולצות לטיול שנתי שנתי שליטה!! תאמת, אין לי כל כך רעיונות עם האות ט'.. אני דיי גרועה בדברים האלה

elivnat

New member
את האמת,

אני וחברה שלי חשבנו על גלופה כזאת: מצויר תינוק בבטן של אמא שלו מעשן נרגילה בשיא הסטלה, ודרך הטבור של האמא יוצא עשן שיוצר את המילים "מחזור ט'-נולדו לסטול", והאות ט' מודגשת.. בעקרון, הרבה מהכיתה אהבו את הרעיון, אבל לא נלך עליו כי זה לא מתאים לרוח של האולפנית... בגלל זה אנחנו מנסות לחשוב על רעיון אחר.. איילת, אנחנו נעשה גם סווצ'ר לטיול השנתי בע"ה וגם חולצת מחזור.. כי עד עכשיו בכלל לא הוצאנו חולצת מחזור... לעומתנו מחזור מתחתנו מוציא על כל דבר חולצת מחזור... כל שנה.

דללה

New member
אוי מגניב...

אנחנו רוצים לעשות סווצ'רים למגמה (מגמת ערבית..) אבל אין לנו טלפון של מישהו שיעשה לנו את זה במחיר סביר... אשמח אם תוכלי לתת לי את הטלפון של מי שעשה לכם או משהו..

אפרופו חולצות...

הכיתה מדעית אצלנו בשכבה הוציאו לטיול שנתי חולצה כזו- בענק הם כתבו SEX ואז למטה הם כתבו- "בבקשה תדברו איתנו אין לנו חברים" איזה מביך! ובשבילך דללה- יש לי כמה טלפונים אני אחפש וארשום לך יותר מאוחר.

למעלה