ש"י יום רביעי 21.2

ש"י יום רביעי 21.2

אני שפוך... אוקיי אז יום היום 2 מבחנים,ובערב מופע סטנד-אפ. (אפ7ת אני מקווה שאת באה) יומעולה לכולם

רביעי..

כרגיל לא לומדים כל היום.. אני כבר מתחילה להתרגל לעניין, איך אני אחזור לשיגרה?!?!

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

לומדת היום שעתיים ואז הביתה להתכונן לתנ"ך ולספרות..

devilz

New member
ארררג..

שוב עירפדו אותי... אני עדיין חולה... בלע.. נימאס..

devilz

New member
אה ולכל הרוחות ארנון...

לפתוח שרשור יומי רבע שעה לפני תחילת היום?! זה לא קצת... טיפלה.. טיפטיפה מוגזם?

כי אין חוקים

תאמיני לי שאת תישני טוב בלילה גם אם זה רבע שעה או דקה לפני 12 בלילה. חוץ מזה היום "החדש" מתחיל מהשקיעה

devilz

New member
נמנמ... היום מתחלף בחצות...

התאריך דט איז... וחוץ מזה... .. רר.. תמיד היו פותחים את זה ביום הבא... וזה גם לא אמור להיות דקה לפני 12 ... אבל על זה שתקתי... זה אמור להפתח קרוב ל12... אבל אחרי.. 12... ותיהיה בטוח.. שהשרשור הזה.. זה לא מהשיגרום לי לישון טוב בלילה..

../images/Emo45.gif

צודקת, אם אתה לא הולך להיות ער/בבית ב12 אז אל תפתח, תאמין לי שיהיה מישהו אחר שייפתח.

דללה

New member
אני מצטערת אבל ליז צודקת..

קודם כל, שרשור יומי פותחים מאוחר יותר ולא ישר ב00:00 כמו שהרגלתם את עצמכם אבל אם כבר, אז כבר.. יום חדש מתחיל ב00:00 ולא מוקדם יותר ולכן שרשורים יומיים יפתחו אחרי השעה 00:00. אלו חוקים לא כתובים

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אוף :\

תכננתי ללכת ליוגה בבוקר אבל קמתי כשכל הגוף שלי כואב והייתי מתה מעייפות אז ויתרתי. התעוררתי ב- 11 עם כאב ראש, אכלתי ארוחת בוקר ואז ניגנתי קצת. למדתי את money for nothing של Dire Straits שזה שיר מעולה. אחר כך היה לי שיעור נהיגה [19 במספר] והיה חרא של שיעור. אחרי שחזרתי הבייתה אימא שלחה אותי לסופר אז הלכתי וכשחזרתי הבייתה שוב, גיליתי [בהמשך לתגלית מיום ראשון] שבזמן הזה שההורים שלי היו גרושים אבא שלי הספיק להתחתן עם אחת בשם אירה. מה שיותר גרוע זה שהיא אירחה אותנו [=אני, אחי ואחותי] בבית שלה. [אני גבול לצביעות :\] ומה שבאמת הכי גרוע זה שהיא אמרה לאימא שלי בטלפון שאיתה אנחנו נקבל משפחה ועם אימא שלי לא ושאנחנו עוד נבוא לגור איתה וכך המשיכה לריב עם אימא שלי בטלפון. איזה יופי שהמצב משתפר מרגע לרגע :\ ועוד מעט קורס פסיכומטרי 5 שעות, שבטח ישפר את המצב רוח שלי, במיוחד לאור העובדה שאני בפיגור בהכנת שיעורי בית ובאוצר מילים :\ על זה נאמר- יאייי.

Liraz 6q

New member
אעע היה הכי כיף בים..

השתזפתי רצח.. ומסתבר שכל השכבה הבריזה ב10 אחרי ההצגה וזה היה מצחיק לראות את כולם בים :] חח

למעלה