ש"י- יום רביעי 18.10

EDTH

New member
ש"י- יום רביעי 18.10

לומד עכשיו למבחן במערכות תקשורת... שיהיה אחלה יום

TillsWIFE

New member
אממפ

יום ארוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווך נורא, אני מסיימת ללמוד ב-4 וחצי
ואח"כ יש לי שיעור נהיגה |חבולבריבוע| ואז ללמוד למבחן בתמטיקה... אני שונאת וקטורים
יאי, מקווה שלכם יילך יותר טוב מאשר לי...

Bleed for Me

New member
הגיע המנילה היום!!

סופסוף..חח סך הכל היה יום נחמד.. יש לי שיעור נהיגה עוד מעט ואז לעשות תחקיר לסרט גמר וזהו..

גם לי

כתב צבאי בגלי צה"ל עיתונאי במחנה מש"ק דוברות בדובר צה"ל להקה צבאית תזמורת צבאית רב צבאי (?!?!) קצין לוגיסטיקה קצין שלישות מדריך נועה בסיס מדריך נוער מרחב מש"ק הוראה רכז חינוך וידיעת הארץ חובש פקח טיסה מהל תשתית מערכות מחשב תכניתן מפענח תצלומי אוויר חייל בגופי תיאום ותכנון שוטר צבאי שירות בתי הסוהר מערך טכני בחיל חימוש שוטר אזרחי שירות בחיל האוויר

devilz

New member
אררג...

למה שלי לא הגיעה? טוב.... נו... אם מחר לא תגיע... השאלה תישאל בפורום מתגייסים... מילא אני לא אקבל מיונים... מודיעין וזה... אבל אני רוצה לדעת מה אני מפספסת:-X

קובי221

New member
בעעע.

קורס- בהפסקות לתרגל מתמט'(מבחן יום שישי) לחזור עייף ולישון

ranch22

New member
:|

למדנו עד 4 ורבע...שלוש שעות מתמטיקה בסוף היום ולפני כן שעתיים של מבחן באזרחות. יום שני מבחן במתמטיקה.הצילו!

odeleya

New member
אני בבית ../images/Emo13.gif

שלוש שעות פיסיקה שהתחלנו ללמוד רק באמצע השעה השנייה בערך..
אח"כ מבחן מתנ"ך שהיה כ"כ קל שאני לא חושבת שהייתי צריכה ללמוד אליו (זה היה לקרוא איזה עשרים ומשהו פרקים והרמה של השאלות הייתה ממש נמוכה שאת רוב הדברים כבר יודעים...) אח"כ שעתיים מתמטיקה... אהה.. ועכשיו אני בבית ואנחנו מחליפים חדרים... ואח"כ בייביסיטר!! סוף סוף אני בבית כשהם מבקשים... אמממ... אני רק רוצה להזכיר שאני לא הרבה בבית ובגלל זה אני לא תמיד עונה להודעות..
לילה טוב!

אחח הקלה..

שלוש שעות תנ"ך מתמטיקה אמונה חינוך 2 מבחן בביולוגיה, היה בסדר.. למרות שגיליתי כמה טעויות, והיו במבחן הזה משו כמו 7000 שאלות... שעה ביו' נחמד..

למעלה