ש"י, יום ראשון 4.2.07

EDTH

New member
אממ

איזה סבבה... אני מתכונן מהר לבי"ס כדי שלא אאחר ואני מזרז את אמא שלי שתתארגן מהר ושתקח אותי (גשם..). ואז פלאפון, חבר שלי הודיע לי שהתבטלו שעתיים ראשונות
היום יש מבחן בתקשורת תקבילית- חרשתי אתמול ומקווה שיהיה טוב =] אחזור על החומר גם בבי"ס. זהו, שיהיה לכם אחלה יום

יום בבית... חרשנות להיסטוריה...

קמתי משום מה מוקדם ממש... ב-7... ב-9 חצי ככה התחלתי ללמוד... וזהו

elivnat

New member
היה יום חביב...

שעתיים ראשונות אנגלית, מתוך השעתיים האלה המורה עבדה איתנו, הבנות של חמש יחידות, שעה אחת, רצתה שנעשה אנסין לבד, אמרנו לה שאנחנו לא עושות לבד כי זה לא יכול להיות שהיא כל שיעור תעבוד עם הבנות של מודל E ואנחנו נצטרך לעבוד לבד.. אח"כ היה לנו דיון בכיתה, דיון שהפך מהר לוויכוח, היו מלא צעקות ובנות שנפגעו.. ואני וחברה שלי נקרענו מצחוק.. וויכוח ראשון ולא אחרון בקשר להכתרה.. אח"כ הבאנו חלק מהציוד שהזמנו לתפאורה, התחלנו לתלות שלטים, השלט שתלינו נפל משום מה... ארררר בנות מעצבנותתתת באמצע התליה של השלט המורה לתנ"ך קורא לנו לשיעור.. קיבלנו את האנסינים בחזרה, קיבלתי 65, סוסה שכמוני... עברנו על האנסינים... ולבסוף השתחררנו ב1 וחצי למרות שהמורה לתנ"ך לא כ"כ רצה לשחרר אותנו אבל לא ממש הייתה לו ברירה.. ועכשיו אני בבית.. עוד מעט אני אתחיל להתארגן להופעה של קבוצת תיאטרון של ביה"ס, מיד אחרי ההופעה אני נוסעת לירושלים.. מקווה לקלוט קצת שלג..

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

תיקנו לי תמחשב סופסוף!#$% ואחשלי רואה בטלוויזייה שיר של נינט :S

דללה

New member
../images/Emo47.gifניקוד יומי 4.2.07../images/Emo47.gif

איתי- 404 נק'
ליז- 214 נק' סמי- 125 נק' ניצן- 125 נק' קובי- 78 נק' אפרת- 76 נק' אריה- 63 נק' נתנאל- 45 נק' מור- 40 נק' ארנון- 35 נק' תם- 25 נק' ליבנת- 25 נק' אורטל- 25 נק' מיכל- 25 נק' שיליבילי- 20 נק' שיר- 20 נק' מינימונית- 20 נק' צביקה- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' אושרי- 15 נק' רעות- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' חמי- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' נעמה- 10 נק' רע- 10 נק' נעמה (ילדונת תכולת עיניים)- 10 נק' מורן- 10 נק' מתן- 10 נק' אור 1988- 10 נק' דנה- 10 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי- 5 נק' אוריאן- 5 נק' דודו- 5 נק' עדן- 5 נק' הילה 1988- 5 נק' בן- 5 נק' ליטל- 5 נק'

למעלה