ש"י יום ראשון 3.12.06 עייפה :/ מבריזה מהלימודים.. ד"א אני זו אפ7ת שיניתי ניק
א אפרת 88 New member 3/12/06 #1 ש"י יום ראשון 3.12.06 עייפה :/ מבריזה מהלימודים.. ד"א אני זו אפ7ת שיניתי ניק
ד דללה New member 3/12/06 #2 יום מעייף.. 65 בחיבור עם הערה של "יש לך יכולות כתיבה מעולות.. את רק צריכה ללמוד להתמקד בנושא" והמורה לאזרחות שהלכה באמצע השיעור כי עשינו המון רעש
יום מעייף.. 65 בחיבור עם הערה של "יש לך יכולות כתיבה מעולות.. את רק צריכה ללמוד להתמקד בנושא" והמורה לאזרחות שהלכה באמצע השיעור כי עשינו המון רעש
E EDTH New member 3/12/06 #3 ../images/Emo88.gif התחלתי ב 9:40 כי התבטלו שעתיים ראשונות אנגלית אח"כ שיעור חופשי כי המורה לספרות לא באה- לימדתי כמה חברים למבחן.. תנ"ך- הקדימו את השעה (בגלל שהתבטל ספרות) שיעור חופשי מבחן בתקשורת תקבילית... הלך טוב מאוד. אוף יש לי ללמוד למתמטיקה..ואין לי כוח.
../images/Emo88.gif התחלתי ב 9:40 כי התבטלו שעתיים ראשונות אנגלית אח"כ שיעור חופשי כי המורה לספרות לא באה- לימדתי כמה חברים למבחן.. תנ"ך- הקדימו את השעה (בגלל שהתבטל ספרות) שיעור חופשי מבחן בתקשורת תקבילית... הלך טוב מאוד. אוף יש לי ללמוד למתמטיקה..ואין לי כוח.
א אושרי59בכחול New member 3/12/06 #9 זאת מגמת צילום באורט גאולה היום צילמתי בסטודיו 59 תמונות בשני סרטי צילום שונים