ש"י יום ראשון 11.3

טיול שורשיםם!!

צריכה לקום עוד ארבע שעות.. לילה טוב, בוקר טוב, יום טוב. וואטאבר.

Karin917

New member
עוד יום שבו אני תקועה בבית ואין לי

מה לעשות

משעמם לי!!

לא היה לי כוח ללכת לביולוגיה,אני עייפה ורק ב12 יש לי את השיעור הבא. כי אחרי ביולוגיה יש שעה חלון ואין לי כוח..

rasmus girl1

New member
בוקר טוב!

התחלתי ב10 והסתבר שאין שעתיים תנ"ך ואנלא אלך לבצפר רק בשביל שעה חנ"ג .. ויותר מאוחר צריך להתחיל להתכונן למבחן בתקשורת ><

דללה

New member
מה זה קורס תיאוריה?? ../images/Emo12.gif

לא הלכתי לבצפר היום, ומחר שביתה
עוד שעתיים אני מתחילה את העבודה החדשה וזה

1tultul1

New member
יום ראשון...

יום חם.. מה קרה לחורף?? ותקנו לי את המחשב! אני מאושרת..

Liraz 6q

New member
מי אמר קיץ ולא קיבל?../images/Emo42.gif

הקיץ שלי הגיע
הרגע קמתי משנת צהריים שהתחילה ב12.. חח הייתי קצת בביצפר אפילו השלמתי שיעור ספורט.. ועוד מעט קצת חדר כושר..

בגרות בע"פ באנגלית

מ-9 וחצי בערך, והגיעה רק בוחנת אחת כי השניה דפקה ברז, ורק ב-12 הצליחו להשיג עוד בוחנת... והייתי מספר 20 ומשהו, אבל היה טוב ב"ה, תיקנתי את עצמי מלא פעמים, אבל היא הייתה בוחנת חמודה לא שמעתי על אחת שקיבלה אצלה מתחת ל-90.. והיא גם הייתה המורה שלי לאנגלית בכיתה ג'... וסתם, היה מצחיק.. עכשיו צריך לחרוש להיסטוריה וא-י-ן לי כח!

יום דיי מבאס...

שעתיים ערבית... שלמזלי עברו בשלום... שעה אנגלית שגם עברה נחמד שעה מטמתיקה- מתישהו יגיע היום ואני יזרוק את הקלמר שלי על המורההה!$#%$%^& כאב ראש עשתה ליייי.... מה זה כאב ראששש שעד עכשיו יש לי אותו... היא צועקת בלי לשים לב... אישה משוגעתתתתתתת מזל שהיה רק שעה אחתתת וגם זה היה יותר מידי!! שעתיים תאטרון- אני המפיקה
אז המורה אמרה לי לשבת לידה... ושהתיישבתי לא מספיק כאב לי הראש ממטמתיקה גם היא הייתה צריכה לצרוח לייייייייי ועוד באוזן
בהפסקה שכבתי על הספה והייתי עם עיניים עצומות... הרגשתי שהראש שלי משקולת... וככה עד עכשיו הראש לי מתפוצץץץ...

למעלה