ש"י יום ה, 23.11.06

ש"י יום ה, 23.11.06

היום היום, אני אלך לבי"ס אחרי יומיים שלא הייתי שם, בצהריים אולי טל או משו כזה ובערב סבב סניפים

תסי"ם

תרגילי סדר- בבני עקיבא.. זה יעני כמו דגלנות שיש ביום העצמאות שעושים צורות..

devilz

New member
I'm back!

חזרתי! חח.. היה כיף מצד אחד.. פחות כיף מצד שני... קצת מוזר לחשוב על זה.. על כמה שפתאום היינו נחמדים זה לזה.. למרות שביום יום.. אנחנו לא... איך פתאום היה חשוב לנו תמונה אחרונה על האוטובוס.. כמה שמחנו כי לא פיצלו אותנו והביאו לנו אוטובוס רק לנו.. הווידויים השיכורים.. ושאר השטויות... מה שכן.. סמעק... כואב לי כל הגוף... אין לי מושג איך אני עומדת לקום מהכיסא
מחר הוא אמור לבוא.. יש!

devilz

New member
חח זה יסביר לך...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=463&msgid=89512620

devilz

New member
חח הגיע הזמן? ../images/Emo3.gif

3 ימים אני לא פה... וכבר אתם מתגעגעים? ושלא תתגעגעו יותר מידי אפילו טרחתי ופתחתי לכם שירשור יומי! (לעזעזאל... אילת זה רחוק... ויש גבול כמה הכיתה שלי יכולה לבדר... בשבילי זה היה שעתיים וחצי.. ואז התבודדתי עם הנגן שלי וניסיתי למצוא בידור בתיק... אין בידור טוב יותר מפלאפון....)

לנו בדרך חזרה מאילת

(שזה לוקח יותר זמן עד שמגיעים לת"א...) הנהג שם לנו את "חגיגה בסנוקר" זה בהחלט השתיק את כולם לשעתיים... וברוכה השבה!

elivnat

New member
סיימנו ב1 וחצי../images/Emo13.gif

בגלל שבת ארגון...(קשור לבני עקיבא) ב4 נסענו לאחי, פעם ראשונה שהיינו בבית שלהם:) חחחח איזה חמודיםםםםםםםם וכל היום אני עם כאב גרון....איהההההה=/=/ במוצאי שבת כנראה שאני אלך לחברה מזכרון יעקב, אני אראה את ההופעות אצלהם וכנראה אשאר להשבעה שהם יעשו לשבט החדש...

אז מה באמת הקטע בשירשור יומי...

לשפוך את מה שקרה לך היום כדי שלא יהיו הודעות לא משורשרות. להחיות את הפורום. להיות נחמדים ולשחק אותה מתעניינים באחרים בזמן שרק בא לך לפוצץ אותם.. הא רגע זאת רק אני?

למעלה