ש.י ברכה

fireman

New member
ש.י ברכה

מדובר בקבלן וותיק בעיר באר שבע שרוב פעילותו מתמקדת בעיר באר שבע בין הפרוייקטים שהקים היזם - קבלן נמצאים קניון אביה, מגדל ספיר ופרוייקט ככר הרמב"ם שאחד ממגדליו (24 קומות) כבר מאוחלס והבניין השני (26 קומות) נמצא בבניה כרגע. לגבי מגדל ספיר אני יודע שהבניין הזה הוא כשלון, לא מבחינת הקבלן אלא מבחינת חתך האוכלוסיה שמתגורר בבניין שמאופיין בעיר ע"י המגזר הדתי-חרדי שסותם את כל טווח היכולת של שלושת המעליות בבניין, הפינות היפות בבנין מושחתות והתחזוקה לקויה לגבי ככר הרמב"ם הראשון ידוע לי שמתגוררת בו אוכלוסיה איכותית יותר והבניין מתוחזק טוב, כדאי לבקר בבנין עצמו ולשאול דיירים בבניין, אני בטוח שאם אתם מעוניינים לקנות דירה הקבלן ישמח להפנות אתכם ללקוחותיו לקבלת התרשמות ולביקור בדירה לדוגמא כיאה לכל קבלן שמכבד את עצמו אם אתם מתעניינים דווקא בבנין השני שנמצא כרגע בהקמה מדובר במגדל המגורים שעל פי פרסומי הקבלן יהיה מגדל המגורים היוקרתי ביותר בעיר, המגדל יהיה מגדל חכם שכל הבקרה בו תיעשה בצורה ממוחשבת ותכלול הפעלת תריסים וחלונות באופן חשמלי, מיזוג אויר ודודי חימום מים יוכלו להיות מופעלים ע"י טלפון גם אם אינכם בבית, הדירות גדולות מאוד ומרווחות והמחיר כמובן בהתאם שיהיה לכם בהצלחה!

למעלה