[ש] דוא"ל, PIM, שיחות
אני מתעניין באייפון 3GS 1. קראתי שלאייפון אין אימייל בדחיפה. האם באמת אין שום אפשרות לקבל התראות על מיילים חדשים ולקרוא אותם על גבי המכשיר? אם יש לי תיבה בג'ימייל אני צריך כל פעם להיכנס לאתר של ג'ימייל ולבדוק אם יש לי הודעות חדשות? אין תוכנה נוחה לשימוש שפותרת את הבעיה? 2. אייפון מסתנכרן עם אאוטלוק?. אני מתכוון מסתנכרן כמו ילד טוב, ולא "פעם כן, פעם לא", "צריך ליבא/ליצא ולהכניס לפה ולשם" (כמו הפאלמים הישנים
). אני משתמש בתדירות גבוהה מאוד ביומן, אנשי קשר, פתקים ומשימות של אאוטלוק. האם אייפון מתאים לי? נוח להוציא ולקבל שיחות, לעבוד עם משימות ופגישות יומן? אני משתמש היום בפלטפורמה מאוד נוחה לPIM. הכל מסתנכרן במאה אחוז. מאוד נוח לעבוד על נתוני PIM. הדוא"ל מאוד פשוט ונוח לשימוש. אני מקבל התראה על כל דוא"ל חדש. והחשוב מכל - אני יכול להוציא ולקבל שיחות בנוחות ובמהירות. אני רוצה לגוון קצת ולעבור לפלטפורמה אחרת. חשבתי על אייפון. האם באמת נוח לנהל שיחות, דוא"ל, יומן ומשימות באייפון, או שה3GS הוא יותר צעצוע מאשר כלי עבודה טוב?
אני מתעניין באייפון 3GS 1. קראתי שלאייפון אין אימייל בדחיפה. האם באמת אין שום אפשרות לקבל התראות על מיילים חדשים ולקרוא אותם על גבי המכשיר? אם יש לי תיבה בג'ימייל אני צריך כל פעם להיכנס לאתר של ג'ימייל ולבדוק אם יש לי הודעות חדשות? אין תוכנה נוחה לשימוש שפותרת את הבעיה? 2. אייפון מסתנכרן עם אאוטלוק?. אני מתכוון מסתנכרן כמו ילד טוב, ולא "פעם כן, פעם לא", "צריך ליבא/ליצא ולהכניס לפה ולשם" (כמו הפאלמים הישנים