[ש] דוא"ל, PIM, שיחות

[ש] דוא"ל, PIM, שיחות

אני מתעניין באייפון 3GS 1. קראתי שלאייפון אין אימייל בדחיפה. האם באמת אין שום אפשרות לקבל התראות על מיילים חדשים ולקרוא אותם על גבי המכשיר? אם יש לי תיבה בג'ימייל אני צריך כל פעם להיכנס לאתר של ג'ימייל ולבדוק אם יש לי הודעות חדשות? אין תוכנה נוחה לשימוש שפותרת את הבעיה? 2. אייפון מסתנכרן עם אאוטלוק?. אני מתכוון מסתנכרן כמו ילד טוב, ולא "פעם כן, פעם לא", "צריך ליבא/ליצא ולהכניס לפה ולשם" (כמו הפאלמים הישנים
). אני משתמש בתדירות גבוהה מאוד ביומן, אנשי קשר, פתקים ומשימות של אאוטלוק. האם אייפון מתאים לי? נוח להוציא ולקבל שיחות, לעבוד עם משימות ופגישות יומן? אני משתמש היום בפלטפורמה מאוד נוחה לPIM. הכל מסתנכרן במאה אחוז. מאוד נוח לעבוד על נתוני PIM. הדוא"ל מאוד פשוט ונוח לשימוש. אני מקבל התראה על כל דוא"ל חדש. והחשוב מכל - אני יכול להוציא ולקבל שיחות בנוחות ובמהירות. אני רוצה לגוון קצת ולעבור לפלטפורמה אחרת. חשבתי על אייפון. האם באמת נוח לנהל שיחות, דוא"ל, יומן ומשימות באייפון, או שה3GS הוא יותר צעצוע מאשר כלי עבודה טוב?

LinkTree

New member
ממש ממש ממש ממש (אמרתי ממש?!) לא

1. לאייפון יש וגם יש אימיילים בדחיפה. האייפון תומך ב Exchange כמו גם ב MobileMe - האימייל של גימייל מטבעו לא תומך בפוש - למרות שאתה יכול לומר לאייפון שלך לבדוק כל כמה דקות את תיבת הדואר באופן אוטומטי. 2. כמו שאמרתי האייפון תומך ב Exchange והתמיכה שלו מלאה בשרתי כאילו (אני עובד עם המייל של העבודה עם האייפון) זה עובד מעולה - כולל פגישות, מיילים וספר כתובות. בסינכרון דרך האייטיונס זה גם עובד רק כמובן שצריך לחבר את האייפון על מנת לסנכרן האייפון הוא מחשב לכל דבר. לכל מטרה שתחפש תמצא תוכנה טובה שעושה את עבודת נאמנה. אני לא יודע על איזה פלטופרמה אתה עובד היום ככה שאני לא יכול לומר לך אם זה יותר טוב או פחות טוב - בטוח שיש איזה עקומת למידה שתאלץ לעבור בישביל לעבוד עם האייפון - אבל לדעתי הוא מכשיר מצויין.

תודה ושאלה

דבר ראשון תודה על התשובות. 1. ידוע לך אם ההנחיות הקוליות של ה3GS עובד גם עם הנחיות בעברית? 2. כתבת שאפשר לסנכרן דרך האייטיונס. האם זה אומר שהמכשיר מסתנכרן עם אאוטלוק 2007 של מייקרוספט או לא? (חשבתי שאייטונס זה חנות...)

למעלה