ש דבר כזה?

FootballH

New member
ש דבר כזה?

defensive dlay of game? להלן הקריאה: 3-1-STL 36 (6:09) PENALTY on MIA, Defensive Delay of Game, 5 yards, enforced at SL 36 - No Play. השעה מאוחרת אבל לקרוא אני יודע. מישהו כול להסביר את זה..?.

DAnalyst

New member
למיטב ידיעתי אין כזה דבר

אבל אם תוסיף לינק למקור אני אשמח להעיף מבט ולראות מה הלך שם. אני מעריך שאתה יודע למה עבירה כזו לא יכולה לקרות - פשוט מאוד, אף אחד לא מחכה להגנה... אם אין להם מספיק שחקנים זו בעיה שלהם, ואם יש להם יותר מדי זה penalty. קיצר, אני סקרן כמוך.

ChiefsNo1

New member
יש

כאשר הקבוצה ההתקפית בNO HUDDLE או משהו כזה שאין הרבה זמן על השעון וההגנה אחרי תאקל לא נותנת לשחקן לקום או מפריעה לשופטים להניח את הכדור להמשך המהלך.... זה הפאול המדובר.... זה רק מזיכרוני....

ofribecker

New member
אכן יש דבר כזה

והוא נוגע בעיקר לתנועה בלתי טבעית של שחקן הגנה בכוונה למשוך שחקן התקפה לצאת מוקדם בתחילת המהלך. הקישור הבא יכול לסייע בהבנה: http://chicagosports.chicagotribune.com/sports/football/bears/askthereferee/cs-040204jerrymarkbreitsanswers,1,4200114.story?coll=cs-bears-asktheref-utility (מצטער, יש לי רק "הוספת תגובה מהירה" לכן אי אפשר לצרף קישור בצורה נורמלית) לא מצאתי משהו רשמי שאומר שבמקרה ששחקן הגנה מעכב שחקן התקפה או את הכדור אז זה גם יכול להישפט כ Defensive delay of game אבל אני מניח שזה כן נכלל. ב IFL אגב יש חוק כזה.

DEJ

New member
ועוד כמה אפשרויות

בליגה הקנדית יש עבירה דומה לזו שיש אצלנו - אם ההגנה מזיזה את הכדור אחרי שהוא הוכרז במשחק, זה יחשב כעבירת השהיית משחק (חוק 1, פרק 7, סעיף 7(D)). בליגת הקולג'ים יש מספר איזכורים לעבירות כאלו, כמו רעש קהל (בקרוב אצלנו) שלא מופסק אחרי התראה כאשר אין יותר פסקי זמן, בכל מקרה שיש עבירה שדורשת פסק זמן כאשר אלו מוצו, הפרעה מילולית לקריאות ההתקפה, וכמו שעופרי אמר, פעולות הגנתיות שנועדו למשוך את ההתקפה להתחלה מדומה (FS).(חוק 3, פרק 4, סעיף 2).

למעלה