ש-ב-י-ת-ה-!-!-!

• פותח הנושא nirte
  • פורסם בתאריך

nirte

New member
ש-ב-י-ת-ה-!-!-!

שביתה!!!
מזמן לא שמחתי ככה!!!

אוף !!!!!!

מי הדפוק שהחליט שדווקא עכשיו תהיה שביתה ?! מחר (היום) בחופש מתכונת !!!!!!

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifבטח אתה מרוצה..

התבטלה השביתה... אני התעצבנתי..שעתים אנגלית..ערבית כימיה ולשון..ובריכה!!! איכסססס..אפילו שהיה נורא נחמד בשיעור בריכה היום

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifיאא.../images/Emo79.gif

גם לי היו שעתיים של אנגלית היום. איזה כיף!^^ חוצמזה שיש לי כאב ראש..בלעע לא קשור. קיבלתי 80 בבוקריפורט שאני הייתי בטוחה לגמרי שאני נכשלת בו! ו.....הלך לי מעולה בהכתבה, כמעט בטוח שאני מקבלת בזה 100

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifאני שונאת אנגלית...

אבל בחודשים האחרונים או יותר..עבדנו על איזה פרוייקט..חודש עבדנו עליו בכיתה..ואז חודש השני עשינו פרזנטציות על הפרוייקט..ועכשיו ב5 שיעורים האחרונים ראינו סרט של איזה 3 שעות על היטלר..כי היו 2 קבוצות שעשו עליו תפרוייקט..עכשיו אנחנו עושים הפסקה ואז נראה סרט של ברוס לי ושל סטיבל ספילברג..כי גם עליהם עשו פרוייקטים ייאי לנוווו

האחמית

New member
וואי גם אני שונאת אנגלית!!

וגם אנחנו עושים פרוייקטים כאלה..בעע..לפני כמה ימים הגשתי אותו...

nirte

New member
אני ארביץ להם!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

MikeY fReAk

New member
אין שביתה...../images/Emo128.gif../images/Emo79.gif

טוב אני צריכה להיות היום בבי"ס אז המ המ המ הממממממממ...גם ככה לא היו עושים אצלנו שביתה

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

בגלל שאנחנו חכמים ביטלנו לעצמנו את ההסעה,וההורים ניסו לסדר את ההסעה מחדש[פאק,למה?!]אז הגענו לביצפר רק ב9

shiroosh999

New member
באמת.... ../images/Emo10.gif ../images/Emo85.gif

קצת התחשבות בילדים קטנים (שיר ילדה גדולה!!!!) שרוצים להישאר לישון אחרי שעד 12 וחצי הם רקדו עם כפתנים!

למעלה