ש-ב-ו-ע-י-י-ם

יש לנו שבועים להביא את קרן למקום הראשון../images/Emo106.gif

השבוע בעזרת ההשקעה שלכם נקדם את קרן עם רצה הביתה לשלשה הראשונה וכמובן להשאיר את מבול בחמישייה. ובשבוע לאחריו קרן במקום הראשון וגם אתם זוכים
ביום שקרן תהיה במצעדים, בעיקר בגלג"צ במקום הראשון, נגריל בפורום (תודה לאסף דרעי) 4
הזמנות להופעת הבכורה של קרן בתיאטרון נוגה אז בואו נשקיע ונראה מה שאנחנו יכולים, יש עכשיו חופשה לרובכם, זה הזמן להשקיע... עד יום שני, תצביעו כמה שאתם יכולים וזה אפשרי. למי שצריך עזרה בהצבעות, איך להצביע, למי וכו' מוזמן לפנות אליי במסר אז שיהיה לקרן בהצלחה ולכם בהצלחה בהגרלה
אז ניפגש עוד שבועיים במקום הראשון בגלגל"צ וברשת ג' (אפשרי כבר השבוע) פסח שמח וכשר לכולם

BRANGELINA

New member
../images/Emo45.gif

עובדת על זה קשה כבר כמה שעות בלי קשר לבכורה...

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifקמתי ישר להצבעות../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif למרות שאני לא

צריכה כרטיס,כי כבר קניתיXD

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

האעהאע עכשיו ה-טירוף מתחיל!!! יש חופש ואני כלכך הולכת לנצל את זה! גם בשבוע האחרון הייתי חולה ו'ביליתי' את רוב זמני במיטה>< המטרה: מבול ורצה הביתה בשני המקומות ראשונים!
הביצוע: יהיה קצת קשה ואני אצטרך לשרוף שעות מול המחשב>< התוצאה: מה שאנחנו רוצים יקרה! הכל תלוי בכוח רצון
שיהיה לנו ובעיקר לרנן בהצלחה!

שירו12

New member
../images/Emo45.gif

את כל הלילה שרפתי מול המחשב בלהצביע זה היה קשה פסח שמח לכולם ולקרן פלס

papashdon

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

morosh1234

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אפשר רק קישורים למצעדים?

למעלה