*~~ש ב ו ע ה ס פ ר~~*

obz4

New member
../images/Emo63.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? לא,ולא נראה לי שילך. 2. כמה ספרים קראת בחייך?לא זוכר...השנה קראתי 3-4 3.מהו הספר האהוב עלייך?קצת נדוש אבל צופן דה וינצ'י.וגם אחי היאקוזה. 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ?היסטוריונית של אליזבת קוסטובה 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? אף אחד נראה לי... 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו?אולי יתחיל עוד מעט מבצר דיגיטלי של דן בראון.

../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif

האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: הלכתי בלי לתכנן
כמה ספרים קראת בחייך? את חושבת שספרתי?
מהו הספר האהוב עלייך? "ספינות טרופות"
מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? הנ"ל
איזה ספר הכי השפיע על חייך? לא 'דעת
איזה ספר אתה קורא עכשיו? התחלתי היום, את "המשפט" של קפקא
שבוע טובי לכולנו!
|העתק הדבק|

../images/Emo176.gif../images/Emo46.gif../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

לא שמתי לב ל"לא"
איזה ספר אני לא אמליץ? אממ אני לא אוהבת ספרים שמאריכים יותר מדיי בתיאורים, כי זה משגע אותי
חיימקה- אתה להיזהר ממני!

cspse

New member
שבוע (הספר?..) טוב ../images/Emo13.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? לא יצא לי, לא מתכוון ללכת... את המחירים הזולים אני אנצל באתרי האינטרנט. וגם מא\פאת חוסר זמן היסטרי בזמן האחרון...
2. כמה ספרים קראת בחייך? חחח מאיפה לי? די הרבה... 3.מהו הספר האהוב עלייך? "הנרות בערו עד כלות" / שאנדור מאראי 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? קשת שש / טום קלנסי
5. איזה ספר הכי השפיע על חייך? אולי.. אממ... "על נהר הפיאדרה שם ישבתי גם בכיתי" / פאולו קואלו 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? בעוונותיי, רק עכשיו - "1984" של ג'ורג' אורוול שבוע טוב!

Tauron

New member
מה רע ב../images/Emo10.gif

קשת שש? אחד הספרים של קלנסי שלא מדברים על קומוניזם ופוליטיקה...

Taam YutvatA

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: מממ לא יצא לי, מחר אני בקניון, אז אולי אני אסתכל שמה וזה..(זה בקניון אצלינו) 2. כמה ספרים קראת בחייך? הרבה
3.מהו הספר האהוב עלייך? מממממ כל מיני 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? כרגע לא היה עוד ספר שהתאכזבתי עליו 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? לא עולה לי כרגע... 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? היום סימתי את "אחות קטנה" של רם אורן, ספר ממש יפה לדעתי..

אחות קטנה?../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

לא...לא אהבתי
. אם אנשים לא מכירים ציבור מסויים, אז שלא יסתבכו ויתעקשו לכתוב עליו כשחצי מזה לא נכון
.

Taam YutvatA

New member
אבל העלילה יפה..../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

אולי הפרטים לגבי החברה לא נכונים, אבל מבחינת תוכן-אהבתי.

לומינגו

New member
גמאני עונה ../images/Emo13.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? מקווה, אם אבא ישאיר לי ת'אוטו!
2. כמה ספרים קראת בחייך? וואו, המון.
3. מהו הספר האהוב עלייך? הנסיך הקטן.
4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא? "החדר החשוך"
5.איזה ספר הכי השפיע על חייך? מסילת ישרים.
6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? סיימתי בדיוק את "התמימים".

EcstaZ

New member
הווו

"התמימים" של הרלן קובן? אני חייב לקרוא, שמעתי זה ספר טוב

לומינגו

New member
הרלן קובן בכבודו ובעצמו ../images/Emo13.gif

ספר טוב בהחלט. ומסתבר שהספר שוכב לי כבר חודשים בבית, בעברית, ורק אני לא טרחתי לקרוא אותו. (ככה זה כשאבא חבר של המוציאים לאור...)

טוב אז ככה

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? P: כן יצא לי להיות בשבוע הספר בעירי, בת"א ובע"ה אני מתכננת ללכת שוב ביום חמישי לת"א 2. כמה ספרים קראת בחייך? מלא לא זוכרת כמה 3.מהו הספר האהוב עלייך? אמממ נראה לי אליפים
4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? אמממ לא זוכרת אבל היה כמה שהפסקתי באמצע, אולי 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? כל אחד נתן משו, אין לי אחד ספציפי 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? הכוזרי

EcstaZ

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? נראה לי שלא.. 2. כמה ספרים קראת בחייך? לא ספרתי 3.מהו הספר האהוב עלייך? הארי פוטר [כל הסדרה] 4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? שר הטבעות
כתוב בצורה יותר משעממת מהתנ"ך 5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? ממ האמת שאין לי מושג 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? ההזדמנות האחרונה\הרלן קובן

Tauron

New member
הווו ספרים../images/Emo99.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...? עדיין לא, בעז"ה אלך היום\מחר P: 2. כמה ספרים קראת בחייך? הרבה.. מאוד מאוד 3.מהו הספר האהוב עלייך? שר הטבעות
4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא ? הספר האחרון של גרישם, לא זוכר איך קוראים לו
5 איזה ספר הכי השפיע על חייך? אף אחד.. אני קורא אותם בשביל הכיף 6. איזה ספר אתה קורא עכשיו? סודות ההצפנה, המשוואה של דנטה והסילמריליון באנגלית

IkMfNiY

New member
ספרים ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

1. האם יצא לך ללכת לשבוע הספר? במידה ולא, האם אתה מתכוון ללכת? במידה ולא- למה...
עדיין לא. אני מקווה שכן.
2. כמה ספרים קראת בחייך
לא מספיק
3.מהו הספר האהוב עלייך
הארי פוטר, יחי הבנאליות
4. מהו הספר שלא תמליץ לחבריך לקרוא
נקודת ההונאה של דן בראון
5 איזה ספר הכי השפיע על חייך
השפיע? לא יודעת, אולי כל ספרי הילדים שקראו לי כשהייתי קטנה
6. איזה ספר אתה קורא עכשיו
אני רוצה לקרוא ואין לי ספר ודווקא עכשיו יש לי זמן, תמליצו ליייי. יעל

למעלה