ש א ל ו ת

itay777

New member
ש א ל ו ת

רציתי לדעת אם אתם מכירים את השיר THE MOON IS FOOL כי הורדתי אותו בקאזאאאה וכתוב שהוא של אלאניס אבל איזה שני גברים שרים אותו וגם רציתי להגיד ש IF GOD WAS ONE OF US הוא שיר טוב מאוד (בביצוע של אלאניס בטוח) ולדעת אם במקור הוא שלה? ועוד שאלה קטנה - האם טורי אימוס ואלאניס שרו פעם ביחד? אם כן איפה ואיזה שיר/שירים?

תשובות....!

דבר ראשון השיר - what if god was one of us, שהוא שיר מדהים יצא בשנת 1995 והוא של ג´ואן אוסברון. דבר שני, אני לא חושב שיש לאלאניס שיר כמו שרשמת... ודבר שלישי, יש הופעה שבה אלאניס שרה עם טורי אימוס שיר בודד..... ודבר רביעי, אל תאמין לכל מה שרשום בו "אלאניס מוריסט". יש הרבה מאוד שרושמים את עצמם על שם אלאניס שיורידו את השירים שלהם. ואם ייצא לך להתקל אז תדע מראש שהשיר: BITCH הוא לא של אלאניס, של מרדיט ברוקס..

התשובה היא לא לכל השאלות

אין לאלאניס שיר כזה שנקרא THE MOON IS FOLL או משהו קרוב לזה אפילו..גם לא בשירים שלא שוחררו שיצאו בשנים 1986-1991 IF GOD WAS ONE OF US הוא בכלל של ג´ואן אוזבורן וזה בטוח.. ולא אין שיר שהוא משותף לטורי ואלאניס ביחד..אבל בטור של אלאניס וטורי THE 5 AND A HALF WEEKS TOUR היה שלב בו טורי ניגנה בפסנתר כפתיח לUNINVITED וגם זה לא בטוח...היא עשתה את זה אולי רק פעם אחת..כי בדר"כ אלאניס מנגנת.

itay777

New member
תודה על התשובות...

אם כבר גלשנו קצת לאחרים, אז באמת השיר הזה מדהיממממממממממם והתחלתי להתאהב בחלק משיריה של טורי אימוס, (היפים: winter, crucify, i dont like mondays( היא והפסנתר פשוט שילוב מושלם... אבל (תמיד יש כזה) אין כמו אלאניס והגיטרה שאצלה אני יכול להתחבר כמעט לכל שיר ולא לבודדים.... סיפרתי לכם מה קרה כשקניתי את JAGGED LITTLE PILL (לא שזה היה כזה ממזמן כי בכל זאת הזכרתי שאני מעריץ מתחיל) - בקיצור שמעתי אותו במערכת של אח שלי ובגלל שאצל אלאניס יש שינויים קיצוניים בווליום (וזה כל היופי - אין לה שיר שכולו באותו קצב ועוצמה) , אז שמעתי את פורגיבן ואחרי זה את איי סי ריגט טרואו יו (אני יודע שזה נראה גרוע בעברית) ואז כזה היה רעש וריח שרוף.............. (אתם בטח מבינים מה קרה) מאז אחי אוסר עליי להשמיע את אלאניס בקרבתו וגם קנה רמקולים חדשים...

itay777

New member
וגם...

drift away שאלאניס שרה עם עוד כמה אנשים הוא שיר חמוד... ורציתי לדעת אם יש לכם את המילים של SPOON וSWW

למעלה