ש-א-ל-ו-ת

• פותח הנושא hry1
  • פורסם בתאריך

hry1

New member
שלום חברים

היום היו ברפי רשף להקה ישראלית ששרה באנגלית ויוצאת למסע הופעות בחול. לא זוכר את שמם ! מישהו יכול לעזור לי ? הם הוצחאו דיסק חדש ואני רוצה לרכוש

ברבור22

New member
שירי פרידה. וגעגועים.

אני נפרד מחבר טוב שטס לחול מחפש שיר שיתאים לקליפ שאני עורך לו

SKJUMBO

New member
Deus

מי מכיר מי שמע? אם אפשר קצת פקטים על הלהקה והמלצות... תודה =)

itoosh2

New member
אני מניח אתה מדבר על רוקפור

למרות שלא ראיתי את התוכנית...

להקה מצויינת.

כל האלבומים מומלצים...אבל שווה להתחיל מהראשון Worst Case Scenario. מפה אני רק יכול לאחל בהצלחה ושמיעה נעימה

SKJUMBO

New member
תודה רבה

עד עכשיו יצא לי לשמוע את השיר Nothing really ends שיר מעולה...

inbal287

New member
ש-א-ל-ו-ת

A D u d a

New member
סולפאז'

עד כמה זה קשה ללמוד לשיר מתווים? כאילו, איך אפשר ללמוד לשיר נניח סי במול באוקטבה שרשומה? יש למישהו שיטה ממולצת איך ללמוד? תודה =)

ttg

New member
צריך צליל עליו מתבססים

אם המטרה היא ללמוד שיר ולהיות בסולם (למי שרוצה לשיר וללמוד את השיר). סולפז' בפני עצמו הוא דבר לא מסובך אם לומדים אותו. ככל שמתאמנים הקריאה תשתפר והיכולת תהפוך לטבעית יותר. מומלץ להתחיל בספר בסיסי ומנגינות בסיסיות, אפילו עם קצב סטטי (נניח רק רבעים) כדי להשתפתר. עד אז אפשר להתאמן בדרך פשוטה יחסית והיא לצייר על דף תווים ולשיר- דו, רה, דו, רה, דו, רה ולהקדם ככה. כל יומיים להוסיף צליל. לאט לאט. ואז מגיעים גם לצלילים כרומטיים. אבל ברגע שאנחנו בסולם אין בעיה. גם בסולם סי במול ברגע שמרגישים את הסולם אין בכלל בעיה.

Lost II

New member
הממ...יש דרך

זה דורש קודם כל לעבוד על פיתוח שמיעה...ז"א, לדעת לשמוע ולזהות מרווחים, לדעת לשמוע ולזהות הכתבה מלודית...ז"א, ברגע שהאוזניים שלך מזהות תווים- אז גם תוכל/י לשיר אותם. אשמח לעזור- מאיפה את/ה בארץ?

הו, בדיוק מה שאני צריכה:)

עליי למצוא את כל שמות חברות ההפקה הקיימות בארץ ובארה"ב. למישהו יש מידע בעניין הזה? תבורכו:)

NrG sk8

New member
שלום, אני לא יודעת אם כאן זה המקום

אבל עדיין... אני מחפשת אתר שמראה תווים לחלילת. זאת אומרת,לאן לשים את האצבעות להפקת התו דו או רה או מי.. וכו'.. האם מישהו מכיר אתר? תודה רבה..

למעלה